Pharmaceris Sebo-almond Peel-5% 50 ml

665 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
677,44 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pharmaceris Sebo-almond Peel-5% 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ByKam Satıcı Ünvanı: POYRAZ PHARMA İLAÇ MEDİKAL İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733081040900001 Vergi Kimlik Numarası: 7330810409
    Bu ürün ByKam tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %5 Mandelik Asit İçeren Peeling Etkili Gece Kremi -Akneye meyilli, hassas, lekeli, eşit olmayan cilt tonu sahip ve yağlı ciltlerin günlük bakımı için ideal, toleransı yüksek krem. -Krem yıl boyu güvenle kullanılabilir. Yaz aylarında en az SPF 20 güneş filtreli bir krem eşliğinde kullanılması önerilir. -Krem, akne karşıtı özelliğe sahip olup sebum salımını düzenler, mevcut akne lezyonlarını giderir ve yenilerinin oluşmasını önler. Mandelik asit, ölü deri hücrelerini nazikçe soyarak cilt gözeneklerini açar ve akne oluşumlarını temizler. Limon özünün cildin derin katmanlarına nüfuz etmesini destekleyerek cildi aydınlatır ve düzgünleştirir. -Krem içinde yer alan aktif bileşenlerin sinerjik etkisi sayesinde cilt pürüzsüz hale gelir, gözenek görünümünü azaltılır ve cilt tonunu eşitler. -Ürün tek başına, ya da daha güçlü etki için SEBO ALMOND %10 krem ile birlikte iki-aşamalı bir soyma tedavisinin parçası olarak kullanılabilir. -YÜKSEK TOLERANS VE ETKİNLİK KLİNİK VE DERMATOLOJİK OLARAK TEST EDİLMİŞ. Kullanım Önerileri -Kremi, temizlenmiş yüz cildine, göz çevresinden kaçınarak uygulayın. -Her gün yatmadan önce ya da dermatoloğunuzun tavsiye ettiği şekilde kullanın. -Ürünü kullanımınız esnasında geçici bir kızarıklık veya pullanma olabilir, bu doğal bir tepkidir. İçerik: %5 mandelik asit . Cildi nazikçe soyar ve yeniler. Komedon oluşumunu düzenler, belirginliğini ve lezyon oluşumunu azaltır. Yaşlanma belirtilerini giderir. Limon suyu cildi düzgünleştirir, cilt tonunu açar ve eşitler.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver