Pharmaceris Active-capilaril Forte Soothing-strengthening Special Face Cream 30 ml

900 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
955 TL934 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pharmaceris Active-capilaril Forte Soothing-strengthening Special Face Cream 30 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pureskin Shoping Satıcı Ünvanı: EGEHAN KİREMİT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5630851971
    Bu ürün Pureskin Shoping tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yatıştırıcı & Güçlendirici Özel Yüz Kremi -İnatçı kızarıklık, belirgin ve çatlamış kılcal damar şikayeti ve eriteme meyilli ciltlerin günlük yoğun bakım için önerilen uzman krem. -İnatçı kızarıklığın giderilip önlenmesinde son derece etkili olan yüksek oranda diosmin ve hesperidin içerir. Bu içerikler, kılcal duvarların güçlendirilmesinde sinerjik biçimde çalışarak daha fazla zarar görmelerini ve çatlamalarını önler. -Cildin doğal koruyucu lipit bariyerinin işlevini gören Shea yağı D-panthenol ile birleşerek tahrişleri yatıştırır ve cildi rahatlatır, cilt yenilenmesini destekler. -Kanola yağı, zeytin yağı ve gliserin açısından zengin formülü, cilde ideal lipit ve nem düzeylerini kazandırır, cildi esnek ve pürüzsüz kılar. YÜKSEK TOLERANS VE ETKİNLİK KLİNİK VE DERMATOLOJİK OLARAK TEST EDİLMİŞ. Kullanım Önerileri -Cildi krem uygulamasına hazırlamak için öncelikle Pharmaceris N temizleyici ile yüzünüzü temizleyin. -Ardından kremi yüzünüze ve boynunuza uygulayın. -Her sabah ve akşamları yatmadan önce kullanın. -Makyaj öncesi kullanım için idealdir. İçerik: Diosmin – kılcal duvarları güçlendirerek, çatlamalarını ve zarar görmelerini önler. Hesperidin – antioksidan işleviyle kan damarlarını güçlendirir ve zarar görmelerini önler. Kanola yağı – yatıştırıcı ve anti-enflamatuvar etkiye sahip zengin bir E vitamini kaynağıdır. Aşırı cilt kuruluğuyla savaşır. D-panthenol – yatıştırıcı ve rahatlatıcı etkisi vardır, cildin aşırı hassasiyet tepkilerini azaltır. Zeytin yağı – cildi besleyen ve nemlendiren nazik bir emoliyan. Shea yağı – cildin doğal koruyucu lipit bariyerinin işlevini görerek cildi etkili bir şekilde besler ve yatıştırır. Cilt kızarıklığını kontrol altına alır ve yeni kılcal damar sorunlarının oluşumunu önler.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver