Pfaff Passport 3.0 Dikiş Makinesi Elektronik

28.950 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
29.750 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
45.000 TL

Ürün Bilgileri

Pfaff Passport 3.0 Dikiş Makinesi Elektronik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ADA MAKİNA Satıcı Ünvanı: ERDOĞAN ŞİMŞEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8120091952
    Bu ürün ADA MAKİNA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pfaff passport 3.0 dijital panel ile kolay kullanım imkanı sunar.
  • Passport 3.0 Pfaff dikiş makinesi dikiş ve nakış türü için uygundur.
  • Pfaff 3.0 Passport iplik kesici özelliği ile iplik kesiminin otomatik olarak yapılmasını sağlar.
  • Ev tipi dikiş makinesi açma adımı ile çalışır.
  • Otomatik dikiş makinesi otomatik iplik takma işleminin yanı sıra ileri geri dikiş özelliğini bulundurur.
  • Elektrikli dikiş makinesi beyaz renk tonuna sahiptir.
  • Portatif dikiş makinası her alanda kolaylıkla kullanıma uygundur.
  • Zigzag dikiş makinesi ile farklı fonksiyonlarda dikiş işlemlerinin yapılması mümkündür.
  • Çok fonksiyonlu dikiş makinesi 100 adet fonksiyon sayısı ile çeşitli işlemlerin yapılmasını sağlar.
  • Pedalsız dikiş makinesi manuel pedal olmadan kullanılabilir.
  • Dikiş makinesi otomatik iplik takma özelliği ile ipliğin otomatik bir şekilde takılmasını sağlar.
  • Desen dikiş makinası farklı desenlerde dikiş yapılmasını sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Mekanik
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Pfaff Passport 3.0 Elektronik Dikiş Makinesi

Dikiş makinelerine, günlük hayatta sökükleri dikmek ya da yeni kıyafetler yapmak için ihtiyaç duyulur. Pfaff Passport 3.0 elektronik dikiş makinesi farklı dikiş şekilleri ve pedalsız çalışabilme özelliği ile ön plana çıkar. Hafif bir tasarıma sahip olan Pfaff dikiş makinesi kolayca taşıma avantajı sağlar. 100 adet dikiş şekli ve dekoratif desenleri her kumaşta kullanım fırsatı sunar. Zarif tasarımı, kullanışlı LED aydınlatmaları büyük beğeni toplar. Geniş tablası sayesinde kumaşlar için fazladan hareket alanı sunar. Yan tarafındaki çekilerek açılan desen paneli, desenlerle ilgili kodları göstererek seçim yaparken kullanım kolaylığı sağlar. Kullanılan kumaşa göre baskı, basınç ayarı yapma olanağı tanır. 29 adet farklı iğne pozisyonuna sahip bu kaliteli makineyi, farklı desenleri deneyimlemek ve kolayca dikiş yapabilmek için satın alabilirsiniz.

  • Kolay kullanım
  • Her kumaşa uygun
  • Hafif ve taşınabilir

Tasarım Harikası Passport 3.0 Pfaff Dikiş Makinesi

Tasarım Harikası Passport 3.0 Pfaff Dikiş Makinesi

Sökülen kıyafetleri hızlıca onarmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Passport 3.0 Pfaff gün içinde işlemlerinizi hızlıca yapma fırsatı sunar. Otomatik iplik takma özelliği sayesinde dikişten önce ip geçirmekle vakit kaybetmezsiniz. 100 farklı dikiş şekline sahip olan bu makine overlok yapmaya da olanak sağlar. Kolay değiştirilebilir baskı ayakları, işlem sırasında zaman kazandırır. Serbest hareket dikişine uygun olan bu makine yeni desenler oluşturma avantajı sunar. Modelde bulunan hız kontrol ayarı dikiş esnasında istediğiniz hızda çalışma olanağı sağlar. Elektronik iplik kesici, işinizi hızlı ve kolay bir şekilde bitirme avantajı sunar. Dikiş yaparken kumaşlar için fazladan boş alan sağlayan geniş tablası kullanım kolaylığı sağlar. Üzerindeki led aydınlatmalar ipleri daha net görme olanağı tanır. Üzerindeki start-stop düğmesi sayesinde pedalsız çalışabilen, özellikleriyle üstün konfor sağlayan bir üründür.

Pfaff Passport Dikiş Makinesi Avantajları

Pfaff Passport Dikiş Makinesi Avantajları

Evde kendi kıyafetlerinizi yapmak, sökülen elbiselerinizi kolayca onarmak isteyebilirsiniz. Bu kullanışlı cihaz sayesinde kopan düğmelerinizi kolayca dikebilirsiniz. 29 adet farklı iğne pozisyonu bulunan Passport 3.0 zorlanmadan dikiş yapma fırsatı sunar. Taşınabilir hafif tasarımı sayesinde ihtiyacınız olan her yere götürebilirsiniz. 100 adet farklı dikiş şekli ve değişik desenleri yapabilme olanağı tanır. 7 mm genişliğinde zigzag yapabilen bu dikiş makinesi, serbest hareket dikişi sayesinde çeşitli dekoratif desenler oluşturma avantajı sunar. Çekilerek açılan desen panelinden kullanmak istediğiniz deseni kolayca bulabilirsiniz. Üzerindeki aparatlar sayesinde düğme boyutuna göre tek adımda ilik açma olanağı tanır. Çift iğne ile kullanabilme özelliği ise paralel dikiş fırsatı sunar. Kumaş kalınlığına göre baskı basınç ayarı yaparak kullanım kolaylığı sağlar. Start-stop düğmesi sayesinde pedalsız bir şekilde sökükleri dikmenizi sağlar.

Bütçe Dostu Pfaff Passport 3.0 Fiyatı ve Yorumları

Bütçe Dostu Pfaff Passport 3.0 Fiyatı ve Yorumları

Pfaff Passport 3.0 fiyatı makinenin sağladığı tüm avantajlar göz önüne alınarak belirlenir. Hafif tasarımı sayesinde istediğiniz her yere taşıma olanağı sunar. Hız kontrol ayarı sayesinde kendi çalışma hızınıza göre ayar yapabilirsiniz. Start-stop düğmesi sayesinde pedalsız çalışma avantajı sağlar. Teknoloji ile pratikliği buluşturan bu kaliteli makine çift iğne sayesinde yan yana paralel dikebilme özelliği ile ön plana çıkar. Düğme boyutuna göre tek adımda otomatik ilik açar. Dikilecek düğmenin boşluklarına göre iğne hareketlerini oluşturur. Çekilerek açılan desen paneli, 100 farklı deseni ile büyük beğeni toplar. Otomatik iplik takma özelliği sayesinde zaman kazandırır. Elektronik iplik kesici aparatı, işinizi kolayca bitirme avantajı sağlar. Pfaff Passport 3.0 kullanıcı yorumları ve müşteri önerileri için Trendyol’u inceleyebilir, kendi kıyafetlerinizi dikebilmek için bu makineyi satın alabilirsiniz.