Peyless Kedi Boyun Tasması Gökkuşağı Desenli Çanlı 1 Cm*20-32 Cm Renkli

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Peyless Kedi Boyun Tasması Gökkuşağı Desenli Çanlı 1 Cm*20-32 Cm Renkli

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Kedi Boyun Tasması Gökkuşağı Desenli Çanlı 1 cm*20-32 cm Renkli 1 cm genişliğinde Min:20 cm-Max:32 cm uzunluğunda kedi boyun tasmasıdır. Ayarlanabilir özelliği ile sevimli dostunuz için en ideal tasmadır. Bu gökkuşağı desenli dokuma kedi tasması hafif yapısı sayesinde kedinizi rahatsız etmeyecektir. Üzerindeki çan aksesuarı sayesinde kediniz kolay farkedilebilecek, saklandığı yerden kolayca bulunabilecektir . Üzerindeki çan aksesuarı çıkarılabilir özelliktedir. Asorti olan bu kedi tasması rahatlığı yanında bir okadar sevimli dostunuzun şıklığınıda sağlamaktadir. - Ayarlanabilir özelliği sayesinde sevimli dostunuza uygun hale getirilebilir özelliktedir. - Acil durumda ve aşırı zorlanmalarda kolayca açılan özel tasarım 'Snap & Easy' klipse sahip kedi boyun tasmasıdır. - Birçok kedi kullanmakta olduğu düşük kaliteli boyun tasmalarının bir yere takılması veya sıkışma sonrası onları nefessiz bırakması sonucu yaralanmaktadır. 'Snap&Easy' klipse sahip yavru kedinize gönül rahatlığıyla boyun tasması takabilirsiniz. - Dokuma kedi tasması olup gökkuşağı desenlidir. - Gökkuşağı desenli, canlı reklerde ve hafif kedi tasmasıdır. Özellikler: Uzunluk: Min:20 cm-Max:32 cm Genişlik: 1 cm - Ayarlanabilir özelliğiyle kedinizin boynuna göre uyarlayabilirsiniz. - Desenli ve dokuma kedi tasmasıdır. - Canlı renklerdedir. - Üzerinde çan aksesuarı bulunmaktadır. - Ayarlanabilir özelliktedir. - Gökkuşağı renklerinde tasmalardır. Not: Ilık su ile silinerek temizlenebilir.
Geri Bildirim Ver