1
Antifriz kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Petrol Ofisi Süper Antifriz Yeşil 3lt

220,91 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
20 saat 18 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
20 saat 18 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
20 saat 18 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Petrol Ofisi Süper Antifriz Yeşil 3lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BERRPAR YEDEK PARÇA Satıcı Ünvanı: ABDÜLBAKİ ARAS İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3881214726200015 Vergi Kimlik Numarası: 0720151031
    Bu ürün BERRPAR YEDEK PARÇA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Petrol Ofisi Süper Antifriz Yeşil 4 Mevsim Üstün Koruma KULLANIM YERİ Alüminyum ve diğer tüp radyatörlerde,radyatör suyunun soğuk havalarda donmasını,sıcak havalarda ise kaynamasını önlediğinden yaz kış kullanılır ÖZELLİKLERİ / FAYDALARI Soğuk havalarda motorlu araçların radyatör sularının donmasını önler Aynı zamanda suyun kaynama noktasını da yükselttiği için yaz mevsiminde radyatör suyunun kaynamasını önler Soğutma sisteminde ki metaller ve lastik hortumlar üzerinde herhangi bir zararlı etkisi yoktur ÖZELLİKLERİ Motorların radyatörlerin de kullanılmak üzere pas,korozyon,aşınma ve köpük önleyici katkılar içermektedir.

Ürün Özellikleri

  • Litre 3 Litre
Geri Bildirim Ver

Petrol Ofisi Süper Antifriz 3 L 2022 Üretim

Petrol Ofisi süper antifriz 3 litre 2022 üretim aracınızı, sıfırın altında olduğu alanlarda donmasını önleyen ve motor bloğunu koruyabilen özel tasarım bir üründür. Özellikle kış aylarında hava sıcaklığının sıfıra altına düştüğü anlarda araç hareket halindeyken soğutma suyu donabilir. Bu durumda yüksek basınç seviyesi motor bloğunuzu çatlatıp hasar verebilir. Bu gibi olayları önlemek için ürünü suyun içerisine ekleyerek hava sıcaklığının sıfırın altında olduğu yerlerde bile aracınızın donmasını önleyebilirsiniz.

 
  • Araç güvenliğine faydalı
  • Özel formül içeriği
  • Zorlu dış çevre koşullarına karşı etkin koruma

Petrol Ofisi Süper Antifriz 3 Litre 2022 Özellikleri

Petrol Ofisi Süper Antifriz 3 Litre 2022 Özellikleri

Üstün petrol ofisi kalitesiyle üretilen donma, aşınma, paslanma ve kireçlenmeye karşı yüksek koruma desteği sağlayabilen özel formül üründür. Bütün soğutma sistemlerini etkili şekilde koruyarak aracınızın güvenliğine faydalı ve güvenliği üst seviyeye çıkarabilir. 4 mevsim kullanılabilir bir üründür. Petrol Ofisi süper antifriz 3 litre özellikleri ürünün aracınızı zorlu dış çevre koşullarına karşı etkin koruma sağlayabilen ve düzgün şekilde çalıştırmanıza olanak sağlayan özel bakım etkisini ön plana çıkarır. Motor gücüyle çalışan araçların kesintisiz, hızlı ve güvenli şekilde çalışmasına olanak sağlar. Aracınızı soğuk hava şartlarından koruyarak motorun yüksek performans gücüyle çalışmasına yardım eder. 52 dereceye kadar etkili olup, soğutma suyunun donma seviyesini minimum seviyeye indirir. Suyun kaynama noktasını yükseltir. Bu sayede özellikle yazın radyatör suyunun sıcaklık seviyesinin artmasını, kaynamasını ve soğutma sistemlerindeki pas ve korozyonu önlemede oldukça etkilir. Pratik ve rahat şekilde kullanılabilen profesyonellik gerektirmeyen özel üretim bir malzemedir. Ayrıca etilen ve glikol esansı içerikleri yoğunlaştırılmıştır.

 

Petrol Ofisi Süper Antifriz 3 Litre 2022 Kullanımı

Petrol Ofisi Süper Antifriz 3 Litre 2022 Kullanımı

Aracın ömrünü artıran bakım kalitesi yüksek bu ürün sağlam ve kaliteli maddelerden üretilmiştir. Aracınızın motor gücünü koruyarak gerekli bakımını gerçekleştirmenize olanak sağlar. Soğuk hava şartlarının yarattığı olumsuz koşullarda motorunuzu koruyarak sağlıklı bir yol deneyimi yaşayabilirsiniz. Petrol Ofisi süper antifriz 3 litre yorumları ürünün aracınızın hava şartlarının zorlaştığı dönemlerde bakımını üstlenen, kaliteli tasarımı, pratik ve rahat kullanımını ön plana çıkarır. Çeşitli testlerden geçirilmiş olup aracınızı soğuk hava şartlarına karşı korur. Motor performans gücü malzeme kalitesi yüksek ürünleri tercih ederek suyun donma derecesini kısa sürede azaltabilirsiniz. Aracınızı olumsuz hava şartlarına karşı koruyarak sorunsuz, kesintisiz ve kolay kullanım imkânı sunar. Bakım işlemlerini kendi imkânlarınızla zahmetsiz ve pratik şekilde gerçekleştirmenize olanak sağlayan bu ürünle aracın radyatör sistemini soğuk havanın yarattığı olumsuz koşullardan kolay ve hızlı bir şekilde koruyabilirsiniz.

 

Petrol Ofisi Süper Antifriz 3 Litre 2022 Fiyatı

Petrol Ofisi Süper Antifriz 3 Litre 2022 Fiyatı

Petrol Ofisi süper antifriz 3 litre fiyatı ürün ambalaj miktarı, marka ve kalitesine göre değişkenlik gösterebilir. Farklı ihtiyaçlar için özel olarak dizayn edilmiş olup motorun donmasını engelleyerek araç sağlığını koruyabilir. İş makineleri gibi motor gücüyle çalışan araçlarda kullanılabilir. Kireçlenme veya donma gibi problemleri kısa sürede önleyebilen ve performans gücü oldukça yüksek bu malzeme demir alüminyum gibi koruyucu öğeler içerir. Aracınızın ihtiyaçları doğrultusunda özel olarak geliştirilmiş olup doğru bir ürün seçimi yaparak aracınızın bakımını etkili ve kaliteli şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Soğutma sıvısı olarak bilinen maddelerin yer aldığı bölgede ortaya çıkan olumsuzlukları önleyerek uzun süreli koruma desteği sağlar. İçerisinde bazı organik asitler bulunan uzun süreli raf ömrüne sahip bir üründür. Avrupa menşeili araçlarda sıklıkla tercih edilen, aracınıza tam koruma sağlayan ve kullanıcılarından yüksek not alan bu ürünü Trendyol'un sunduğu çeşitli fiyat avantajlarından yararlanarak bütçenize uygun bir şekilde satın alabilirsiniz.