Petrol Ofisi Maxima Fm 5w-30 Motor Yağı 10 2024 Üretim

1.690 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.100 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.245 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.500 TL

Ürün Bilgileri

Petrol Ofisi Maxima Fm 5w-30 Motor Yağı 10 2024 Üretim

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BELSİN PETROL SANAYİ Satıcı Ünvanı: BELSİN PETROL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0163029874800019 Vergi Kimlik Numarası: 1630298748
    Bu ürün BELSİN PETROL SANAYİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Petrol ofisi maxima fm 5w-30 motor yağı 10.5 lt 2024 ÜRETİM TARİHLİDİR. Yeni nesil araçlar için tam sentetik motor yağı tanımımaxima fm 5w-30, özellikle ford wss m2c913-C performans seviyesini karşılamak üzere geliştirilmiş, yakıt ekonomisi sağlayan tam sentetik motor yağıdır. Kullanıldığı yerlerözellikle yeni nesil ford wss m2c913-C performans seviyesinde motor yağı kullanılması istenen ford marka araçlar başta olmak üzere, benzinli ve dizel araçların motorlarında kullanılabilir. Özellikleri ve faydaları- Düşük sıcaklıklarda mükemmel yağlama yaparak aşınmaları azaltır ve motorun ömrünü uzatır. - uzun yağ bakım aralıkları sağlarken motoru korur. - soğukta ilk çalışma aşınmalarını en aza indirir ve yakıt tasarrufu sağlar. Karşıladığı şartnameler ve onaylarapı sl/cf, acea a5/b5-10, ford wss-M2c913-C, wss-M2c913-A, wss-M2c913-B tipik özelliklerisae viskozite sınıfı 5w-30yoğunluk, 15°c g/mlastm d 40520,853parlama noktası coc, °castm d 92238kinematik viskozite 40°c?, cst --- 100°c, cst astm d 455 -- astm d 445 51,54 -- 9,49viskozite indeksiastm d 2270171akma noktası, °castm d 97-39*değerler üretimden üretime küçük farklılıklar gösterebilir.

Ürün Özellikleri

  • Litre 10,5 Litre
  • Viskozite 5W-30
  • Yakıt Dizel
Geri Bildirim Ver

Petrol Ofisi Maxima Fm 5w-30 Motor Yağı 10.5 Litre Ford 20

Motor yağı aracınızın performansına etki eden etmenlerdendir. İşlevi araç parçalarındaki sürtünmeyi azaltarak aşınmaları önlemedir. Aracınız çalıştığı andan itibaren motor yüksek ısı çıkaracak derecede çalışır ve bu ısı zamanla parçaların deformasyonuna neden olur. Arabanızın uzun ömürlü olmasını istiyorsanız Petrol Ofisi Maxima 5w-30 yağını tercih edebilirsiniz. Yağ, silindir ve piston arasındaki boşlukları doldurarak olası sızıntıları önler. Bu sayede gözle görülür performans artışı alırsınız. Petrol Ofisi Maxima Fm 5w-30 Motor Yağı 10.5 Litre Ford Motor Yağ 20 ürünü özellikle tüm Ford otomobiller dahil olmak üzere tüm yeni nesil benzinli ve dizel araçlarla uyumludur. Partiküllü değildir, tam sentetik bir yapıya sahiptir. Bu nedenle aracınızda performans artışı sağlarken aynı zamanda yakıt tasarrufunda da önemli rol oynar.

  • Performans artışı
  • Tam sentetik yapı
  • Benzin ve dizel araçlarla uyumlu

Petrol Ofisi Motor Yağı Özellikleri

Petrol Ofisi Motor Yağı Özellikleri

Motor yağları kendileri içerisinde sınıflara ayrılır. Son teknoloji kullanılarak üretilmiş tam sentetik yağlar ise en çok tercih edilenler arasındadır. Bunun nedeni doğru kullanımda yakıt tasarrufu sağlamasıdır. Aracınızdaki sürtünmeyi azaltarak tüketilen yakıtı en aza indirger ve motor parçalarını da korur. Bir diğer görevi ise motoru temizlemedir. Periyodik olarak değiştirilmez ise bu görevini tam olarak yerine getiremez ve yağdaki kirlilik oranı artar. Bu da motor parçalarına olumsuz yansır. Petrol Ofisi Maxima motor yağı ile benzinli veya dizel farketmeksizin aracınızı korumaya alabilirsiniz. Otomobilinize ne kadar özen gösterirseniz ömrü de o kadar artar. Yaşlandıkça eski ivmesini kaybeden motorlar aşındığı zaman ciddi sıkıntılar çıkarabilir. Kullanacağınız Petrol Ofisi Maxima fm 5w-30 motor yağı ile olası sıkıntıları önleyebilirsiniz. Sonuç olarak aracınızı yıllar boyu sorunsuz kullanmaya devam edebilirsiniz.

Maxima Motor Yağı Kullanıcı Yorumları

Maxima Motor Yağı Kullanıcı Yorumları

Motor parçaları zamanla aşınır. Aşınmayı en aza indirgemek ise kaliteli yağlar ile mümkündür. Alacağınız Petrol Ofisi Maxima fm 5w-30 motor yağı 10.5 litre boyutuyla motor yağınızı tamamen değiştirmenize olanak sağlar. Tüm Ford araçlar ile uyumlu olması birçok Ford müşterisinin tercih sebebidir. Ürün ile ilgili detaylı bilgiye açıklamalar kısmından ulaşabilir ve aklınızdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz. Dilerseniz ürünü favori listenize ekleyerek takip edebilir ve çeşitli kampanyalardan yararlanarak satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Açıklamalar kadar Petrol Ofisi Maxima Fm 5w-30 Motor Yağı 10.5 Litre Ford Motor Yağ 20 yorumları da tercihlerinizde etkili olur. Ürünü aktif olarak kullanan veya kullanmış olan müşterilerin geri dönüşleri önemlidir. Aynı marka otomobile sahip olan müşterilerin yorumlarını okuyabilir ve kararınızdan kesin olarak emin olduktan sonra sipariş edebilirsiniz.

İndirimli Petrol Ofisi Maxima Ford Motor Yağı Fiyatları

İndirimli Petrol Ofisi Maxima Ford Motor Yağı Fiyatları

Motor yağı değişimi belli periyotlarla yapılmalıdır dolayısıyla sürekli değiştirilen bir ürün değildir. Bu nedenle alacağınız ürünü değişim zamanı gelmeden seçebilir ve süre yaklaşana kadar fiyat analizi yapabilirsiniz. Çeşitli kampanyalar ve avantajlardan yararlanarak bir sonraki değişiminizi garantiye alabilir ve gönül rahatlığıyla otomobilinizi kullanabilirsiniz. Aracınıza performans artışı sağlayan ve motorunuzu koruyan Petrol Ofisi Maxima Fm 5w-30 Motor Yağı 10.5 Litre Ford Motor Yağ 20 fiyat açısından da size fayda sağlar. Yapacağınız yakıt tasarrufu ile aldığınız ürünün doğruluğundan emin olursunuz. Otomobilinizdeki performans artışına şahit olmak ve bunu tecrübe etmek ise size kalır. Arabanıza dair önemli unsurlardan olan ürünü orijinalliğinden emin olarak sipariş etmek önemlidir. Trendyol ile orijinalliğinden emin olacağınız ürünleri avantajlardan yararlanarak sipariş edebilir ve aracınızda performans artışına şahit olabilirsiniz.