Petimore S 12 Cm Naturel Pres Kemik Eco 4 Lü Paket Çiğneme Kemiği

99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Petimore S 12 Cm Naturel Pres Kemik Eco 4 Lü Paket Çiğneme Kemiği

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FORA TİCARET Satıcı Ünvanı: FATİH CALAYIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bolu Vergi Kimlik Numarası: 1961031556
    Bu ürün FORA TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PETİMORE Çiğneme ürünlerimiz, %100 doğal sığır derisinden üretilmiştir. Köpeğinizin doğal kemirme içgüdüsünü tatmin etmenin yanında, dişlerde zamanla oluşan plakların ve diş taşlarının giderilmesine yardımcı olarak dostumuzun ağız ve diş sağlığını korumaya yardımcı olur. Doğal yapısı gereği sindirim sistemini rahatlatır. Sıkıca preslenmiş sert yapısı, uzun süren zevkli bir tüketim imkânı sunar. Aynı zamanda eğitim esnasında cezbedici bir ödül olarak da bu ürünü kullanabilirsiniz. Ürünümüz, yüksek protein ve düşük kalori içeren bir üründür. Katkı maddesi, koruyucu, renklendirici, tahıl, glüten barındırmayan sağlıklı içeriği dostunuz için idealdir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Oyun & Çigneme Kemiği
Geri Bildirim Ver

Petimore S 12 cm Naturel Pres Çiğneme Kemiği

Minik dostlarımızın sağlığını her zaman korumak isteriz. Bu nedenle ev içinde ve dışında içgüdüsel eğilimlerini kontrol etmemiz gerekir. Köpeklerde avcılık genlerine bağlı olarak çiğneme refleksi bulunur. Köpekler bu refleks nedeniyle koltuk, sandalye ve sehpa gibi eşyaları kemirir. Bunun yanı sıra köpeklerin çiğneme refleksi kendi vücutlarına zarar verecek bir boyuta da ulaşabilir. Köpeklerin çiğneme refleksini kontrol altında tutabilmek için pres kemikler bulunur. Petimore çiğneme kemiği bu konuda son derece etkilidir. Köpeklerin çiğneme refleksini kontrol eden kemikler, yatak ve koltuk gibi eşyaların da korunmasına yardımcı olur. Sağlıklı ve doğal bir içerik ile desteklenmiş pres kemikler sayesinde köpeğiniz çok daha mutlu olur.

  • Boyut: 12 cm
  • İçerik: %100 Doğal Sığır Derisi
  • Paket: 4’lü

Petimore Naturel Çiğneme Kemiğinin İçeriğinde Neler Vardır?

Petimore Naturel Çiğneme Kemiğinin İçeriğinde Neler Vardır?

Petimore kemikleri, köpeklerin sağlığını koruyacak doğal bir içerik kullanılarak üretilmiştir. Pres çiğneme kemiği, %100 doğal sığır derisidir. Sıkıca preslenmiş yapısı ile köpeklere zevkli bir tüketim imkânı sunar. Petimore kemikleri köpeğinizin çiğneme refleksini kontrol etmesinin yanı sıra ağız ve diş sağlığını da destekler. Pres kemikler, köpeklerin dişlerinde oluşan plakların ve taşların giderilmesine yardımcı olur. Doğal bir içerikten üretilen kemikler, köpeğinizin sindirim sistemini destekler. Böylece köpeğinizin çok daha sağlıklı olmasına katkı sağlar. Pres kemikler, yüksek protein ve düşük kalori içerir. Katkı maddesi, koruyucu, renklendirici, tahıl, gluten barındırmayan sağlıklı içeriği sayesinde minik dostlarımız için güvenle tercih edilir.

Petimore Naturel Pres Çiğneme Kemiği Faydaları Nelerdir?

Petimore kemikleri, köpeklerin çiğneme içgüdülerini kontrol altına alırken sağlığını desteklemek üzere geliştirilmiştir. Pres kemiklerin doğal ve besleyici içeriği köpeklerin sindirim sistemini desteklemeye yardımcı olur. Köpekler, pres yöntemiyle elde edilen kemikleri uzun süre ağzında çevirir. Faydalı içeriği sayesinde pres kemikler, köpeklerin ağız ve diş sağlığını desteklemeye de yardımcı olur. Köpekler çiğnedikçe pres kemiklerin içerisindeki bileşenler diş ve diş etleriyle birleşir. Bu sayede köpeklerin dişlerinde zamanla oluşan plakların ve taşların giderilmesi mümkün olur. Petimore kemikleri, köpeklerin kemirme ve çiğneme refleksini kontrol altına almayı başarır. Çiğneyecek bir şey bulamadığında koltuk, yatak ve sandalye gibi eşyalara zarar veren köpekler, bu alışkanlıklarından vazgeçer. Pres kemikler, köpeklerin eğitimi esnasında da verilir. Besleyici içeriği ve karşı konulmaz lezzetiyle köpekler için vazgeçilmez bir üründür.

Petimore Pres Çiğneme Kemiği Kaliteli ve Güvenilir midir?

Petimore 12 cm naturel pres kemik yorumları, ürünün köpek sahiplerinin beğenisini kazanmayı başardığını göstermektedir. Pres kemikler doğal ve katkısız sığır derisinden üretilmiştir. Kemiklerin içerisinde katkı maddesi, koruyucu, renklendirici, tahıl, gluten yer almaz. Bu sayede kıymetli dostlarımız için güvenli bir üründür. Petimore kemiklerinin içerisinde yüksek protein ve düşük kalori bulunur. Pres kemikler köpeklerin vücut sağlığını ve sindirim sistemini güçlendirir. Kaliteli içerikten üretilen pres kemikleri köpeğiniz için güvenle kullanabilirsiniz. Petimore kemikler, köpeklerin çiğneme refleksini kontrol altına alarak kendilerine ve çevresine verdiği zararı önler. Sıkı preslenmiş kemikler sayesinde köpeklerin çiğneme ihtiyacı karşılanır. Presleri çiğnerken çenesi yorulan köpekler kemirme eğilimi göstermez. Besleyici içeriğe sahip kemikler, köpeklerin vücut sağlığı için oldukça faydalıdır. Pres kemikleri köpeğiniz için gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Petimore garantisi ile üretilen pres çiğneme kemiği, Trendyol’da 4’lü paket hâlinde satışa sunulur. Birkaç tıklama ile sipariş oluşturup bu ürünü adresinizden teslim alabilirsiniz.