Petcoin Yenilenen Ambalajıyla %100 Yeme Garantili Köpek Maması 15 Kg

615 TL
(41 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Petcoin Yenilenen Ambalajıyla %100 Yeme Garantili Köpek Maması 15 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Omegasu Satıcı Ünvanı: OMEGA SU ÜRÜNLERİ YEM EKMEKÇİLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0642036918000010 Vergi Kimlik Numarası: 6420369180
    Bu ürün Omegasu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Detayları PetCoin Tavuklu Yetişkin Köpek Maması 15 KG Tüm Irklara Yararlı PetCoin Tavuklu Yetişkin Köpek Maması, küçük, orta ve büyük tüm ırklardan yetişkin köpeklere uygun bir şekilde formüle edilmiştir. Bu sayede aynı evin içinde farklı ırklardan köpekler besliyorsanız sizin için ideal seçim olacaktır. Kullanım Yaş Aralığı 1 – 7 yaş aralığındaki tüm yetişkin köpekler için PetCoin Tavuklu Yetişkin Köpek Maması mükemmel bir seçenektir. Bu sayede daha uzun yıllar köpeğinizin mamasını değiştirmenize gerek kalmaz. Yüksek Protein Değeri % 20 protein içeren PetCoin Tavuklu Yetişkin Köpek Maması köpeğinizin günlük protein ihtiyacını tam olarak almasını sağlar. Böylece köpeğinizin yalnızca karnı doymaz aynı zamanda sağlıklı bir gelişime de sahip olur. Karşı Konulamaz Tavuk Lezzeti PetCoin Tavuklu Yetişkin Köpek Mamasının tavuklu içeriği sayesinde köpeğiniz lezzetli bir şekilde doyar. Böylece mama seçen köpekler için tavuğun mükemmel lezzetine hayır diyemez. Gelişime Maksimum Katkı İçeriğindeki vitaminler ve mineraller sayesinde PetCoin Tavuklu Yetişkin Köpek Maması köpeğinizin sağlıklı bir şekilde büyümesine ve gelişmesine katkıda bulunur. Böylece kas ve kemik gelişimine de etki eder. Zararlı Bakterilere Karşı Koruma Antioksidan içermesi sayesinde PetCoin Tavuklu Yetişkin Köpek Maması, köpeğinizi zararlı bakterilere karşı etkili bir şekilde korur. Bu sayede köpeğinizin kolay kolay hasta olmamasını sağlar. Aynı zamanda koruyucular da köpeğinizin gıda alerjisi gibi problemlerle karşılamaması içindir.

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Boyut Orta (11 - 25 kg)
  • Ağırlık 15+ Kg
Geri Bildirim Ver