Petcalvit iguana gecko bukelemun calcium powder Kalsiyum Tozu 100 g

225 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Petcalvit iguana gecko bukelemun calcium powder Kalsiyum Tozu 100 g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Petcalvit Satıcı Ünvanı: ENES ERGİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3550373280
    Bu ürün Petcalvit tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün ambalajları #KORONAVİRÜSE karşı DEZENFEKTE edilmektedir. ------------------------------------------------------ PETCALVİT CALCİUM POWDER KALSİYUM TOZU ÜRÜNLERİMİZ KİMYSAL KATKI İÇERMEZ... ÜRÜNÜMÜZ 1.5 MİCRON BOYUNDADIR BÖYLELİKLE CANLI YEMLERE DAHA COK YAPIŞMAKTADIR. *** 100 GR İGUANA MİKRO CALCİUM TOZU 50 TL DİR *** ÖZELLİKLERİ
  • * D3 içermez - Fosforsuz * Kemik gelişiminde hayati önem taşıyan kalsiyum içermektedir. * Sürüngenlerin doğal ve canlı renklere sahip olmasını sağlarken sağlıklı büyümelerine de yardımcı olur. * Canlı yemlerle veya meyve , mamalar ile birlikte kullanılabilir. KUTULAMA ŞEKLİ
  • STERİL ÖZEL KİLİTLİ CONTALI KAPAKLI PLASTİK KUTUSUNDA GÖNDERİLMEKTEDİR KİLİTLİ CONTALI KAPAK , HAVA ALMAZ , AKMA DÖKÜLME V.B OLMAZ ÜRÜN 2024 ÜRETİMİDİR. SKT:2026 SERİN VE KURU BİR YERDE GÜNEŞ GÖRMEYECEK ŞEKİLDE SAKLAYINIZ ÜRÜNÜN KULLANIM ŞEKLİ
  • * 5 - 10 adet canlı yemleri bir kab içerisine koyduktan sonra bir ölçek kaşık tozu Üzerlerine serpiştiriniz. * 2 saniye kadar hafifçe sallayınız. İHTİYACI OLAN CANLILARIN BİR KISMI
  • GECKO,İGUANA,BEARDED DRAGON,BUKALEMUN,KURBAĞA,KAPLUMBAĞA AYNI GÜN İÇİNDE KARGOYA VERİLİR. Güneş görmeyen yerde muhafaza ediniz.
Geri Bildirim Ver

Petcalvit Iguana Gecko Bukelemun Calcium Powder Kalsiyum Tozu 100 gr

Evlerde beslenen hayvanların özel beslenme gereksinimleri bulunur. Hayvan sahipleri tarafından özenle takip edilmesi gereken beslenme reçeteleri, havyanların sağlıklı bir gelişim göstermeleri için önemli bir yere sahiptir. Sürüngenler sınıfında yer alan bukalemunları evde besleyenler için özel olarak üretilen Petcalvit iguana gecko bukelemun calcium powder kalsiyum tozu 100 g, hayvanların beslenme ihtiyaçlarını eksiksiz bir şekilde karşılar. Sağlıklı bir gelişim göstermeleri ve duygularını kontrol altında tutmak için beslenmelerine özen göstermek gerekir. Beslenme reçetelerinde yer alan kalsiyum miktarını eksiksiz bir şekilde karşılamak, bu hayvanların sağlıklı gelişimleri için önem arz eder. İhtiyaç duyulan kalsiyum ve minerallerin verilmesini sağlayan ürün aracılığıyla hayvanınızı doyurabilirsiniz. 100 gramlık ambalaj içerisine paketlenen ürün, toz biçimine sahiptir. Bu toz aracılığıyla evcil hayvanınızın beslenme ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz.

  • Besleyici içerik
  • Uzun ömürlü kullanım
  • Zengin besin değerleri

Sağlıklı Bukelemun Calcium Powder Kalsiyum Tozu 100 G

Sağlıklı Bukelemun Calcium Powder Kalsiyum Tozu 100 G

Doğal yaşam alanları açık hava olan iguanalar ev ortamında beslendiklerinde çeşitli değerlerden uzak kalabilir. Bu değerlerin hayvanın vücuduna kazandırılması ve sağlıklı gelişimi için beslenme önemli bir yere sahiptir. Kapalı ortamlarda çeşitli durumlar sonucunda stres yaşamaları söz konusu olabilir. Sağlanan besin desteği, hayvanların rahatlamasını ve bu ortama uyum sağlamasını kolaylaştırır. Özel olarak hazırlanan Petcalvit calcium powder içerisinde iguanaların ihtiyaç duyduğu besin değerlerine yer verilir. Kimyasal katkı maddesi içermeyen yapısıyla güvenli ve sağlıklı bir tüketim süreci sağlar. Önerilen dozlarda kullanılması durumunda sağlıklı kemik ve kas gelişimi desteklenir. Hayvanların doğal yaşam alanlarından uzak olması sebebiyle yaşadığı stres durumlarının önüne geçilir. Zengin içeriğiyle öne çıkan ürünü satın alarak evcil hayvanınızın stres gibi durumlar yaşamasını engelleyebilir, sağlıklı bir şekilde beslenmesini sağlayabilirsiniz.

Petcalvit Iguana Gecko Bukelemun Calcium Powder Özellikleri

Petcalvit Iguana Gecko Bukelemun Calcium Powder Özellikleri

İçeriğinde yüksek oranda protein bulunan ürün, kemik ve kas gelişimini destekler. Hayvanların vücut yapısının sağlam olmasına zemin hazırlar. Diş gelişimini destekler ve güçlü bir kemik yapısına sahip olmalarını sağlar. İhtiyaç duyulan protein ve kalsiyum değerlerinin depolanmasıyla beraber hastalık gibi durumların önüne geçilir. Canlı yemlerle birlikte uygun bir kullanıma sahiptir. Toz yapıya sahip olan ürünler, canlı yemlerin üzerine yapışarak kolay bir tüketim sağlar. Evcil hayvanınız için uygun dozlarda ayarlayacağınız yemler aracılığıyla sağlıklı bir şekilde beslenmelerini sağlayabilirsiniz. Bu ürün, kemik güçlendirmesi bakımından faydalı besin değerlerine sahiptir. Deneyimli müşteriler tarafından yazılan Petcalvit iguana gecko bukelemun calcium powder kalsiyum tozu 100 g yorumları aracılığıyla ürünün özellikleri, etkisi ve tüketim şekli hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu ürün aracılığıyla evcil hayvanınızın nitelikli bir şekilde beslenmesini sağlayabilirsiniz.

Gecko Bukelemun Calcium Powder Kalsiyum Tozu 100 G Fiyatı

Gecko Bukelemun Calcium Powder Kalsiyum Tozu 100 G Fiyatı

Folik asit ve biotin kimyasal bileşimi, sürüngenlerin sağlığı bakımından hayati bir değere sahiptir. Özel olarak hazırlanan formüle sahip olan ürün, çeşitli vitamin ve protein gibi değerler bakımından zengindir. Bununla beraber, üretiminde bu hayvanlar için hayati önem taşıyan içeriklere de yer verilir. Zararlı kimyasal kullanımından uzak bir şekilde hazırlanan formülüyle hayvanların sağlıklı gelişim süreçlerini destekler. Hastalıklara karşı dirençlerinin artmasını sağlayarak zamanlarını sağlıklı bir biçimde geçirmelerini sağlar. Stres oluşumu gibi durumları engelleyerek ev ortamında huzurlu bir yaşam alanına sahip olmalarını sağlar. Besleyici ve faydalı özelliklere sahip olan hayvan dostu ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Avantajlı Petcalvit iguana gecko bukelemun calcium powder kalsiyum tozu 100 g fiyatı üzerinden bütçe dostu bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Uygun fiyatlar aracılığıyla satın alacağınız ürünü kullanarak hayvanınızın sağlıkla beslenmesini sağlayabilirsiniz.