Pet Style Kedi Köpek Taşıma Çantası Mavi

250 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
269,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pet Style Kedi Köpek Taşıma Çantası Mavi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HAY-HALL Satıcı Ünvanı: AHMET EMİN ASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0871268392
    Bu ürün HAY-HALL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Taşıma çantası bakteri üreterek koku yapmaz.
  • Şık görüntü ve yenilikçi tasarım anlayışına sahiptir.
  • Havalandırma mazgalları içerdeki havayı tazeler.
  • Kolay açılıp kapanma özelliği sayesinde ürün temizliği kolayca yapılır.
  • En:45 cm Boy:28 cm Yükseklik:30 cm
  • Ürün Ağırlığı 1.60 Kg DİKKAT: Ürün Renkleri Stok durumuna göre rastgele seçilmektedir, Özel bir renk talebiniz var ise mesaj ile belirtiniz. Ürün imalatçı firma tarafından garantilidir herhangi bir sorunda bize dönüş yapmanızı rica ederiz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Tip Çanta
Geri Bildirim Ver

Kedi Köpek Taşıma Çantası ile Evcil Hayvanın Hep Seninle

Yaşamınızı daha renkli hal getiren evcil dostunuzun bakımını karşılarken herhangi bir güçlükle karşılaşmamanız için özel olarak tasarlanmış bir çanta modelidir. Kedi köpek taşıma çantası zamana ve mekâna meydan okuyarak evcil dostunuzun bakımını sorunsuz olarak karşılamanıza olanak tanır. Temel olarak bakım deneyimi sırasında ulaşımı kolaylaştırıcı rol üstlenir. İş, okul, seyahat gibi durumlarda çoğu zaman için evcil dostunuzun bakımını aksatmak zorunda kalabilirsiniz. Kedi ve köpek taşıma çantası pratik olarak aksama sonucu meydana gelen olumsuzlukları engelleme misyonunu üstlenir. Çanta sayesinde siz nereye giderseniz evcil dostunuz da sizinle hareket edebilir. Sokak gezisine, spor rutinine, uzun veya kısa mesafe fark etmeksizin yolculuklarda sizinle birlikte olabilir. Mekânın sınırlarını aşabileceğiniz gibi çanta uzun süreli taşıma deneyimi vadederek ergonomik yapısı sayesinde zaman engelini de ortadan kaldırır.

  • 45 cm En, 28 cm Boy, 30 cm Yükseklik
  • Havalandırma Mazgallarına Sahip
  • Dayanıklı Plastikten İmal Edilme

=" Çok İşlevli Kedi Köpek Taşıma Çantası

Çok İşlevli Kedi Köpek Taşıma Çantası

Kedi köpek taşıma kutusu işlevli tasarımıyla hem kedilerin hem de köpeklerin kullanım alanına hitap edebilir. İster bir kediye sahip olun isterseniz de köpeğe. Ya da ikisine birden sahip olabilirsiniz. Bu durumda evcil dostunuzun türü fark etmeksizin bu işlevli taşıma aracı vasıtasıyla üst düzey konforlu bir taşıma serüvenine yelken açabilirsiniz. Köpek ve kedi taşıma çantası ölçüleri 45x28x30 cm olarak sizlere sunulur. Bu noktada 45 cm genişliği, 28 cm derinliği, 30 cm ise iç hacmini yansıtır. Taşıma serüveni için bu ölçüleri sayesinde minimal bir deneyim vaat eden çanta kedilerini taşımak için birebir. Aynı zamanda küçük ırk köpekler de çantanın içine rahatça sığabilir. Bu açıdan köpeğinizin boyunu ve ağırlığını dikkate alarak tercihe bağlı olarak taşıma serüvenini çok yönlü olarak iyileştirebilirsiniz.

Üstün Niteliklerle Kedi Köpek Taşıma Çantası

Üstün Niteliklerle Kedi Köpek Taşıma Çantası

Kedi köpek taşıma çantası mavi rengiyle kullanım alanınıza dahil olur. Her daim canlılık vaat eden bu tonu vasıtasıyla köpeğiniz için her daim ilgi çekici bir maceranın anahtarı olarak hizmet eder. Mavi ton çantanın üst bölümünde geniş olarak yer alır. Bu rengi taban bölümünde ise şık siyah ton tamamlar. Bu 2 rengin şık ahenginden meydana gelen görünüm kulp detayına yansır. Taşımanızı kolaylaştıran siyah kulp evcil dostunuzun ulaşım serüveni boyunca dekoratif şıklığı besler. 8697458621622M, taşıma işlemlerinizde evcil dostunuzun yaşamsal faaliyetlerini sürdürebilmesi için ideal yapıyı temsil eder. Tasarımının bütününe yayılan aralıklı hava alma bölümleri sayesinde evcil hayvanınızın pek çok açıdan nefesini rahatlıkla alabilmesine olanak tanır. Bu sayede uzun veya kısa yolculuklar fark etmeksizin hayvanınızın sağlığı için endişelenmeden gönül rahatlığıyla konfora adım atabilirsiniz.

Pratik ve Dayanıklı Tasarımlı Kedi Köpek Taşıma Çantası

Pratik ve Dayanıklı Tasarımlı Kedi Köpek Taşıma Çantası

Kedi köpek taşıma çantası mavi kullanımı yapısı itibarıyla hem şık hem de oldukça pratiktir. Yenilikçi tasarımı sayesinde kullanım serüveninde kolay açılıp kapanabilen formu sayesinde her daim evcil dostunuzun rahatça yerleşebilmesi için kolaylık sağlar. Ortadan açılabilen kapaklı yapısı sayesinde taşıma serüveninizde evcil dostunuz için her daim minimal taşınabilir ev fonksiyonunu üstlenebilir. Kapağının üzerinde yer alan tutma kulp kısmı da taşıma deneyimini iyileştirir. Elinize rahatsızlık hissi vermeden evcil dostunuzun ağırlığını rahatlıkla kontrol ederek taşıma deneyimini iyileştirmenize olanak tanır. Kullanıcılar tarafından yapılan kedi köpek taşıma çantası mavi yorumları hem pratiklik hem de dayanıklılık açısından çantanın niteliklerini doğrular. Çantanın üretiminde ağırlıklı olarak plastik ham maddesi kullanılır. Çantanın bütün tasarımına yayılan bu ham madde sayesinde hem hafif hem darbelere karşı sağlam kalabilen yapıya kolayca erişebilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen satın almak için sipariş verebilirsiniz.