Pet Style Kedi Köpek Taşıma Çantası Gri

229 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pet Style Kedi Köpek Taşıma Çantası Gri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ERLER TİCARET Satıcı Ünvanı: ÜNAL ER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 3360715110
    Bu ürün ERLER TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Küçük Irk Köpek Ve Kedi Taşıma Çantası Taşıma çantası
  • bakteri üreterek koku yapmaz.
  • Şık görüntü ve yenilikçi tasarım anlayışına sahiptir.
  • Havalandırma mazgalları içerdeki havayı tazeler.
  • Kolay açılıp kapanma özelliği sayesinde ürün temizliği kolayca yapılır.
  • En:50 cm Boy:33 cm Yükseklik:33 cm
  • Ürün Ağırlığı 1.60 Kg DİKKAT: Ürün Renkleri Stok durumuna göre rastgele seçilmektedir, Özel bir renk talebiniz var ise mesaj ile belirtiniz. Ürün imalatçı firma tarafından garantilidir herhangi bir sorunda bize dönüş yapmanızı rica ederiz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Tip Çanta
  • Ürün Tipi Plastik Taşıma
Geri Bildirim Ver

Kedi Köpek Taşıma Çantası Gri ile Hayvanın Hep Seninle

Kedi köpek taşıma çantası gri ürün seçeneği dayanıklı plastik malzemeden üretilmiştir. Kedi veya köpek sahibiyseniz ve bazı durumlarda dışarı giderken evcil hayvanınızı da götürmeniz gerekebilir. Bunlardan en önemlisi veteriner ziyaretleridir. Özellikle evcil hayvanınız herhangi bir rahatsızlık geçirdiğinde yürüyemeyecek durumda olabilir. Bunun gibi durumlarda can dostunuzun konforlu ve güvenli bir şekilde veterinere götürülmesi kaçınılmaz hale gelir. Kişisel arabanız veya toplu taşıma araçları kullandığınız ulaşım yöntemi her ne olursa olsun kedi köpek çantası kullanımı ihtiyacınızı karşılayacaktır. Gri renk tasarımı ile şık bir görüntü sunan ürün, aynı zamanda kaliteli materyallerden üretilmiştir. Bu anlamda bakteri üreterek koku yapan bir ürün değildir. Yanı sıra üründe bulunan mazgallar havalandırma yaparak çanta içindeki havayı temiz tutar. Ürünü temizleme ihtiyacı duyduğunuzda kolay açılıp kapanabilmesi ile pratik bir şekilde uygulama yapabilirsiniz.

  • Gri renk
  • Yenilikçi ve şık tasarım
  • En:50 cm Boy:33 cm Yükseklik:33 cm

Kedi Köpek Taşıma Çantası Gri Ayrıcalıkları

Kedi Köpek Taşıma Çantası Gri Ayrıcalıkları

Kedi köpek taşıma çantası gri kullanımı ile seyahatleriniz artık çok daha kolay olabilir. Minik dostunuz sizinle tatile geliyorsa yolda rahat edebilmesini sağlamak adına söz konusu ürüne şans verebilirsiniz. Seyahat ederken evcil hayvanınız yol süresince araba hareketlerinden korkarak tedirgin hissedebilir ve biraz rahatlamak isteyebilir. Araç kullanırken sürüş anında dikkatiniz dağılabilir. Olası durumların önüne geçebilmek için şahsi araçlarda da kedi köpek taşıma çantasını rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dayanıklı plastik malzeme kullanılarak üretilen taşıma çantası, oluşabilecek çizik ve darbelere karşı ekstra dayanıklıdır. Herhangi bir sebeple düşerse herhangi bir hasar oluşmaz. Kanserojen madde içermeyen temiz bir materyal içeriğine sahiptir.

Kedi Köpek Taşıma Çantası Gri Özellikleri

Kedi Köpek Taşıma Çantası Gri Özellikleri

Kedi köpek taşıma çantası gri içeriği ile kedi ve köpek gibi evcil hayvanların güvenli ve konforlu bir şekilde taşınabilmesi adına üretilmiştir. Yan kısımlarında havalandırma ızgaraları bulunur ve bu ızgaralar ile minik dostunuzu taşırken hava aldığından emin olabilirsiniz. Öte yandan bu ızgaralar çanta içindeki havanın temizlenmesini de sağlar. Uzun süren yolculuklarda bile sevimli dostunuzun havadar bir ortamda, güvenli ve huzurlu bir şekilde kaldığını bilmek sizi rahatlatabilir. Siz gündelik işlerinizi hallederken evcil hayvanınız tedirginlikten uzak ve sakin bir yolculuk geçirebilir. Kedi köpek taşıma çantası modelinin rahat tasarımı aynı zamanda taşıma sırasında yüksek direnç sağlar. Böylece eliniz yorulmadan uzun saatler boyunca ergonomik bir kullanım deneyimi gerçekleştirebilirsiniz. Gerek rutin gezilerde gerekse ek durumların aniden çıkması ile durum her ne olursa olsun hızla kullanabilirsiniz.

Kedi Köpek Taşıma Çantası Gri Yorumları

Kedi Köpek Taşıma Çantası Gri Yorumları

Kullanıcılar tarafından yapılan kedi köpek taşıma çantası gri yorumları incelendiğinde ürün modelinin sevimli dostunuz için ne denli faydalı bir model olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz. Temel anlamda evcil hayvanınızı evden çıkarmak ve güvenli koşullarda seyahat edebilmek için tasarlansa da ürün, beraberinde pek çok işlevi de getirir. Bunların başında kedinizin içinde kendini güvende ve huzurlu hissetmesi gelir. Plastik malzemeden imal edilen köpek taşıma çantası seçeneği, pratik olarak kurulabilir özelliktedir. İçerdiği havalandırma delikleri ile sevimli dostunuzun konfor hakimiyetindeki seyahatini üst düzeye taşır. İçerdiği uzunluk ölçüleri ile kedi veya köpeğinizin içine rahatlıkla sığabilmesine yardımcı olur. Mazgallar arasından evcil hayvanınıza bakabilir ve güvende olduğundan emin olabilirsiniz. Eve döndüğünüzde de kapağını açarak ürünü kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Trendyol'da yer alan 8697458621622G kodlu bu ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.