Pet Pretty Petguard Plus Köpek Glukosamin 75 Tablet

200 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pet Pretty Petguard Plus Köpek Glukosamin 75 Tablet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Von Alp Petshop Satıcı Ünvanı: MEHMET GÜNEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 7024013641800017 Vergi Kimlik Numarası: 4340016588
    Bu ürün Von Alp Petshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün bilgileri petguard plus dostlarımızın sağlıklı ve güçlü eklemlere sahip olarak dilediklerince koşup oynayabilmeleri için özel olarak formüle edilmiş destek ürünüdür. Kullanım şekli direkt veya mamalarına karıştırarak kullanılır. Ihtiyaç görüldüğünde tabletler ezilerek mamalara karıştırılabilir.Düzenli olarak kullanımı tavsiye edilir. Şeker ve renklendirici içermez.3-10 kg’dan büyük köpeklerde günde 1 tablet 10 kg'dan büyük köpeklerde günde 2 tablet uyarılar Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz. Bu bir ilaç değildir yem premiksidir. Tedavi amaçlı kullanılamaz. Sadece köpekler için kullanılır. Depolama güneş ışığından uzakta, oda sıcaklığında muhafaza edilir
Geri Bildirim Ver