2
Köpek Şampuanı kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Pet Love Kedi & Köpek Şampuanı Karma Set 250 ml X 4 Adet

199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pet Love Kedi & Köpek Şampuanı Karma Set 250 ml X 4 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ala Pet Center Satıcı Ünvanı: ANIL CAN ERBAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3380299498
    Bu ürün Ala Pet Center tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pet Love Eco Kedi & Köpek Şampuanı Okyanus Esintisi 250 ml Pet Love Eco Kedi & Köpek Şampuanı Cookie & Vanilya 250 ml Pet Love Eco Kedi & Köpek Şampuanı Lime Limon 250 ml Pet Love Eco Kedi & Köpek Şampuanı Orman Meyveli 250 ml
Geri Bildirim Ver

Pet Love Karma Set 250 Ml x 4 Adet Kedi & Köpek Şampuanı

Kedi ve köpeklerin fiziksel gelişimleri için sadece iyi bir beslenme düzeni yeterli değildir. Hijyen de evcil hayvanların sağlıklı bir yaşam sürmesi için son derece önem arz eder. Pet Love 250 ml x 4 adet kedi & köpek şampuanı karma set sayesinde derinlemesine bir temizliğe ulaşmak mümkündür. Bu ürünlerin içeriği evcil hayvanınızın derisi üzerinde herhangi bir olumsuz etki yaratmaz. Kedilerin büyük bir çoğunluğu suya girmek istemez. Bazı sağlık sorunları veya birtakım gereklilikler sebebiyle kediler de yıkanmaya ihtiyaç duyabilir. Bu işlem için Pet Love 250 ml köpek şampuanı setini gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • Sette Bulunan Ürün Sayısı: 4
  • Kullanım: Kedi ve Köpek
  • Miktar: 250 ml

Pet Love Karma Set Kedi & Köpek Şampuanının İçeriği Nasıl?

Pet Love Karma Set Kedi & Köpek Şampuanının İçeriği Nasıl?

Pet Love 250 ml kedi şampuanı seti içerisinde 4 adet ürün yer alır. Bunlardan bir tanesi okyanus esintisi kokusuna sahiptir. Böylece minik dostunuzu her kucağınıza aldığınızda onu daha büyük bir mutlulukla sevebilirsiniz. Şampuanlardan bir diğeri ise kurabiye ve vanilya aromasına sahiptir. Oldukça ilgi çekici olan bu ürünü özellikle kış aylarında kullanabilirsiniz. Set içerisinde yer alan limon aromalı şampuan ise ferah bir koku sunar ve genellikle yaz mevsiminde tercih edilir. Orman meyvesi aromalı şampuan ise oldukça farklı ve ilgi çekici bir kokuya sahiptir. Bu sebeple özellikle kucaktan inmek istemeyen kediler için tercih edilebilir. Dimethicone barındıran ürünler içeren Pet Love 250 ml x 4 adet kedi & köpek şampuanı karma set sayesinde evcil hayvanınızın tüylerini çok daha rahat bir biçimde tarayabilirsiniz.

Pet Love 250 Ml Kedi & Köpek Şampuanı Nasıl Kullanılmalıdır?

Pet Love 250 Ml Kedi & Köpek Şampuanı Nasıl Kullanılmalıdır?

Pet Love 250 ml x 4 adet kedi & köpek şampuanı karma set içerisinde yer alan herhangi bir ürün kullanılmadan önce mutlaka nasıl uygulanacağı okunmalıdır. Ayrıca bu şampuanlar diğer ürünler ile karıştırılmamalıdır. Öte yandan 6 haftadan küçük evcil hayvanların temizliği sırasında tercih edilmemesi gerekir. Setteki şampuanlar haricen kullanılır. Evcil hayvanların gözlerine, kulaklarına ve varsa açık yaralarına şampuan temas etmemesi özen gösterilmelidir. Ürünü uygulamadan önce ise evcil hayvanınızı kuru bir yeri kalmayacak şekilde yıkamanız tavsiye edilir. El veya yıkama eldiveni ile ürün tüylere yedirilir ve köpük meydana gelmesi sağlanır. Evcil hayvanınızı tamamen duruladıktan ve herhangi bir yerinde şampuan kalmadığından emin olduktan sonra temizlik işlemini sonlandırabilirsiniz. Ardından kedinizi veya köpeğinizi bir havlu aracılığı ile kurulamanız gerekir.

Pet Love 250 Ml X 4 Adet Kedi & Köpek Şampuanı Göz Yakar mı?

Pet Love 250 Ml X 4 Adet Kedi & Köpek Şampuanı Göz Yakar mı?

Bu dört ürünün her birinde 250 ml x 4 bulunur. Su bazlı olan söz konusu şampuanlar kedi ve köpeklerin tüylerinin daha parlak görünmesini sağlar. Pet Love 250 ml x 4 adet kedi & köpek şampuanı karma set içerisinde bulunan ürünler göz yakmaz. Yine de yıkama esnasında evcil hayvanınızın gözüne, kulağına ve burnuna şampuanın temas etmemesine özen göstermeniz gerekir. Bu ürün, tavsiye edilen biçimde kullanıldığı takdirde hayvan sağlığı üzerinde herhangi bir olumsuz etki yaratmaz. Kedinizin veya köpeğinizin herhangi bir cilt rahatsızlığı varsa bu ürünü kullanmadan evvel bir veterinere danışmanız tavsiye edilir. Dilerseniz siz de Pet Love 250 ml x 4 adet kedi & köpek şampuanı karma set yorumlarını inceleyebilir, diğer hayvan sahiplerinin düşüncelerini öğrenebilirsiniz. Trendyol’da oldukça uygun fiyatlarla satışa sunulmuş olan bu ürünü kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.