Persil Toz Çamaşır Deterjanı 10kg (66 YIKAMA) Gülün Büyüsü

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.000 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
720,71 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Persil Toz Çamaşır Deterjanı 10kg (66 YIKAMA) Gülün Büyüsü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Henkel Consumer Brands Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün Henkel Consumer Brands tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Persil Derin Temizleme teknolojisine sahip olan toz deterjanlar çamaşır yıkamada mükemmel sonuçlar elde etmeniz için ihtiyacınız olan tek şey. Persil ürün ailesine ait 3 farklı toz deterjan da
  • gülün büyüsü, bahar ferahlığı ve color
  • tamamen kusursuz bir çamaşır çözümü sunumak için tasarlanmıştır. Persil toz deterjanlar, aktif bileşenlerden oluşan benzersiz bir kombinasyon içeren formülüyle en inatçı lekeleri bile yok ederek çamaşırlarınızda hijyen sağlar. Persil toz deterjanlarıyla yıkanan çamaşırlar uzun süre kalıcı ferahlığa sahip olurken üstün kumaş koruma özelliği sayesinde kumaşlara nazik davranır. Aynı zamanda Persil toz deterjanlarıyla yıkanan çamaşırlar defalarca yıkama sonrasında göz alıcı parlaklığa sahip olur ve çamaşırların renkleri de solmaz. Persil toz çamaşır deterjanlarını bütün çamaşır makinelerinde kullanabilirsiniz. Kusursuz bir çamaşır çözümü için Persil toz deterjanlarını deneyin!

Ürün Özellikleri

  • Form Toz
  • Ağırlık 9 - 12 kg
  • Hacim 8000 - 12000 ml
  • Paket İçeriği Çoklu
  • Kumaş Cinsi/Rengi Beyazlar
Geri Bildirim Ver

Persil Toz Çamaşır Deterjanı 10 Kg (66 Yıkama) Gülün Büyüsü

Günlük koşuşturmalardan ve yoğun geçen zamandan dolayı kirlenen çamaşırların temizliği oldukça önemlidir. Onları uzun yıllar kullanabilmek ve deforme olmalarını önlemek için çeşitli temizlik malzemeleri kullanmak gerekir. Bunun için doğru olanı bulup kullanabilmek, aynı zamanda sağlığı tehdit etmeyecek materyallerle donanmış ürünleri deneyimlemek adeta şarttır. Bu durumlar söz konusu olduğunda yardımınıza koşan Persil toz çamaşır deterjanı 10 kg (66 yıkama) Gülün Büyüsü, sizin ayrıcalıklı dünyasından faydalanmanızı sağlar. Kalitesi ile kafanızdaki soru işaretlerini tamamen yok eder. Yüksek temizleme teknolojisine sahip olan ürün, tek yıkamada dahi inanılmaz sonuçlar elde etmenize olanak tanır. Size sağladığı kolaylık ile toz çamaşır 10 kg deterjanını vazgeçilmezleriniz arasına koyabilirsiniz. Siz de bu ürün için kolayca sipariş oluşturabilirsiniz.

  • Etkili içerik
  • Kumaşlara karşı hassas yapısı
  • Suda kolay çözünebilme

Etkileyici Persil Toz Çamaşır Deterjanı Gülün Büyüsü

Etkileyici Persil Toz Çamaşır Deterjanı Gülün Büyüsü

Popüler temizlik ürünleri arasında ilk sıralarda yer alan toz deterjanlarda kusursuz hijyen aranır. Bu hijyen, Persil 10 kg toz deterjan ile size sunulur. Persil toz deterjan 10 kg ile yıkanan çamaşırlar ilk günkü görünürlüğünü koruyup size ferah bir temizlik sağlar. Birçok kere yıkama yapmanız durumunda dahi çamaşırlarınızın renklerini soldurmadan uzun soluklu kullanım imkanı yaratır. Yüksek seviyede kumaşlarınızı koruma özelliği ile en sevdiğiniz kıyafetleriniz için mükemmel soalı toz çamaşır deterjanı 10 kg, ekstra yıkama yapmanızın önüne geçerek tasarruf sağlar. Uzun süren kalıcı etkisi ve ferahlığı ile çamaşırlarınızda kötü koku oluşumunu engeller. Ayrıca onların mis gibi kokmasını sağlar. Siz de bu üründen satın alarak, güvenli sonuçlar elde edebilirsiniz. Suda kolaylıkla çözünebilen eşsiz özelliği ile Persil mark ve rahatlığı beraber yakalayabilirsiniz.

Benzersiz Persil Toz Çamaşır Deterjanı Gülün Büyüsü

Benzersiz Persil Toz Çamaşır Deterjanı Gülün Büyüsü

Toz deterjanlar, etkili temizleme ve ferah bir hijyen sunar. Bu özelliklerinin yanı sıra onların insan sağlığına ve doğaya olan etkilerini de düşünmek gerekir. Bu ürünün içerisinde insana ve aynı zamanda doğaya zarar vermeyecek kimyasallar bulunmaz. Bu da müşterileri tarafından tercih edilme sebeplerinin başında gelir. Sağlığınızı ve geleceğinizi sizin adına düşünen ürün, bu özelliği ile geniş kitlelere yayılır. Testleri uzman ekipler tarafından yapılan natürel formülü ile Persil toz çamaşır deterjanı 10 kg (66 yıkama) Gülün Büyüsü kullananlar, avantaj kazanır. Ürün, güvenilir olması ve hijyene önem vermesi ile rağbet görür. Siz de kalitenin ve güvenin birleştiği mükemmel ürün olan Persil toz çamaşır deterjanı 10 kg (66 yıkama) Gülün Büyüsü yorumlarını okuyup inceleyebilirsiniz. Bu sayede daha kapsamlı şekilde bilgi alabilirsiniz.

Persil Toz Çamaşır Deterjanı Gülün Büyüsü Fiyatı

Persil Toz Çamaşır Deterjanı Gülün Büyüsü Fiyatı

Çamaşırlarınızın ve değerli kıyafetlerinizin ilk günkü gibi kalmasını sağlamak için seçilen ürünlerin, aynı zamanda ekonominizi de sarsmayacak düzeyde olması önemlidir. Günlük yaşamda hayatın büyük bir kısmında yer alan temizlik malzemeleri bütçede son derece önemli yer tutar. Tüm bu etkenler göz önünde bulundurulduğunda Persil toz çamaşır deterjanı 10 kg (66 yıkama) Gülün Büyüsü fiyatı, müşterilerinin ekonomik tasarrufları düşünülerek uygun aralıklarla belirlenir. Rakamlar ise pek çok bütçeye hitap eder. Hem cebinizin hem de bütçenizin dostu Persil toz çamaşır deterjanı 10 kg (66 yıkama) Gülün Büyüsü satın almak için Trendyol’un göz alıcı ve benzersiz avantajlı fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Siz de bu mükemmel ürünle tanışma olanağı bulabilirsiniz. Size ve ailenize en yeni deneyimler yaşatacak bu ürünü sipariş ederek tüm bu avantajlardan faydalanabilirsiniz.