Perre Topuk Dikeni Ve Ağrısı Için Bakım Kremi 100 ml

188,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Perre Topuk Dikeni Ve Ağrısı Için Bakım Kremi 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAPADOKYA MEDİKAL Satıcı Ünvanı: METİN KERİMOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1033491148400019 Vergi Kimlik Numarası: 5440103420
    Bu ürün KAPADOKYA MEDİKAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Topuk Dikeni Ve Ağrısı Için Bakım Kremi 100 Ml

Ürün Özellikleri

  • Hacim 31 - 50 ml
Geri Bildirim Ver

Perre 170EŞEperre001 Topuk Dikeni Ve Ağrısı Için 100 ml Bakım Kremi

Perre topuk dikeni ve ağrısı için 100 ml bakım kremi, bu konuda rahatsızlığı olan kişilerin sıkıntılarını azaltmak amacıyla kullanabilecekleri bir üründür. Krem içeriği sayesinde sabah uyandığınızda veya gün içinde yürürken hissettiğiniz acının azalmasına yardımcı olur. Söz konusu krem, haricen kullanılır ve talimatlarda verilen bilgileri dikkate alarak uygulamanız önemlidir. Perre topuk dikeni ve ağrısı için 100 ml bakım kremi, düzenli olarak tatbik edildiğinde olumlu sonuçlar alındığı gözlenmiştir. Topukta çıkıntı oluşturan bu rahatsızlık, gün boyu ayağınızı kullanmanıza engel olur. Aynı zamanda ağrı vererek hayat kalitenizi düşürür. Bu tip durumlara çözüm olması açısından doktorunuzun verdiği tedavilere ek olarak bu bakım kremini deneyebilirsiniz. Özel kutusunda gönderilen kremi, son kullanma tarihine kadar kullanabilirsiniz.

  • Ürün Miktarı: 100 ml
  • Kullanım Amacı: Bakım ve onarım
  • Kullanım Şekli: Haricen

Perre Topuk Dikeni ve Ağrısı İçin Bakım Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Perre Topuk Dikeni ve Ağrısı İçin Bakım Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Perre topuk dikeni ve ağrısı için bakım kremi, paraben ve alkol içermeyen yapısıyla sağlıklı bir kullanım sağlar. Ürün içerisinde; vazelin, gliserin, salisilik asit, kırmızı biber ve kafur gibi doğal malzemeler bulunur. Aynı zamanda biberiye, lahana, haşhaş, kantaron ve portakal yağı da vardır. Bu özel formül topukta oluşan fazla kalsiyum birikimini zamanla yok eder. Böylece ağrı ve acıya sebep olan problem ortadan kalkar. Perre topuk dikeni ve ağrısı için 100 ml bakım kremi ayrıca topuk çatlaklarını gidermek amacıyla da kullanılabilir. Böylece birden fazla faydasıyla kullanıcıların beklentilerini karşılar. Söz konusu krem, 100 ml kutusunda satışa sunulur. Kapaklı yuvarlak tasarımı rahat bir kullanım sağlar. Bu ürünü kullanmadığınız zamanlarda kapağı kapalı olarak saklayabilirsiniz.

Perre Topuk Dikeni ve Ağrısı İçin Bakım Kremini Kimler Kullanabilir?

Perre topuk dikeni ve ağrısı için 100 ml bakım kremini bu konuda şikayeti olan kişiler kullanabilir. Bakım ve onarım amacıyla da faydalı olan bu ürün aynı zamanda çeşitli sebeplerden oluşan topuk çatlaklarının tedavisinde de etkilidir. Bu durum hem görsel hem de fiziksel olarak rahatsızlık verir. Ürün sayesinde kısa sürede temiz ve sorunsuz görünen bir topuk elde edebilirsiniz. Perre topuk dikeni ve ağrısı için bakım kremi, şeker hastalarının kullanımı için de uygundur. Bu hastaların ayaklarında sulu veya susuz yaralar meydana gelir. Ayrıca yaraların iyileşme süreci de çok uzun olur. Kremin içerisinde bulunan bitkisel özler ve yağlar süreci hızlandırır ve sağlıklı sonuçlar alınmasına yardımcıdır. Bu avantajlı özellikleriyle ürün pek çok kişiye hitap eder.

Perre 100 ml Topuk Dikeni Ve Ağrısı İçin Bakım Kremi Nasıl Kullanılır?

Perre topuk dikeni ve ağrısı için 100 ml bakım kremi kullanımı sırasında dikkat etmeniz gereken birkaç konu bulunur. Böylece ürünün etkilerini daha kısa sürede görebilirsiniz. Öncelikle krem uygulayacağınız bölgeye 6-8 dakika arasında buz kompresi yapmanız önerilir. Sonrasında üründen bir miktar alıp, bu bölgeye nazikçe masaj yaparak yedirebilirsiniz. İşlemi tamamladıktan sonra ayağınıza çorap giymeniz gerekir. Böylece ayağınızın kremi tamamen emmesini sağlayabilirsiniz. Gün içinde sabah ve akşam olmak üzere iki defa uygulama yapabilirsiniz. Düzenli kullanımlarda 2 veya 3 gün içinde ağrı ve acılı histe azalma olacağı belirtilir. Rahatsızlığın durumuna göre 2 veya 3 kutu bittikten sonra topuk dikeninin yok olduğu gözlenebilir. Perre topuk dikeni ve ağrısı için 100 ml bakım kremi yorumlarını inceleyebilirsiniz. Trendyol’da satışa sunulan ürünü avantajlı ödeme seçenekleri ve uygun fiyatlarla hemen sipariş etme şansınız olur.