2
Kupa & Kupa Takımı kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Perotti Good Morning 400 ml 2'li Cam Kupa Magnolya Bardağı 13769

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
234,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
244,90 TL
2. Ürüne 28 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL

Ürün Bilgileri

Perotti Good Morning 400 ml 2'li Cam Kupa Magnolya Bardağı 13769

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sepetçi Baba Satıcı Ünvanı: 3 ER KARDEŞLER HEDİYELİK EŞYA ZÜCCACİYE VE AĞAÇ İŞLERİ SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001021751200010 Vergi Kimlik Numarası: 0010217512
    Bu ürün Sepetçi Baba tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Costa GOOD Morning 400 ml 2'li Cam Kupa Tepsi sunum amaçlıdır 2 Adet borosilikat cam bardak gönderilmektedir

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Hacim 400+ ml
  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı 2 Parça
  • Tema / Stil Modern
Geri Bildirim Ver

Perotti Costa Good Morning 400 ml 2'li Cam Kupa

Kupa bardak, günün her anında farklı içeceklerin tüketiminde kullanılır. Farklı tasarıma sahip özgün modeller öncelikli olarak tercih edilir. Kaliteli cam malzeme ile yapılan Perotti Costa good morning 400 ml 2'li cam kupa, her yaştan bireye uygun tasarımıyla evde uzun yıllar boyu sağlıklı bir şekilde herkese kullanım imkanı sunar. Borosilikat cama sahip olan bu ürün sayesinde içecekler uzun süre sıcak kalır. Ürün 2 adet cam kupadan oluşur. Ürünün şeffaf rengi içeceğin kolayca görülmesini sağlar. Kupaların hacmi 400 ml’dir. Geniş hacmi ve ağız çapı sayesinde birçok içecek için kullanılmasına ek olarak tatlı sunumları ve yulaf gibi yiyecekler için de kullanıma uygundur. Ürünün kullanım süresini korumak için elde yıkanması önerilir. Sağlam cam malzemesi sayesinde kırılma direnci yüksektir.

  • Borosilikat cam malzeme
  • Uzun ömürlü tasarım
  • Elde yıkamaya uygun

Kaliteli Perotti Costa GM Cam Kupa Özellikleri

Kaliteli Perotti Costa GM Cam Kupa Özellikleri

Günlük kullanılan ürünlerin çok amaçlı olması beğenilen bir özelliktir. Geniş hacmi sayesinde Perotti cam kupa kahvaltıda, ara öğünlerde veya gün içerisinde çay ya da kahve içerken kullanılabilir. Özenle tasarlanan Perotti tasarım kupa şık, zarif görünümü ve good morning yazılı tasarımıyla motivasyon verici bir üründür. İstenilen her an kullanıma uygun olan bu model, sevimli görünümüyle her yaştan birey için ilgi çekicidir. Model, kaliteli Perotti borosilikat cam malzemesi ile sağlıklı ve güvenli bir kullanım sunarken aynı zamanda mutfağınız veya ofisinize tatlı bir görünüm katar. Geniş hacmi ve şık görünümüyle kullanışlı bir modeldir. Geniş kulplar ise tutuş kolaylığı sağlar. Kupa, kulplu olması sayesinde fincan askılığında muhafaza edilebilir. Uzun ömürlü olan bu ürünü farklı kesim modeli sayesinde kupaseverler koleksiyonlarına ekleyebilir.

Şık Perotti Costa 400 Ml Kupa Avantajları

Şık Perotti Costa 400 Ml Kupa Avantajları

Aynı desene sahip çok parçalı ürünler kullanışlı olmasının yanı sıra göze hitap eder. Özenle tasarlanan zarif görünümlü Perotti Costa morning cam kupa dekorasyonda kullanıma uygundur. Çok yönlü kullanım seçeneği sunan Perotti Costa good morning 400 ml 2'li cam kupa 12425, kaliteli borosilikat cam malzemesi sayesinde uzun yıllar boyu farklı tarzda mutfaklara uyum sağlar. Ürün, mikrodalga ve fırında kullanıma uygun değildir. Bardaklar, şık tasarımları ve geniş hacimleri sebebiyle istenilen meşrubat için kullanılabilir. Kaliteli cam malzemesi sayesinde uzun yıllar hasarsız bir şekilde kullanılır. Ürünün ilk kullanımdan önce yıkanması önerilir. Özenle tasarlanan şekli, tutuş kolaylığı sağlar. Perotti costa good morning 400 ml 2'li cam kupa 12425 ZÜCC68995 tatlı sunumlarında tercih edilir. 2’li olması sebebiyle hediye seçimlerinde sevilen bir opsiyondur.

Perotti Costa 400 Ml Good Morning 2’li Cam Kupa Fiyatları

Perotti Costa 400 Ml Good Morning 2’li Cam Kupa Fiyatları

Perotti Costa good morning 400 ml 2'li cam kupa 12425 fiyatları ürününün tasarım süreci ve baskı kalitesi değerlendirilerek belirlenir. Kaliteli borosilikat cam malzeme ile yapılan bu ürün, uzun kullanım ömrünün yanı sıra oldukça tatlı bir görünüm sunar. Çok parçalı olması, zarif görünümü ve çok yönlü kullanım imkanıyla sunumlarda tercih edilir. Perotti costa good morning 400 ml 2'li cam kupa 12425 kullananların yorumlarını inceleyerek ürün hakkında bilgi edinebilirsiniz. Merak ettiğiniz detayları öğrenerek kolayca karar verebilirsiniz. Perotti Costa good morning 400 ml 2'li cam kupa 12425 yorumları incelenirken ürünün çok yönlü olduğu ile ilgili paylaşımların olduğu fark edilir. Modelin geniş hacmi ve şık tasarımı beğenilen özellikleri arasındadır. Trendyol üzerinden ürünü hızlı ve güvenli bir şekilde inceleyip uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz.