Peros Sıvı Bulaşık Deterjanı Limon 4 Kg

157 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
3. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Peros Sıvı Bulaşık Deterjanı Limon 4 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Online Süpermarket Satıcı Ünvanı: POYRAZ GIDA İNŞAAT NAKLİYE TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733006114100017 Vergi Kimlik Numarası: 7330061141
    Bu ürün Online Süpermarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PEROS Sıvı Bulaşık Deterjanı Limon 4 kg

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1000+ ml
Geri Bildirim Ver

Peros Sıvı Bulaşık Deterjanı Limon 4 kg

Bulaşık temizleyicileri, mutfak malzemelerinin yıkanması için kullanılan deterjanlardır. Tabak, bardak ve çatal-bıçak takımı gibi ürünlerin temizlenmesi için kullanılır. Temizlik rutini için Peros sıvı bulaşık deterjanı kullanarak kişisel hijyeni üst düzeye çıkarabilirsiniz. Bulaşık temizliği alanında adından sıkça söz ettiren deterjan, gösterdiği üstün performans ile tabak üzerinde kalan zorlu yağ lekelerini kolaylıkla çözer. Yağların çözülmesinin yanında kirlerin de ortadan kalkmasına yardımcı olur. Bulaşık makinesinde oluşan yiyecek kokularını, kurumuş yemek kalıntılarını ve yağı arındırarak parlak ve ışıltılı bir temizlik sağlar. Aynı zamanda parlatma işlemlerinin de yapıldığı bu ürün, sıklıkla tercih edilir. Mutfak takımlarınızı lekelerden arındırdığınızda siz de ürünün güçlü etkisini fark edebilirsiniz. Özellikle üründe bulunan aktif enzim teknolojisi ile tabağınıza yapışan yemek yağ lekelerini rahatça çıkarabilirsiniz.

  • Güçlü ve hesaplı
  • Soğuk suda etkili
  • Mis gibi limon kokusu

Güçlü Performansıyla Peros Sıvı Bulaşık Deterjanı

Güçlü Performansıyla Peros Sıvı Bulaşık Deterjanı

Peros sıvı bulaşık deterjanı, kaliteli bir temizlik performansı sunar. Günlük hayatta karşınıza çıkan yağ çeşitleri, bulaşıkların temizliğinde farklı ürünlerin önem kazanmasını sağlar. Peros sıvı bulaşık deterjanı 4 kg içerisindeki doğal kaynaklardan elde edilmiş maddeler sayesinde tabakta biriken yemek kalıntılarını tek bir damla ile durulayabilirsiniz. Böylece korkmadan ve çekinmeden yeni yemek tarifleri deneyebilirsiniz. Emeğinizin gücünü temizlikle birleştiren bu deterjan ile kirler hızlı bir şekilde yok olur. Tabaklarınız parlak, bardaklarınız berrak görünür. Öte yandan bulaşıklarınızı soğuk suyla yıkasanız bile deterjanın malzemesindeki yüksek konsantre, tabağın üstündeki zorlu ve inatçı yemek tortularını mükemmel bir şekilde temizler. Deterjanın performansındaki görkemli etkiyi, tabağınızın yüzeyindeki pürüzsüzlükle ölçebilirsiniz. Eğer temizlik hassasiyetiniz varsa deterjanın uzun süreli kullanım olanağına sahip olabilirsiniz. Ürünün hijyenindeki üst düzey verimlilik ile muazzam parlaklığı elde edebilirsiniz.

Peros Sıvı Bulaşık Deterjanı Limon 4kg Kullanıcı Yorumları

Peros Sıvı Bulaşık Deterjanı Limon 4kg Kullanıcı Yorumları

Bazı dönemler tabaklarınızdan yağ lekelerini çıkarmak zor olabilir. Böyle zamanlarda size bu konuda yardım edecek birine ihtiyacınız olur. Peros sıvı bulaşık deterjanı limon 4 kg ise her zaman yanınızda yer alır. Ürünün içerisinde bulunan klasik limon kokusu, köpürtme ve durulama sürecinden sonra tabağınıza güzel bir koku verir. Doğada biyolojik olarak çözünebilir olmasının yanı sıra, dermatolojik testlerden de başarıyla geçmesi bu bulaşık deterjanının çevre dostu olduğunu gösterir. Hassas ciltler için kullanım uygunluğu sağlayan ürün, doğayla barışık yeni formülüyle müşteriye sağlıklı bir tüketim ortamı sunar. Ürün yorumları bölümünde yer alan Peros sıvı bulaşık deterjanı limon 4 kg yorumları, bulaşık temizliğine yepyeni bakış açıları getirir. Siz de kişisel tercihlerinize göre bu deterjanın özelliklerini öğrenerek kendiniz için uygun ürünü belirleyebilir ve doğa dostu seçimler yapabilirsiniz.

Peros 4 kg Bulaşık Deterjanı Uygun Fiyatlarla

Uygun Fiyatlı Peros 4 kg Bulaşık Deterjanı

Peros sıvı bulaşık deterjanı limon 4 kg fiyatları, ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Kaliteli performansının yanı sıra, çevreyle uyumlu bir bulaşık deterjanı olması temel fiyat parametrelerini oluşturur. Gündelik hayatta hesaplı olması, ürünün sıklıkla tercih edilmesini sağlar. Uygun fiyatlı Peros 4 kg bulaşık deterjanına ulaşmak için Trendyol’dan yararlanabilirsiniz. Bulaşıklarınızdan yağı ve kiri kolayca sökmesi sayesinde siz de bu ürünü kullanabilir ve verimli etkilerini gözlerinizle görebilirsiniz. Ürünün 750 ml ve 4 kg şeklinde satılan iki farklı boyutunun olması günlük temizliğiniz esnasında size eşsiz deneyim sunar. Siz de bu deneyimlerinizden yola çıkarak ihtiyacınıza uygun olan bütçe dostu deterjanları satın alabilir ve çıkarılması zor lekeleri hayatınızdan söküp atabilirsiniz. Çevreye saygılı ve cebinize uygun bu ürünlere indirimlerden yararlanarak sahip olabilir ve ürününüzün güzelliklerini derinden hissedebilirsiniz.