Perilla 3 Katlı Çamaşır Askısı Dik Kurutmalık Fma401088

748,20 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
879,89 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Perilla 3 Katlı Çamaşır Askısı Dik Kurutmalık Fma401088

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Turuncu Elma Satıcı Ünvanı: TURUNCU ELMA ELEKTRONİK TİCARET VE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kütahya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0872063179800012 Vergi Kimlik Numarası: 8720631798
    Bu ürün Turuncu Elma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İNOVA ( Perilla üretim ) T- REX çamaşır kurutmalığı
  • Kolayca katlanır ve taşınabilir.
  • Dayanıklı paslanmaz alüminyum iskelet.
  • Üç katlı az yer kaplayan yapı.
  • Askılı şekilde gömlek kurutmak için özel parça.
  • Yüksek asma kapasitesi ile balkonda çamaşır kurutmak istemeyenler için en iyi çözüm.
  • Ayaklarındaki tekerlekler sayesinde üzerinde çamaşır asılıyken bile rahatça hareket ettirilip taşınabilir.
  • Yer kaplamaz, kullanılmadığı zaman kolayca katlanır ve kaldırılır.
  • Açık haldeki ölçüleri: Genişlik: 76cm / derinlik: 63,5cm / yükseklik: 171 cm.
  • 20 kilogram taşıma kapasitesi.
  • 25 metre asma kapasitesi.
  • Ürün asorti olarak satılmaktadır. Görsellerdeki renklerden stok durumuna göre gönderim yapılır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Renk Metalik
Geri Bildirim Ver

Perilla 3 Katlı Çamaşır Askısı Dik Kurutmalık KUR TIGA

Çamaşır kurutmak büyük zahmet gerektiren işler arasında yer alır. Çamaşırların zarar görmeden kuruması için Perilla 3 katlı çamaşır askısı dik kurutmalık KUR TIGA modelini değerlendirebilirsiniz. Ürün ergonomik tasarıma sahiptir. Bu sebeple kıyafetlerin zahmet gerektirmeden kurutullmasına katkı sağlar. Pratik ve kolay bir şekilde kullanım özelliğine sahiptir. Emek harcamadan katlanabilir. Böylelikle ortalıkta dağınık bir görüntünün oluşmasının önüne geçer. Katlanabilir olması sebebiyle kolay bir şekilde istenilen yere taşınabilir. Paslanmaz alüminyum gövdeye sahip olduğu için dayanıklıdır ve uzun süre kullanılabilir. Üç farklı kata sahip olan model bu özelliği sonucunda çamaşır kurutma esnasında yaşanan dağınıklığın önüne geçer. Aynı zamanda alandan tasarruf edilmesine de yardımcı olur. Siz de kıyafetlerinizi kolay bir şekilde kurutmak istiyorsanız bu ürünü değerlendirmeye alabilirsiniz.

  • Katlanabilir yapı
  • Üç kat özellik
  • Alan tasarrufu

Perilla 3 Katlı Çamaşır Askısı KUR TIGA Özellikleri

Perilla 3 Katlı Çamaşır Askısı KUR TIGA Özellikleri

Perilla 3 katlı çamaşır kurutmalık gömlek türü giysiler için özel bir aparata sahiptir. Askılarla asabileceğiniz gömleklerin hızlı ve kolay bir şekilde kurutulmasına yardımcı olur. Dikey formda kullanılan model alandan tasarruf edilmesine imkan sunar. Dizaynı sebebiyle kuruma esnasında görülen kırışıklıklarda azalma yaşanmasına katkı sağlar. Yüksek asma kapasitesi sebebiyle pek çok müşterinin büyük beğenisini kazanır. Ürünün ayak kısmında tekerlekleri bulunur. Bu sebeple istediğiniz odaya kolay bir şekilde taşıyabilirsiniz. 20 kg taşıma kapasitesine sahip olan ürün, kapasitesi ve pratik kullanım sebebiyle pek çok kişinin tercih ettiği popüler seçenekler arasında yer alır. Tekerlekli model kıyafetlerin hızlı ve kolay bir şekilde kurutulmasına yardımcı olur. Müşterileri uğraş ve emek gerektiren işlemlerden kurtarır. Siz de kıyafetlerinizi emek harcamadan kolay bir şekilde asmak istiyorsanız bu ürünü temin edebilirsiniz.

Perilla 3 Katlı Çamaşır Kurutmalık KUR TIGA Kullananlar

Perilla 3 Katlı Çamaşır Kurutmalık KUR TIGA Kullananlar

Perilla 3 katlı kurutmalık yorumları genel olarak olumlu yöndedir. Pek çok müşteri ürün sayesinde hızlı ve kolay bir şekilde kıyafetlerini kuruttuklarından bahsederler. Müşterilerin memnuniyetini kazanan noktalar arasında gömlek askısı detayı yer alır. Bu alan sayesinde gömleklerini hızlı ve zahmetsiz bir şekilde kuruttuklarından bahsederler. Kuruma esnasında yaşanan kırışıklıkların azaldığını ifade ederler. Perilla 3 katlı çamaşır askısı dik kurutmalık KUR TIGA kullananlar memnuniyetlerini dile getiren yorumlar yaparlar ve ürünün az yer kapladığını belirtirler. Ürün, müşterilerin isteklerini karşılayacak niteliklere sahip iken ihtiyaçlarını cevaplandıracak özellikler ile donatılır. Müşterilerin dikkatini çeken özelliklerden bir tanesi de üç farklı katın da kullanışlı olmasıdır. Katlar sayesinde tek seferde fazla miktarda kıyafetin az bir alanda kuruması sağlanır. Siz de müşteri yorumlarını inceleyerek değerlendirebilir ve kararınız sonucunda ürünü temin edebilirsiniz.

Perilla 3 Katlı Çamaşır Askısı KUR TIGA Fiyatları

Perilla 3 Katlı Çamaşır Askısı KUR TIGA Fiyatları

Perilla 3 katlı çamaşır askısı dik kurutmalık KUR TIGA yorumları müşterilerin memnuniyetini ortaya koyar. Ürün, 25 parçadan fazla asma kapasitesine sahiptir. Bu özelliği sonucunda küçük bir alan kaplarken pek çok kıyafetin asılmasına yardımcı olur. Çamaşır askısı, 75 cm genişliğe sahiptir. Derinliği 63,5 cm, yüksekliği 171 cm boyutundadır. Ürünün tekerlekleri birinci sınıf A kalitedir. Böylelikle taşıma esnasında müşterilere büyük kolaylık sağlar ve uzun ömür vadeder. Perilla 3 katlı çamaşır askısı dik kurutmalık KUR TIGA fiyatları ürün özellikleri göz önünde tutularak belirlenir. Model, kaliteli mateyallerin bir araya gelmesiyle oluşur. Bu nedenle dayanıklı bir yapıdadır. Kullanışlı boyutlardaki ürün ergonomik bir şekilde tasarlanır. Tasarımı nedeniyle pek çok kişinin tercihleri arasında yer alır. Siz de nitelikleri ile büyük beğeni toplayan ürüne Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.