Perdelique Petek Kadife Dokulu Bej Ipli Büzgü Perde

703,89 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boyut/Ebat: 200 x 250
100 x 270
250 x 250
200 x 250
200 x 270
250 x 270
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Perdelique Petek Kadife Dokulu Bej Ipli Büzgü Perde

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Arda Ev Tekstili Satıcı Ünvanı: ARDA EV TEKSTİLİ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0073005500600017 Vergi Kimlik Numarası: 0730055006
    Bu ürün Arda Ev Tekstili tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Malzeme: %100 polyester, Yüksek kaliteli karartma kumaşının üç katmanı vardır ve ara katman güçlendirilmiş %50 oranında karartma etkisi vardır. Karartma ve görüş ve güneş koruması: Yüksek kaliteli ışık geçirmez malzeme güneşten korur, odayı karartır ve istenmeyen bakışları önler. Perde yatak odası, çocuk odası, oturma odası, misafir odası vb, gibi her oda için uygundur. Böylece herhangi bir yerde hoş bir atmosferin tadını çıkarabilirsiniz. Gürültüye karşı koruma ve enerji tasarrufu: – Bu ısı yalıtımlı perdeler yoğun yolların ve alanların gürültüsünü azaltan gürültü önleyici duvarlar olarak da kullanılabilir. Bu opak perdeler ayrıca enerji tasarrufludur, çünkü odaları kışın daha sıcak ve yazın serin tutabilirler. Kolay bakım: 30 dereceye kadar yıkanabilir, bakımı kolaydır, klor içermez Miktar: Bir pakette 1 adet. Bu inanılmaz kaliteli perdeler çeşitli boyutlarda mevcuttur ve paket başına 1 adet olarak satılmaktadır. Montajı ve bakımı çok kolaydır. Ekstraforlu bant ipli büzgü ile kolayca doğrudan perde rayına asılabilir. Ağırlık: 583 g/m Bakım talimatları: C&Sarı Design Perdelique memnuniyet garantisi – 30 °C'ye kadar elde yıkanabilir. Tekstil sektöründeki uzun yıllara dayanan tecrübemiz size ihtiyaçlarınız için en iyisini garanti eder.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Kadife
  • Beden 250 x 270
  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver