PERDE CENTER Stor Zebra Perde Pratik Kornişe Takma Aparatı 10 Adet

47,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

PERDE CENTER Stor Zebra Perde Pratik Kornişe Takma Aparatı 10 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NİSPERDE Satıcı Ünvanı: SEDEF KILINÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4540400888
    Bu ürün NİSPERDE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zebra perdeler ve yan ayakları çift vida ile sabitlenmiş tüm stor perdelere uyumludur. Paketin içinde 10 adet plastik ayak bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver

Perde Center Korniş Takma Aparatı Stor Zebra Pratik 10 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Perde ya da tüller, evlerde ve ofislerde sıklıkla kullanılarak ortamların havasını değiştirmeye yardım eder. Dekorasyonun önemli unsurları olan stor model perdelerin kornişe takılması da uzanabilmeniz açısından çok sıkıntı yaratır. PERDE CENTER stor zebra perde pratik kornişe takma aparatı 10 adet pratik ayak geniş model ürün sayesinde asma işlemini kolay bir şekilde başarabilirsiniz. Perde takarken oluşabilecek rahatsızlıkları önleyebilmek adına üretilen bu aparatları kornişe kolay bir şekilde takarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Montaj aparatının arka kanalına oturtarak yukarı doğru itebilirsiniz. Bununla birlikte dayanıklı materyalden imal edilen bu aparatlar kırılmayan kaliteli plastiktir. Bu sayede uzun ömürlü bir şekilde kullanarak tül ve güneşliklerinizi pratik şekilde takabilirsiniz. Kolay takma imkanı sunan bu aparatlarla hızlı ve zahmetsiz bir şekilde tüllerinizi hazır hale getirebilirsiniz.

  • Pratik kullanım
  • Dayanıklı malzemeler
  • Tak çevir özelliği

Pratik Kullanım İmkanı Sunan PERDE CENTER Korniş Aparatı

Pratik Kullanım İmkanı Sunan PERDE CENTER Korniş Aparatı

Perdeleri takmanın oldukça zor olduğu zamanlarda devreye giren takma aparatları pratik bir kullanım imkanı sunduğundan kolaylıkla kornişe oturur. Bu sayede stor kanallarının kırılmasını ve hasar görmesini önleyebilirsiniz. Takma işleminizi kolay hale getirerek yorulma gibi durumların önlenebilmesinde de oldukça etkilidir. PERDE CENTER stor zebra perde pratik kornişe takma aparatı 10 adet şeklinde paket halde satışa sunulur. Kırılmayan ve hasar görmeyen malzemelerle üretilerek uzun ömürlü kullanabilmenize olanak tanır. Ürün 1 metreye kadar 2 adet, 150 santimde 3 adet ve sonraki her bir 50 santim için 1 adet eklenerek kullanılır. Stor perdenizin uzunluğuna göre yeterli miktarda almanız tavsiye edilir. Bu sayede tek bir paketi uzun süre kullanarak her yıkama sonrasında kornişe takabilirsiniz. Aparat sayesinde zahmetli işlerden biri olan perde takmayı kolay hale getirebilirsiniz.

Dayanıklı Yapısıyla PERDE CENTER Kornişe Takma Aparatı

Dayanıklı Yapısıyla PERDE CENTER Kornişe Takma Aparatı

Stor perde takmayı kolay hale getiren kornişe takma aparatları pratik bir kullanım alanı sunar. Bu aparatların dayanıklı malzemelere sahip olması da uzun ömürlü kullanım açısından oldukça önemlidir. PERDE CENTER tarafından satışa sunulan korniş takma aparatlarının stor ve zebra perdelerde doğru ölçümlemeler yapılarak kullanılması tavsiye edilir. Bu sayede uzun ömürlü bir şekilde kullanım imkanı sunar. Tak çevir mantığıyla üretilerek kornişe taktığınız anda kolaylıkla bu işlemi bitirmenize yardım eder. Paket içerisinde 10 adet olacak şekilde ambalajlanır. PERDE CENTER stor zebra perde pratik kornişe takma aparatı 10 adet kullananlar üründen oldukça memnun müşteri kitlesini oluşturur. Bu sayede uzunca bir süre kullanarak memnuniyetlerini de devam ettirirler. Siz de dayanıklı malzemelerle üretilen bu korniş aparatını satın alarak memnun müşterilerin arasına dahil olabilirsiniz.

PERDE CENTER Kornişe Takma Aparatı Fiyatları ve Yorumları

PERDE CENTER Kornişe Takma Aparatı Fiyatları ve Yorumları

Perde takma işlemini kolay hale getiren kornişe takma aparatları oldukça kullanışlı ürünlerdir. Bu aparatlar kornişe takacağınız zaman kolay ve pratik bir kullanım elde edebilmenize yardım eder. PERDE CENTER korniş aparatları uygun bir fiyatlandırma sistemiyle kategorize edilerek satışa sunulur. PERDE CENTER stor zebra perde pratik kornişe takma aparatı 10 adet fiyatlarına Trendyol üzerinden kolaylıkla ulaşım sağlayarak güvenle satın alabilirsiniz. Her bütçeye uyum sağlayan aparatlara uygun ve avantajlı bir şekilde sahip olabilirsiniz. Ürün hakkında bilginiz yoksa önceden satın alan müşterilerin yorumlarını okuyarak detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz. PERDE CENTER stor zebra perde pratik kornişe takma aparatı 10 adet yorumları sayesinde birbirinden farklı müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürünü satın alarak uygun fiyatlardan yararlanabilir ve pratik bir kullanım elde edebilirsiniz.