Penti Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Ten Rengi Sütyen

669 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 80B
Beden Tablosu
70B
75A
75B
80A
80B
80C
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kargo Bedava
50 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava

Ürün Bilgileri

Penti Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Ten Rengi Sütyen

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ecm Master Satıcı Ünvanı: ASAF ŞAHANDAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7890208829
    Bu ürün Ecm Master tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ekstra 3’lü Push-up dolgulu kapları göğüsleri en az iki beden büyük gösterir. Derin göğüs dekolteli ve straplez kıyafetlerle kullanılabilir.
  • Ana Kumaş: %81 POLYAMIDE %19 ELASTANE

Ürün Özellikleri

  • Kalıp Straplez
  • Kap Push Up
  • Renk Bej
  • Yaka Tipi Straplez
  • Ek Özellik Push up

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni81% Poliamid, 19% Elastan
Geri Bildirim Ver

Penti PLWOSTSU14SK-b1 Wow Straplez Push Up Dolgulu Sütyen

Özel günlerde giyeceğiniz abiye kıyafetlerinizde veya günlük hayattan giydiğiniz askılı ya da straplez kıyafetlerinizde sütyen askılarını görmekten sıkıldıysanız ve bunu hiçbir şekilde düzeltemiyorsanız Penti Wow straplez push up dolgulu bej sütyen, tam da aradığınız ürün olabilir. Çıkarılabilir ve ayarlanabilir askı avantajıyla tüm kıyafetleriniz ile rahatlıkla kullanabileceğiniz Penti Wow straplez push up bej sütyen, üç boyutlu dolgu ile desteklenerek doğal ve hacimli bir görüntü oluşturur yumuşak yapısı ve terletmeyen kumaş tipi ile uzun süre giyebileceğiniz Penti Wow straplez push up bej sütyen, sizi oldukça rahat hissettirir. Ayrıca 3’lu push-up desteği sunan bu ürün göğüslerinizin daha hacimli görünmesini sağlar.

  • 3’lü Push - up dolgu
  • Çıkarılabilir ve ayarlanabilir askı
  • Yumuşak yapı

Penti Wow Straplez Bej Sütyenin Özellikleri Nelerdir?

Penti Wow Straplez Bej Sütyenin Özellikleri Nelerdir?

Penti Wow straplez push up dolgulu bej sütyen, 3 boyutlu dolgu teknolojisi ile göğüslerinizi ekstra hacim katar. Bu hacim doğal görünüm ile bir şekilde sağlanır. 3’lü push up dolgulu Penti Wow straplez push up dolgulu bej sütyen, derin dekolteli ve straplez kıyafetlerle direkt olarak uyum sağlar. Destekli olan ürün, çıkarılabilir askılara sahiptir. Bu sayede kıyafetlerinizle uyumu kolaylıkla yakalayabilirsiniz. Ayrıca sütyenin askıları ayarlanabilir olduğu için kendi kalıbınıza göre askıları kısaltıp uzatabilirsiniz. Balenli ve pet destekli olan Penti Wow straplez push up dolgulu bej sütyen, %83 poliamid ve %17 elastandan oluşmuştur. Sütyen yumuşak yapıya sahip olduğu için vücudunuzda iz bırakmaz veya sizi rahatsız etmez. Bej rengi sahip olan Penti Wow straplez push up dolgulu bej sütyen, açık renkli kıyafetlerinizde dahi kendini göstermez.

Penti Wow Dolgulu Bej Sütyen Uzun Süreli Kullanıma Uygun mudur?

Penti Wow Dolgulu Bej Sütyen Uzun Süreli Kullanıma Uygun mudur?

Penti Wow straplez push up dolgulu bej sütyen, son derece kaliteli ve dayanıklı bir üründür uygun koşullarda temizlendiğinde veya yıkandığında ürüne herhangi bir zarar gelmez. Bahsedilen uygun yıkama koşulu, düşük sıcaklıkta ve ağartıcı madde içermeyen temizleyiciler kullanmadan yıkanarak sağlanabilir. Penti imzası taşıyan bu ürün kaliteli kumaş kullanılarak üretilmiştir. Penti Wow straplez push up dolgulu bej sütyen fiyatı ise dayanıklılığı ve kullanım kolaylığına oranla bütçenizi sarsmayacak miktarda belirlenmiştir. Penti Wow straplez push up bej sütyen askılarını uzatarak giydiğiniz kıyafete göre çapraz şekilde de kullanabilirsiniz. Ürünün kaliteli ve dayanıklı oluşuyla ilgili ürünü temin edip kullanan kişilerin olumlu mesajlarını Penti Wow straplez push up dolgulu bej sütyen yorumları bölümünden okuyabilir ekstra fikir sahibi olabilirsiniz.

Penti Wow Push Up Sütyen Hangi Kıyafetlerle Giyilebilir?

Penti Wow Push Up Sütyen Hangi Kıyafetlerle Giyilebilir?

Penti Wow straplez push up dolgulu bej sütyen, straplez olma özelliği sebebiyle derin göğüs dekolteli kıyafetler başta olmak üzere askılı ve düşük omuzlu kıyafetlerde de kullanılır. Straplez tasarıma sahip olan kıyafetler için tasarlanan Penti Wow straplez push up dolgulu sütyen her tip kıyafet için kullanılabilir. Ayrıca bej rengi sahip olması sebebiyle de açık renkli ince kumaşa sahip olan kıyafetlerde de gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Halter yaka bluzlar, omzu açık elbiseler ve spagetti askılı bluzlar ile kullanılabilen Penti Wow straplez push up dolgulu bej sütyen, dolabınızın özellikle de yaz aylarında kurtarıcı parçası olma niteliği taşır. Hızlı ve güvenilir kargo avantajlarından yararlanmak ve Penti Wow straplez push up dolgulu bej sütyen ürününe kısa sürede ulaşmak için Trendyol ‘un sitesini ziyaret edebilirsiniz.