Penti #hiççamaşırı Ten Flex Balensiz Esnek Sütyen

303,74 TL
Beden: 70A
Beden Tablosu
70A
70B
75A
75B
75C
80A
80B
80C
85B
85C
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava

Ürün Bilgileri

Penti #hiççamaşırı Ten Flex Balensiz Esnek Sütyen

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Penti Satıcı Ünvanı: PENTİ GİYİM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0728005904800092 Vergi Kimlik Numarası: 7280059048
    Bu ürün Penti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beden: S Boy: 176 cm, Göğüs: 86 cm, Bel: 60 cm, Kalça: 90 cm
  • Balensiz yapısıyla gün boyu konfor ve rahatlık sağlayan, kaplı, göğüsleri destekleyerek kaldıran lifting etkisine sahip, pamuklu yapısıyla yumuşacık Flex Sütyen.
  • Ana Kumaş: %92 COTTON %8 ELASTANE

Ürün Özellikleri

  • Kalıp Balensiz
  • Materyal Pamuklu
  • Renk Bej
  • Koleksiyon Basic
  • Kumaş Tipi Dokuma
  • Ortam Lounge/Home

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni92% Pamuk, 8% Elastan

Yıkama Talimatları

  • • 30 Derecede makinede yıkanabilir • Beyazlatıcı kullanımı önerilmez • Kurutucu kullanımı önerilmez • Tersten ve düşük ısı ile ütü önerilir • Detaylı bakım talimatları için lütfen ürün etiketini kontrol ediniz.
Geri Bildirim Ver

Penti Flex Balensiz Sütyen

Penti Flex sütyen estetik tasarımı, konforlu kullanım özellikleriyle ön plana çıkar. Estetik, sade modern çizgileriyle etkileyici, şık bir tarzın öncüsüdür. Dolgusuz yapısı göğüslerin doğal güzelliğini ortaya çıkarır. Penti Flex üçgen kesimli kapları, çarpıcı göğüs dekoltesiyle her zamankinden daha çekici görünmenizi sağlar. Gebelik sırasında, emzirirken, emzirmeden sonra rahatlıkla kullanılabilir. Cilt hassasiyetleri göz önünde bulundurularak özel olarak üretilmiştir. Rahatlığının yanı sıra stil, doğal görünümüyle ön plana çıkan ürün her tarza ve beğeniye hitap edebilir. Göğüslerin ağırlığını tam olarak taşıyabilen sırt ve omuz ağrılarını önemli ölçüde azaltan orijinal, özel üretim sütyen, doğal, pamuklu, toparlayıcı, dikleştirici yapısıyla dikkat çeker. Sınırsız konforu bedeninizde taşıyabileceğiniz sade, stil bir üründür. Pamuklu kumaş dokusu sayesinde günün her anı keyifli, özgür ve rahat şekilde hareket edebilirsiniz.

  • Estetik şık tasarım
  • Düzleştirici doğal görünüm
  • Rahat kullanım

Penti Balensiz Sütyen ve Özellikleri

Penti Balensiz Sütyen ve Özellikleri

Penti Flex balensiz sütyen iddialı tasarımı, konforlu kullanım özellikleriyle dikkat çeker. Toparlayıcı özelliği sayesinde göğüsleriniz daha toplu ve şekilli görünür. Önceden oluşan deformasyonlardan kaynaklanan kötü görünümü gidererek sarkmaların önüne geçer. Göğüslerin doğal ve dolgun görünümünü koruyan, yumuşak, özel dokulu ürün, göğüslerinizi destekleyerek omuzlarınıza fazla yük binmesini engeller. Yayvan ve sarkık göğüsleri de içeri düzleştirip toplayan özel tasarım sütyen, spor yapan kadınların yanı sıra müşterilerin geneline hitap eder. Penye ve pamuk kumaştan tasarlanmış olup orijinal, dayanıklı yapı özellikleri sayesinde uzun süre yıpranmadan, deformasyon problemi oluşturmadan ilk günkü kalitesiyle kullanılabilir. Penti Flex balensiz sütyen satın almak için müşteri yorum ve değerlendirmelerini analiz edebilirsiniz. Böylece toparlama, şekil bozuklukları ve sarkmaları giderme etkisiyle ön plana çıkan bu ürünü bilinçli, doğru şekilde tercih edebilirsiniz.

Penti Balensiz Sütyen Kullananlar

Penti Balensiz Sütyen Kullananlar

Penti Flex balensiz sütyen kullananlar ürünün sarkık göğüs görünümünü toparlayan özel tasarım şıklığını ve rahat kullanım özelliklerini ilk kullanımdan itibaren fark eder. Özellikle gebelik geçiren kadınların hamilelik döneminde ortaya çıkan kilo ve hormon bozukluğu sonucunda oluşan, göğüslerde meydana gelen istenmeyen estetik bozukluklarını önleyerek şık gürünüm sağlar. Göğüsleri sıkıp rahatsız etmediği için günün her saati rahatlıkla kullanabilir. Göğüslerin destek ihtiyacını karşılayarak toparlayıcı, düzleştirici yapısı sayesinde estetik, rahat kullanım imkanı sunar. Hamileliğin ve gündelik hayatın her aşamasında kullanabileceğiniz, göğsünüze tam oturan bu ürün, her tarza ve beden ölçüsüne hitap edebilir. Bebek emziren annelerin göğsündeki sarkmaları önleyen toparlayıcı özelliği sayesinde göğüs bölgesinin estetik, doğal bir şekilde görünmesine yardım eder. Göğüs ve bel ölçülerinize uygun olan ürünü tercih ettiğinizde göğüslerinizi sıkmadan tam oturduğunu görebilirsiniz.

Penti Balensiz Sütyen Fiyatları

Penti Balensiz Sütyen Fiyatları

Penti Flex balensiz sütyen fiyat seçenekleri bütçenize hitap edebilir. Günlük kıyafetle ya da hoş bir elbisenin altında kullanabileceğiniz bu ürün pratik, rahat kullanım imkanı sunar. Günlük kullanımının yanı sıra özel gün ve gecelerde toparlayıcı etkisiyle şık görünmenizi sağlar. Rahatlık ve estetik, doğal görünümlü göğüslere sahip olmak isteyenlerin tercihidir. Penti Flex balensiz sütyen yorum ve değerlendirmeleri, müşterilerin estetik zevkine ve tarzlarına hitap eden bu ürünün hoş tasarımını ve rahat kullanım özelliklerini ön plana çıkarır. Göğüs ölçülerinizi doğru bir şekilde belirleyerek göğüs şeklinize uygun olan bu sütyeni Trendyol’dan alabilirsiniz. Yuvarlak ve bitişik göğüslere sahip kişiler toparlayıcı, düzleştirici yapısıyla öne çıkan ürünü tercih edebilir. Sırt destekleme özelliği sayesinde göğüs ağrılarını en az seviyeye indiren özel üretim bu ürünü detaylı olarak analiz ettikten sonra kolayca satın alabilirsiniz.