Penti Bu4u Pocket Detailed Tayt

399,90 TL
Beden:
Beden Tablosu
XS
S
M
L
XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Penti Bu4u Pocket Detailed Tayt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Valens boutiqe Satıcı Ünvanı: ÖZGE KERVAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5450693762
    Bu ürün Valens boutiqe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • BOY ÖLÇÜSÜ :63 cm,BEL ÖLÇÜSÜ:27 cm Konforu ve şıklığı bir arada sunan BU4U Pocket Detailed Tayt ile bir yıldız gibi parla! BU4U Pocket Detailed Tayt, BU4U yazılı esnek bel bandıyla belini mükemmel bir şekilde sararken aynı zamanda şık stilini vurgular. Yüksek bel modeli sayesinde bacak boyunu daha uzun gösteren BU4U Pocket Detailed Tayt, bileklerine kadar uzanan dikiş detaylarıyla daha fit bir görünüm sunar. Kenarlarında bulunan cep detaylarıyla fonksiyonel bir kullanım sağlayan BU4U Pocket Detailed Tayt, tarzına dinamik bir hava katar. Yumuşacık dokusuyla bedenini sarıp sarmalayan BU4U Pocket Detailed Tayt, sana gün boyu konfor vadeder. Esnek yapısı sayesinde sporda, evde veya arkadaş buluşmalarında kısacası dilediğin her yerde özgürce hareket etmene olanak tanıyarak seni günün yıldızı yapar. Sen de hatlarını ortaya çıkaran BU4U Pocket D etailed Tayt'ı Logomania Spor Sütyeni ile kombinleyerek iddialı bir görünüm yakalayabilirsin!

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver