Penti Kadın Siyah Klasik File Soket

74,99 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
300 TL'ye 10 TL İndirim
97,64 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Penti Kadın Siyah Klasik File Soket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DNG TEKSTİL Satıcı Ünvanı: ŞAHİNAZ TOKLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8480239125
    Bu ürün DNG TEKSTİL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • % 80 polyamid, % 20 elastandan üretilmiştir. Burunludur. 30 derecede yıkayınız.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Tip Soket çorap
  • Paket İçeriği Tekli
  • Renk Siyah

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni80% Poliamid, 20% elastandan
Geri Bildirim Ver

Penti Kadın Siyah Klasik File Soket

Kıyafet tercihiniz pantolon, etek, elbise ya da şort olabilir. Tercihiniz ne olursa olsun şıklığınızı tamamlayacak siyah file soket size Penti kalitesi ile size sunulur. Kaliteli ve oldukça şık görünümlü siyah file soket her kıyafete uymakla kalmaz, aynı zamanda kıyafetinize de şıklık katar. Penti kadın siyah klasik file soket ile stilinizi yansıtırken rahatlığınızdan ödün vermezsiniz. Kolay giyilir ve günlük kullanım için uygundur. Zamansız şıklığı, isterseniz bir davete isterseniz bir kafeye giderken giymenize olanak tanır. Kaliteli kumaştan üretilen ürünün esnek yapılı olması sayesinde ürün her bedene uyum sağlar. Delikli yapısı ile ayağınıza hava aldırır ve bu sebeple ayakkabı içinde terleme ya da koku gibi sorunlara yol açmaz. Ürünün temel özellikleri şu şekilde sıralanır;

  • Kaliteli kumaş
  • Hava alan yapı
  • Esnek ve dayanıklı

Avantajlı Penti File Soketlerin Özellikleri

Avantajlı Penti File Soketlerin Özellikleri

Genellikle file çoraplar kıyafeti estetik açıdan tamamlamak için giyilir. Ancak görünüşünün önemli olduğu kadar ürünün dokunduğu kumaş ve kalitesi de çok önemlidir. Penti kadın siyah klasik file soket özellikleri arasında ürünün %80 polyamid kumaştan üretilmiş olması dikkat çeker. Polyamid kumaş plastikten üretilir ve çeşitli işlemler sonucu dokunacak bir kumaş haline getirilir. Polyamid kumaş, halk arasında naylon kumaş olarak da bilinir. Yüksek ısı ve basınç uygulanan işlemler sonucunda üretildiği için dayanıklı yapısı ile bilinir. Sporcu giysileri de çoğunlukla polyamidden üretilir. Polyamid kumaş üzerine herhangi bir madde konulmasa bile parlak bir yapıya sahiptir. Bu yüzden ürünün renginin solması söz konusu olamaz. Ürün çamaşır makinesinde 30 derece sıcaklıkta yıkanır. Böylece temizliği de oldukça kolaydır ve yıkama talimatlarına uyulduğu sürece çekme yapmaz.

Penti File Soket Kullananlar ve Yorumları

Penti File Soket Kullananlar ve Yorumları

Müşterilerin file soketlerin kalitesiz olmasından, çabuk yırtılmasından veya kopmasından şikayet ettiği görülür. Penti kadın siyah klasik file soket yorumlarında ise müşteri memnuniyetlerini okuyabilirsiniz. Ürün oldukça kaliteli ve dayanıklıdır bu sebeple Penti file çorapta yırtılma gibi sorunlar yaşanmaz. Ürünlerin kopma ve yırtılmaları çoğunlukla ürünün topuk ya da parmak bölümlerinde meydana gelir. Penti’nin bu ürününde ise parmak kısmının korunması için bir burunluk bulunur. Bu burunluk bölümü fileli değildir ve daha sık dokunmuştur. Böylece parmaklarınızın ve tırnaklarınızın file yapıdaki kısımlarla temas etmesini önleyerek kopma ve yırtılma riskini azaltır. Burunluk kısmı da esnek yapıdadır, ayak parmaklarınızı sıkıştırmaz, bilakis parmaklarınıza göre kendisi şekil alır. Bu ürünün burun kısmında bulunan esnek kısım aynı zamanda bilek kısmında da bulunur. Bu sayede uzun süre rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

İndirimli Penti File Soket Fiyatları

İndirimli Penti File Soket Fiyatları

Tekstil ürünlerinde üretim malzemesi, dayanıklılık, beden gibi faktörler fiyatı etkileyebilir. Estetik görünümlü ve kaliteli Penti kadın siyah klasik file soket fiyatları, kullanılan kumaşların oranlarına ve üretim maliyetlerine göre belirlenmiştir. Penti fileli soketler esnek oldukları için herhangi bir beden kısıtlaması bulunmaz, her bedende kişi tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Her zevke hitap eden zamansız şıklığın Penti kalitesiyle buluştuğu ürün müşterileri tarafından beğenilir. Her kıyafetle kolayca kombinleyebileceğiniz ve polyamid kumaşın dayanıklılığı sayesinde uzun süreler kullanabileceğiniz bir üründür. İster kot pantolon ister etekle birlikte giyebilir ve kıyafetinize hareket katabilirsiniz. Penti kadın siyah klasik file soket kullananların yaptıkları yorumları okuyarak ürünle ilgili daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Penti klasik file soketin siyah rengine Trendyol’dan uygun fiyatlarla sahip olabilir ve rahat şıklığın keyfini çıkarabilirsiniz.