Penti Siyah Bu4u Cool Sweatshirt

271,87 TL
Son 1 ürün!
Beden: M
XS
S
M
L
XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Penti Siyah Bu4u Cool Sweatshirt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: evyasamhome Satıcı Ünvanı: NEŞE DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9430433066
    Bu ürün evyasamhome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BU4U Cool Sweatshirt'ün şık tasarımı ile her zamankinden çok daha havalı görünebilirsin! Kendin için Kendin Ol temasından yola çıkılarak büyük bir özenle hazırlanan BU4U Koleksiyonu, BU4U Cool Sweatshirt ile aklını başından almaya aday. Omuz detaylarıyla sıra dışı bir tarza imza atarken kollarındaki BU4U yazı baskısı ve renkli çiçek desenleri ile seni girdiğin her ortamın parlayan yıldızı yapar. Tayt ve jogger pantolonlarla göz alıcı kombinler yaratmanı sağlayan BU4U Cool Sweatshirt'ü ister dışarıda ister evde dilediğin her yerde keyifle giyebilirsin. Pamuklu dokusuyla tenine yumuşacık dokunuşlar yapan, kısa formuyla göbeğini açıkta bırakıp çok çekici bir görüntü sunan BU4U Cool Sweatshirt'ü Dark Triko Pantolon ile kombinleyerek büyüleyici bir şıklığın keyfine varabilirsin!

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver