Penti Kadın Sarı Askılı Mayo

389,90 TL
Beden:
34
36
38
40
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Penti Kadın Sarı Askılı Mayo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Moda Ekru Satıcı Ünvanı: MODA EKRU E-TİCARET HİZMETLERİ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622239116900001 Vergi Kimlik Numarası: 6222391169
    Bu ürün Moda Ekru tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Cesur tavrını plajlara taşımak isteyen kadınların tercihi Ma Vie Privee Askılı Mayo, tam sana göre! Ma Vie Privee Askılı Mayo, esnek yapısıyla bedenini sararak hatlarının kusursuz güzelliğini ortaya çıkarır. Derin ve geniş dekoltesiyle göğüslerinin çekiciliğine vurgu yaparak plajlarda tüm bakışları üzerine çekmene imkan tanır. Göğüs bölgesini süsleyen V şeklindeki strap detaylarıyla etkileyici bir görünüme ulaşan Ma Vie Privee Askılı Mayo, bacak kenarlarının iki yanından başlayarak arkaya uzanan metal ayrıntılarla süslenmiş ince şeritleriyle sana hayallerinin ötesinde bir stil sunar. Sırt kısmındaki çapraz askı formunun eşlik ettiği dekoltesiyle güzelliğini şık bir şekilde tamamlar. Çabuk kuruyan yapısıyla çok daha keyifli bir deneyim suınarken kaliteli kumaşının yumuşacık dokunuşlarıyla üstün konforu seninle buluşturur. Sen de iddialı du ruşunu şık bir şekilde ortaya koymak için Ma Vie Privee Askılı Mayo'yu bir an önce denemelisin!

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
  • Kol Boyu Askılı
Geri Bildirim Ver