Penti Denım Blue Button Detailed Shaper Tayt

369,90 TL
Beden:
Beden Tablosu
XS
S
M
L
XL
2XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Penti Denım Blue Button Detailed Shaper Tayt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BlackCloud Store Satıcı Ünvanı: EMRE KARABULUT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5040887734
    Bu ürün BlackCloud Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • BOY ÖLÇÜSÜ :67,BEL ÖLÇÜSÜ:27,5 Göz alıcı tasarımıyla gözleri üzerinde toplayan Button Detailed Shaper Tayt, denim şıklığına yeni bir yorum katıyor! Ön yüzünde yer alan dikiş detaylarıyla özgün bir tarz kazanan Button Detailed Shaper Tayt, sahip olduğu beş adet düğmeyle güzelliğini bir seviye daha yukarı taşıyor. Esnek yapısıyla kalçanı ve bacaklarını sıkmadan saran Button Detailed Shaper Tayt, yüksek bel modeliyle bacaklarının daha uzun görünmesini sağlarken daha fit bir duruş kazanmana da yardımcı oluyor. Konforundan hiçbir şekilde taviz vermeden şıklığınla girdiğin her ortamın yıldızı olmanı sağlıyor. Kalçanı toparlayıp şekillendiren Button Detailed Shaper Tayt ile hatlarını tüm güzelliğiyle ortaya çıkarmaya hazır mısın?
  • Ana Kumaş:COTTON %74,POLYESTER %23,ELASTANE %3IN FABRIC - COTTON %74,POLYESTER %23,ELASTANE %3

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver