Penti Denım Blue Recycled Denim Şort

198,99 TL
Tükeniyor!
Beden: XS
Beden Tablosu
XS
S
M
L
XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
4 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava

Ürün Bilgileri

Penti Denım Blue Recycled Denim Şort

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bana Bi Moda Satıcı Ünvanı: ÖNAL BARIŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1420158080
    Bu ürün Bana Bi Moda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BOY ÖLÇÜSÜ :10,BEL ÖLÇÜSÜ:29 Aradığın konforu ve şıklığı Recycled Denim Bermuda’da bulacaksın! Modası hiç geçmeyen denim kumaşıyla hem şık hem de sportif kombinlerine tüm kusursuzluğu ile eşlik eden Recycled Denim Bermuda, düğmeli ve fermuarlı yapısıyla daha pratik bir kullanım vadeder. Esnekliği sayesinde ihtiyacın olan özgürlüğü ve ferahlığı her anına katan Recycled Denim Bermuda, kemer köprüleriyle özgün tarzını dilediğin gibi yansıtmana olanak tanır. Recycled Denim Bermuda’nın dizlerinin üzerinde biten kısa kesimi, bacaklarının kusursuzluğunu gözler önüne sererek hayranlık dolu bakışları üzerinde toplarken fonksiyonel bir kullanım sunan arka cepleriyle de dinamik tarzına daha iddialı bir hava katarak tüm bakışları üzerine çevirir. Kendini her zamankinden daha şık ve özgür hissetmeni sağlayan Recycled Denim Bermuda’yı Majestic Lace Üst ile kombinleyerek sıradanlığa meydan okuyan cesur stilini ortaya koymaya ne dersin?

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver