Penti Beyaz Laura Bikini Altı

Beden: 42
Beden Tablosu
34
36
38
40
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Penti Beyaz Laura Bikini Altı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Penti Satıcı Ünvanı: PENTİ GİYİM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0728005904800092 Vergi Kimlik Numarası: 7280059048
    Bu ürün Penti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Laura Slip Külot ile bu yaz plajların en şık gelini olmaya hazır mısın? Penti'nin özenle hazırladığı Gelin Koleksiyonu'nun göz kamaştıran bir parçası olan Laura Slip Külot, kusursuz şıklığıyla görenleri kendisine hayran bırakır. Laura Slip Külot, kalçalarını muhteşem bir şekilde kavrayarak hatlarının eşsiz güzelliğini ortaya çıkarır. İki yanından çıkarak bel bölgesini çevreleyen fırfırlı kumaşıyla havalı bir duruş sunarken bacak kenarlarını süsleyen minik fırfır detaylarıyla ise tarzını mükemmel bir şekilde tamamlar. Laura Slip Külot, kaliteli kumaşının teninde bıraktığı yumuşacık hisle gün boyu huzurlu bir deneyim sunar. Evlilik hazırlığı yapan ve evliliğe yeni adım atmış kadınlar için tasarlanan Laura Slip Külot'u Laura Halter Bikini Üstü ile giyerek heyecan dolu anlarını unutulmayacak bir anıya dönüştürebilirsin!
  • Ana Kumaş: IN FABRIC - POLYAMIDE %91,ELASTANE %9

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver