Penti Lace Üst

299,90 TL
Tükeniyor!
Beden: S
Beden Tablosu
XS
S
M
L
XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Penti Lace Üst

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TIAFRO Satıcı Ünvanı: MUSTAFA SERHAN EVKURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3820272078
    Bu ürün TIAFRO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çok daha şık görünmek istiyorsan Lace Üst tam da sana göre! Lace Üst'ün vücudunu mükemmel bir şekilde saran yapısı sayesinde eşsiz güzelliğini ortaya çıkarabilir ve göbeğini açıkta bırakan kesimi ile çok daha büyüleyici görünebilirsin. Uzun kollu tasarımı ile derin bir dekolte oluşturan yakası, eşsiz stilini ortaya çıkarırken önündeki düğmeleri ise tarzına hareket katar. Sınırlardan taşarak teninle tam anlamıyla bütünleşen floral işlemeli dantel kumaşını harika bir şekilde bedenin taşıyan Lace Üst, bahar esintilerini tarzına yansıtır. Esnek kumaşı ile tenine yumuşacık dokunuşlar yaparak sana gün boyu mükemmel bir konfor sunan Lace Üst ile tüm bakışları üzerinde toplayabilirsin. İddialı tasarımıyla kendine hayran bırakan Lace Üst ile baş döndürücü kombinler hazırlayabilirsin!

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver