Penti Dantella Sütyen

249,95 TL
Beden:
Beden Tablosu
75B
75C
80B
80C
85B
85C
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Penti Dantella Sütyen

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BLT STORE Satıcı Ünvanı: HEYBET BÖBREK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1860119802
    Bu ürün BLT STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Dantella Sütyen’in büyüleyici tasarımıyla nefes kesen bir görünüme hazır ol! Dantelli tasarımının romantik dokunuşlarıyla tenini saran Dantella Sütyen, sana eşsiz bir iç giyim deneyimi vadeder. Çiçek desenleriyle süslenen Dantella Sütyen’in kaplarını örterek omuz askılarına uzanan ve göğüs altından tenine taşan işlemeleri seni daha alımlı bir görünüme ulaştırır. Sırtında buluşan transparan bantlarıyla teninin güzelliğini ortaya çıkaran Dantella Sütyen, ayarlanabilir omuz askılarından kaplarının ortasına uzanan incecik strap detaylarıyla çekici duruşunu zirveye çıkarır. Yumuşacık kumaşıyla narin dokunuşlar yaparak tenini şımartırken esnek yapısıyla bedenini çok daha özgür hissettirir. Lifting özelliği sayesinde ise göğüslerini daha dik ve güzel bir görünüme kavuşturur. Sen de Dantella Sütyen ile Smooth Lace Brazilian Külot’u kombinleyerek baş döndüren şıklığını taçlandırabilirsin.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
  • Koleksiyon İç Giyim
Geri Bildirim Ver