Penti Ixıa Pointel Ss Tişört

39,95 TL
Beden:
XS
S
M
L
XL
2XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Penti Ixıa Pointel Ss Tişört

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Penti Satıcı Ünvanı: PENTİ GİYİM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0728005904800092 Vergi Kimlik Numarası: 7280059048
    Bu ürün Penti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Büyüleyici bir stile imza atmak istiyorsan Ixia Pointel Tişört tam da sana göre! Asil tavrıyla ev giyim modasında çığır açan Ixia Pointel Tişört, çok daha iddialı bir duruşa sahip olmanı sağlar. Ixia Pointel Tişört, şık tasarımı ve kusursuz rahatlığıyla gündüzden geceye senin yanında olur. Minik delikler ve şeritlerden oluşan kendinden desenli kumaşıyla tarzına şık bir dokunuş yapan Ixia Pointel Tişört, kol sınırları ve etek ucundaki dalgalı kesimiyle sana çok daha havalı bir duruş sunar. Tiril tiril kumaşıyla teninin nefes almasına izin veren Ixia Pointel Tişört, cilt dostu %100 pamuklu yapısıyla bedenini sarmalayarak gün boyu konforu seninle buluşturur. Sen de eşsiz güzelliğini taçlandıran Ixia Pointel Tişört'ü Ixia Pointel Şort ile kombinleyerek şıklığın ve rahatlığın keyfini yaşayabilirsin! Ürün tek üst olarak satılmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% pamuklu
Geri Bildirim Ver