Penti Rusty Lace Brazilian Külot

83,68 TL
Beden:
Beden Tablosu
XS
S
M
L
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Penti Rusty Lace Brazilian Külot

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Moda Ekru Satıcı Ünvanı: MODA EKRU E-TİCARET HİZMETLERİ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622239116900001 Vergi Kimlik Numarası: 6222391169
    Bu ürün Moda Ekru tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Rusty Lace Brazilian Külot ile iç giyim modasında fark yaratmaya ne dersin? Doğanın saf ve taze enerjisini tenine taşıyan Rusty Lace Brazilian Külot, dantelin asaletini floral motiflerle buluşturuyor. Brazilian kesimi ile kalçanı narince sararak hatlarının tüm güzelliğini ortaya çıkarıyor. Transparan yapısı sayesinde teninin güzelliğini gözler önüne seren Rusty Lace Brazilian Külot, sana çok daha alımlı bir görünüm vadediyor. Belini saran incecik bandın ortasında bulunan kurdele detayı, stiline sevimli bir duruş kazandırıyor. Rusty Lace Brazilian Külot'un yumuşacık kumaşı, tenine yaptığı narin dokunuşlarla gün boyu kendini çok daha huzurlu hissetmene imkân tanıyor. Sen de içindeki iddiayı stiline yansıtmak için Rusty Lace Brazilian Külot'u Dantella Full Lace Balensiz Sütyen ile kombinleyebilirsin!

Ürün Özellikleri

  • Kalıp Brazilian
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver