Penti Dekoltemiz Çok Renkli 3'lü Sütyen Askısı

159,99 TL
(53,33 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Penti Dekoltemiz Çok Renkli 3'lü Sütyen Askısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Penti Satıcı Ünvanı: PENTİ GİYİM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0728005904800092 Vergi Kimlik Numarası: 7280059048
    Bu ürün Penti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Askısız, özel tasarımı sayesinde dekolteli kıyafetlerle uyum sağlayan, kaplarının ortasında bulunan klipsi ile kolay bir kullanım sunan, %100 slikon yapısı sayesinde göğüslerle bütünleşerek gün boyu sabit kalan ve hareket özgürlüğü kazandıran Slikon Sütyen.
  • Ana Kumaş: %80 POLYAMIDE %20 ELASTANE

Ürün Özellikleri

  • Renk Mor
  • Desen Renkli
  • Koleksiyon İç Giyim
  • Parça Sayısı 3 Parça

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% slikon
Geri Bildirim Ver

Penti PLSAS3LT17SK-MIX 3'lü Sütyen Askısı

Sütyenler, kadın giyiminin olmazsa olmaz ürünlerindendir. Neredeyse tüm gün kullanıldığı için kadınların ayrılmaz bir parçası diyebileceğimiz sütyenlerin konforlu ve kullanışlı bir yapıda olması gereklidir. Bu konforu sütyen askılarıyla yakalayabilirsiniz. Penti 3’lü sütyen askısı, kadınların bir sütyende aradığı rahatlığı ve kullanım kolaylığını sağlayabilecek ürünlerden birisidir. Askı uzunlukları standarttır, vücut formuna uygun şekilde kolayca ayarlanabilir. Vücuda uyum sağlayan bir dokuya sahiptir, ciltte tahrişe neden olmamaktadır. Uzun süre kullanılabilecek kaliteli bir üründür. Siyah, beyaz ve ten renklerinde 3 adet ürün içeren bir pakettir. Askısı çıkabilen birçok sütyen çeşidiyle uyumludur, bu sayede çeşitli kombinler yapılabilir. Ayrıca kopan, eskiyen, yıpranan askıların yerine kullanılabilir. Tüm bu yönleriyle kurtarıcı bir üründür.

  • Paket içerisinde 3 adet ürün vardır.
  • Ürünler siyah, beyaz ve ten renklerindedir.
  • Askı boyutları kolayca ayarlanabilir.

Penti 3'lü Sütyen Askısının Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Penti 3'lü Sütyen Askısının Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Penti 3’lü sütyen askısı, parlak kumaş malzemeyle tasarlanmıştır. Bu özellik ürüne oldukça şık bir görünüm katar ve birçok kıyafetle göz alıcı bir uyum sağlar. Farklılığı seven kadınların beğeneceği bir üründür. Askıları çıkabilen her sütyenle birlikte kullanılabilir şekilde tasarlanmıştır. Askıların uzunluğu ideal boyutlardadır, birçok beden ölçüsünde kullanılabilir. Ürünün eni ise 0.80 mm kalınlığındadır, kalın askı sevmeyen kadınlar için uygundur. Penti 3’lü sütyen askısı karışık set şeklinde bir üründür. İç giyim ürünlerinde sıklıkla tercih edilen siyah, beyaz ve ten renklerinde 3 adet sütyen askısı içerir. Bu sayede farklı sütyen çeşitleriyle kolaylıkla kombinlenebilir. Askıların uçları metal malzemedendir ve dayanıklıdır. Bu gibi özellikleri sayesinde askıları eskiyen ya da kopan sütyenlerinizi kullanmaya devam edebilirsiniz. Yine askıları rahatsız eden sütyenlerde değerlendirebilirsiniz. Yedek askı olarak saklayabilirsiniz.

Penti 3'lü Sütyen Askısı Kaliteli midir?

Bu set içerisindeki ürünler, alışılan birçok sütyen askısına göre daha ince bir yapıya sahiptir. Ancak ürünler bu ince yapısına rağmen oldukça sağlamdır, uzun yıllar kalitesini kaybetmemektedir. Penti 3’lü sütyen askısı yorumlarında da ürünün diğer askılardan daha ince olduğu ancak sağlam ve kaliteli göründüğü söylenmektedir. Ayrıca bu inceliğin ürüne daha şık bir görünüm sağladığını söyleyen yorumlar da vardır. Sağlam yapısı sayesinde kolayca gevşememektedir, yıllarca kullanılabilir. Askı uçlarının metal olması, ürünün takıp çıkarma esnasında kırılma riskini azaltır. Metal uçlar ayrıca askıların sütyene daha iyi tutunmasını ve ürünün daha sağlam bir şekilde durmasını sağlar. Penti 3’lü sütyen askılarında kullanılan parlak kumaş malzeme, ürünün görünüşüne kalite katar. Ürünün renkleri canlıdır. Askılar kaliteli malzemeler kullanılarak üretildiği için ciltte herhangi bir tahrişe neden olmamaktadır.

Penti 3'lü Sütyen Askısı Kullanışlı mıdır?

Penti 3’lü sütyen askısı, gerek yapısı gerekse tasarım özellikleriyle kullanışlı bir ürün setidir. Askıları değiştirilebilen sütyen modellerine uyum sağlar. Bu, ürünün başta gelen kullanışlı özelliklerindendir. Askılar parlak görünümüne karşın bir yumuşak yapıya sahiptir ve cilde narin bir dokunuş yapar. Doğru ölçüler ayarlandığında kesme, iz yapma gibi olumsuz durumlar yaratmamaktadır. Ürünün uzunluğu vücut için doğru şekilde ayarlandığında gün boyu süren bir konfor sağlar. Birçok kıyafete uyum gösteren klasik ve sık tercih edilen temel renklere sahip olmaları da kullanışlı özelliklerinden birisidir. Ürün kolay temizlenir, doğru şartlar altında çamaşır makinesinde yıkandığında yıpranmamaktadır. Penti 3’lü sütyen askısı fiyatı hakkında bilgi almak, ürünün görsellerini ve yorumlarını incelemek için Trendyol’u ziyaret edebilirsiniz.