Penti Perfect Nude 3lü Thong Külot

228 TL
Beden:
Beden Tablosu
XS
S
M
L
XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Penti Perfect Nude 3lü Thong Külot

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kind Day Satıcı Ünvanı: KİBAR GÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4260996129
    Bu ürün Kind Day tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Perfect Nude 3'lü Thong Külot'un cesur tavrı ile iddialı duruşunu taçlandırmaya hazır mısın? Minimal tasarımını modern dokunuşlar eşliğinde sunan Perfect Nude 3'lü Thong Külot, birbirinden şık 3 adet külottan oluşur. Ten rengi, kahverengi ve pembe renge sahip modelleri ile stiline havalı bir dokunuş yapar. Thong formuyla kalçanı özgür bırakan Perfect Nude 3'lü Thong Külot, hatlarının tüm çekiciliğini gözler önüne serer. Bel ve bacak sınırlarını süsleyen dikiş detaylarıyla tarzına etkileyici bir görünüm kazandırır. Cilt dostu pamuklu kumaşı sayesinde teninde yumuşacık bir his bırakarak gün boyu özgürce hareket etmene imkan tanır. Sen de Perfect Nude 3'lü Thong Külot'u Lotus Perfect Colors Dolgusuz Sütyen ile kombinleyerek göz alıcı şıklığını üstün konfor ile buluşturabilirsin!

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver

Penti Perfect Nude 3'lü Thong Külot

Külot çeşitleri, günlük hayatta sıklıkla kullanılan iç çamaşırları arasında yer alır. Özellikle özel günlerde dikiş izi belli olmayacak modelleri bulmak zor olabilir. Thong külot çeşitleri, arka kısımda kumaş yoğunluğu az olan modeller arasında yer alır. Penti perfect külot mükemmel bir tasarıma sahiptir. Bel ve bacak hatlarınızı belirginleştirmek için üretilir. Aynı zamanda yokmuş izlenimi uyandırır. Herhangi bir pantolon, jean, etek ya da elbise içerisine giyebilirsiniz. Bu sayede gün boyunca kendinizi son derece rahat hissedebilirsiniz. Paket içerisinde birbirinden farklı renk bulunur. Bu renkler, oldukça soft ve sürekli kullanıma uygundur. Rahat özelliğe sahip olduğundan kadın müşterilerin il tercihleri arasında yer alır. Siz de özel günlerde ya da günlük hayatta rahat bir iç çamaşırıyla gezmek istiyorsanız bu modeli tercih edebilirsiniz.

  • Özgür tasarım
  • Birbirinden farklı renk
  • Rahat özellik

Özgür Tasarımıyla Penti Perfect Nude 3'lü Thong Külot

Özgür Tasarımıyla Penti Perfect Nude 3'lü Thong Külot

İç çamaşırlarının özgür bir tasarıma olması son derece önemlidir. Güvenilir marka olan Penti, birbirinden farklı iç çamaşırları arasında thong külotlarıyla adını duyurur. Arka kısmınızın özgür kalmasına ve herhangi bir şekilde rahatsız olmamasına yardımcı olacak modeller üretir. Penti perfect nude 3'lü thong külot çeşitleri, vücudunuzun form kazanmasına yardımcı olur. Özellikle bacaklarınızın belirginleşmesini sağlar. Bunun yanı sıra elastik tasarımıyla sıkmadan rahat etmenize yardımcı olur. Lastikli kısmı belinizi tam olarak kavradığından beliniz olduğundan ince görünür. Bu sayede estetik bir görünüm sunar. Son derece minimal bir tasarıma sahip olduğundan kadın müşterilerin gözde ürünleri arasında yer alır. Modern dokunuşlara eşlik eden birbirinden farklı renkleri, özel günlerin kurtarıcısı haline gelir. Siz de arka kısmınızın özgür kalmasını ve rahat olmasını istiyorsanız bu thong külot paketini satın alabilirsiniz.

Rahat Yapıya Sahip Penti Perfect Nude 3'lü Thong Külot

Rahat Yapıya Sahip Penti Perfect Nude 3'lü Thong Külot

Günlük hayatın vazgeçilmez parçalarından biri de külot modelleridir. Rahat yapıya sahip olan külot çeşitleri, konforlu bir kullanım imkanı sunar. Penti tarafından özel olarak üretilen thong külot modelleri, rahat bir özellik gösterir. Kalça kısmınızı serbest bırakan bu çeşit, her türlü kıyafetin içerisine giyilebilir. Özel günlerinizde sizi yarı yolda bırakmaz. Bu sayede özgürce gezebilmenize yardımcı olur. Bununla birlikte herhangi bir şekilde sizi rahatsız etmez. Penti perfect nude 3'lü thong külot kullananlar rahat yapısından son derece memnun olduklarını belirtirler. Özgür tasarımıyla kaliteli bir kullanım imkanı elde ederler. Bununla birlikte etek, pantolon ya da şort gibi birbirinden farklı tekstil ürünleri içerisine de kolaylıkla giyerler. Siz de özel günlerinizde özgürce gezmek ve rahat bir kullanım sağlayacak külot modeli arıyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Penti Perfect Nude 3'lü Thong Külot Fiyatı ve Yorumları

Avantajlı Penti Perfect Nude 3'lü Thong Külot Fiyatı ve Yorumları

Birbirinden farklı renklere sahip olan iç çamaşırı çeşitleri kadınların ilgisini çeker. Özellikle nude renklerde satışa sunulan çeşitler sıklıkla kullanılır. Kalça kısmını serbest bırakan thong külot modelleri kadınların vazgeçilmez kıyafetleri arasında yer alır. Paket içerisinde birbirinden farklı 3 renk bulunur. Ten rengi, kahverengi ve pembe renkleriyle tarzınıza eşsiz bir dokunuş katar. Tüm hatlarınızı belirgin eden özelliği sayesinde çekici yanlarınızı kolay bir şekilde belirtebilmenize yardımcı olur. Dikiş detayları kaliteli olduğundan kıyafet içerisinden herhangi bir şekilde belli olmaz. Penti perfect nude 3'lü thong külot fiyatı son derece uygundur. Avantajlı fiyatından faydalanabilmek için ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Aynı zamanda ürünün özgür tasarımı ve rahat yapısı hakkında bilgi alabilmek için müşteri yorumlarını inceleyebilirsiniz. Penti perfect nude 3'lü thong külot yorumları ile sorularınızın yanıtına kolaylıkla ulaşabilirsiniz.