Penti Kız Çocuk Tropıcal Fruıt Ayakkabı

65,69 TL
Beden:
20-21
22-23
24-25
26-27
28-29
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Penti Kız Çocuk Tropıcal Fruıt Ayakkabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Moda Ekru Satıcı Ünvanı: MODA EKRU E-TİCARET HİZMETLERİ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622239116900001 Vergi Kimlik Numarası: 6222391169
    Bu ürün Moda Ekru tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Kız Çocuk Tropical Fruit Ayakkabı, sevimli ve şık tarzıyla minik kızların plaj kombinlerine etkileyici bir hava katacak! Rengarenk görüntüsüyle etrafına neşe saçan Kız Çocuk Tropical Fruit Ayakkabı, tropikal meyve temasıyla gözleri üzerinde topluyor. Renkli bilek şeridi detayıyla hoş bir şekilde tamamlanan Kız Çocuk Tropical Fruit Ayakkabı, arka kısmında yer alan çekme halkasıyla pratik kullanım sağlıyor. Hafif yapısıyla ayaktaki varlığını unutturan Kız Çocuk Tropical Fruit Ayakkabı, minik kızların plajda özgürce koşup oynamasına olanak tanıyor. Kaliteli malzemesiyle dayanıklı bir yapıya sahip olan Kız Çocuk Tropical Fruit Ayakkabı, uzun süreli kullanım imkanı sunuyor. Kız Çocuk Tropical Fruit Ayakkabı, hem konforlu yapısı hem de şirin tasarımıyla minik kızların sevgisini kazanacak!

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver