Penti Erkek Çocuk Gardener 2li Atlet

249 TL
(124,50 TL / adet)
Son 1 ürün!
Beden: 3-4 Yaş
3-4 Yaş
4-5 Yaş
5-6 Yaş
6-7 Yaş
7-8 Yaş
9-10 Yaş
11-12 Yaş
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Penti Erkek Çocuk Gardener 2li Atlet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: evyasamhome Satıcı Ünvanı: NEŞE DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9430433066
    Bu ürün evyasamhome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Erkek Çocuk Gardener 2'li Atlet, sevimli doğa dostu temasıyla sıradanlığa meydan okuyor! Erkek Çocuk Gardener 2'li Atlet, farklı renk ve desenlere sahip iki adet atletten oluşuyor. Beyaz atlet, bitki sulayan minik bahçıvan figürü ve "Little Gardener" yazı detayıyla süslenerek hoş bir görünüm sunuyor. Capcanlı rengi ve dinamik tasarımıyla dikkat çeken sarı atlet ise çizme, fidan, eldiven, tırmık ve budama makası gibi çeşitli desenlerle kaplanarak bahçıvan temasının hakkını veriyor. %100 pamuklu kumaşıyla cildin nefes almasına imkan tanıyan Erkek Çocuk Gardener 2'li Atlet, minik bedenleri yumuşacık dokunuşlarla sarıp sarmalıyor. Kalın askılarıyla omuzlara narince tutunan Erkek Çocuk Gardener 2'li Atlet, ideal kesimi ve esnek yapısıyla miniklerin hareketlerini özgürleştiriyor. Konfor ve şıklığı bir arada sunan Erkek Çocuk Gardener 2'li Atlet , neşeli temasıyla doğa sevgisini miniklerin kalbine yerleştirecek!

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% pamuklu
Geri Bildirim Ver