Penti Kahverengi Tişört Cotton Bodysuit

129,90 TL
Beden:
XS
S
M
L
XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Penti Kahverengi Tişört Cotton Bodysuit

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Moda Ekru Satıcı Ünvanı: MODA EKRU E-TİCARET HİZMETLERİ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622239116900001 Vergi Kimlik Numarası: 6222391169
    Bu ürün Moda Ekru tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

Penti Kahverengi Tişört Cotton Bodysuit

Penti cotton tişörtün dayanıklı olması sayesinde uzun süre boyunca bir deformasyona maruz kalmadan kullanabilirsiniz. Esnek yapısı sayesinde vücudunuzu olduğu gibi sarar. Kısa kollu oluşu ve sunduğu şık tasarımı ile birlikte tercih sebebidir. Kahverengi tişört cotton bodysuit tek parça olduğu için pratikliği de beraberinde getirir. Sahip olduğu V yakası sayesinde büyüleyici bir dekolte imkanı sunar. Cotton tişört kahve rengi ile çekici duruşunuza eşlik eder. İnsan vücuduna uyumlu ve sağlıklı olan cotton tişört pamuklu yapısı ile ısıyı tutmayarak dışarı atar bu sayede serinlik hissi sağlar. Kış mevsiminde ise ısıyı hapsederek sıcak tutar. Ayrıca statik elektrik oluşturmaz. Hijyenik olan yapıları sebebi ile bakterileri uzak tutma eğilimine sahiptir. Ürünün öne çıkan özellikleri şu şekildedir:

  • Esnek kumaş
  • V yaka formu
  • Şık görünüm sunan tasarım

Göz Alıcı Penti Kahverengi Tişört Cotton Özellikleri

Göz Alıcı Penti Kahverengi Tişört Cotton Özellikleri

Esnek kumaşı ile vücudu tamamen saran penti kahverengi tişört hoş bir şekilde vücut hatlarını ortaya çıkarır. V yaka olan formu sayesinde ölçülü bir dekolte ile rahat bir kullanım görünüm elde etmenizi sağlar. Cotton tişört alt bölümünün çıtçıtlı olan yapısı ile konforlu bir kullanım imkanı sunar. Kahve tonunda rengi ile teninizi şık bir şekilde ön plana çıkarırken kısa kollu oluşu ile de yaz aylarının kurtarıcısı konumundadır. Penti kahverengi tişört cotton bodysuit ile göz alıcı şıklığınızı konforla birleştirebilir, tüm gün rahat edebilirsiniz. Cotton yani pamuklu kumaş pamuk liflerinden yapılan bir kumaş türüdür ve doğal bir elyaftır. Ayrıca sağlıklı olduğu için giyim sektöründe sıkça tercih edilen bir üründür. Nefes alabilen yapısı ve nem tutmayan özelliği ile terletmez bu sayede oldukça rahat bir kullanım elde edebilirsiniz.

Penti Kahverengi Tişört Cotton Bodysuit Yorumları

Penti Kahverengi Tişört Cotton Bodysuit Yorumları

Cotton kumaş günlük yaşamda oldukça fazla bir kullanım alanına sahiptir. Doğal lif olan pamuk, yenilenebilir olmasının yanında biyolojik olarak da parçalanabilir yapıdadır. Nem tutmaz özelliği sayesinde özellikle yaz aylarında sıkça tercih edilir. Bu sayede hava şartlarından dolayı zaman içerisinde vücudunuzun kuru kalmasını sağlar. Aynı zamanda hafif yapısı sayesinde oldukça konforlu bir kıyafet olarak karşınıza çıkar. Bu sayede Penti kahverengi cotton tişörtü giydiğiniz zaman üzerinizde bir ağırlık hissi oluşmaz ve size rahat bir deneyim imkanı yaşatır. Bir ürün için kullanımı sonrasındaki temizlik aşaması da oldukça önemlidir. Cotton tişörtü makinada rahatlıkla yıkayabilirsiniz. Kahverengi tişört cotton ile hem esnekliği hem de rengi size hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Bir üst giyim parçası olan bodysuit tek parça olmasıyla birlikte pratik kullanımı da beraberinde getirir.

Penti Kahverengi Tişört Cotton Bodysuit Fiyatları

Penti Kahverengi Tişört Cotton Bodysuit Fiyatları

Penti marka cotton bodysuit tişört size bulunduğunuz her ortamda her zaman rahat kullanım imkanı ile birlikte şık olma deneyimini bir arada yaşatır. Penti kahverengi tişört cotton bodysuit fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Her bütçeye uygun olan fiyatı sayesinde siz de kolayca satın alabilir stilinizi bu ürün ile yansıtabilirsiniz. Ayrıca daha önce satın alan müşterilerin yazdığı yorumlar sayesinde ürün hakkındaki fikir ve deneyimleri kolayca öğrenebilirsiniz. Siz de Penti kahverengi tişört cotton bodysuit yorumlarını inceleyebilir, bu sayede detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Trendyol sayesinde bütçenize ve zevkinize uygun olan bu tişört modelini inceleyerek kolayca satın alabilirsiniz. Bu sayede hem stilinizi yansıtabilir hem de tüm gün konforlu bir kıyafetle dolaşabilirsiniz. Tasarımının yanı sıra kaliteli özellikleri sayesinde uzun yıllar bu ürünü kullanabilirsiniz.