Penti Acık Denım Flora Tayt

179,99 TL
Beden:
Beden Tablosu
XS
S
M
L
XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Penti Acık Denım Flora Tayt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lucky Socks Satıcı Ünvanı: MESUT ÇALIŞKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2270621605
    Bu ürün Lucky Socks tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • BOY ÖLÇÜSÜ :78,BEL ÖLÇÜSÜ:27,5 Flora Tayt'ın büyüleyici tarzı ile tüm gözler üzerinde! Penti'nin Live Up koleksiyonunun eşsiz parçası olan Flora Tayt benzersiz tasarımıyla kalpleri kazanıyor. Çiçek desenleriyle bahar esintisini üzerinde taşıyan Flora Tayt, yumuşacık dokusu sayesinde çiçeklerin arasında yürüyormuş hissi verir. Flora Tayt, bedenini nazik dokunuşlarla sarar ve hatlarının güzelliğini en doğru biçimde ortaya çıkarır. Yüksek bel modeli ve bileklerin üzerinde biten tasarımı sayesinde boyunu daha uzun gösterirken arkada bulunan cep detayı ile şık görünümünü tamamlar. Esnek yapısı sayesinde özgürlüğü sonuna kadar hissetmene imkan tanır. Kot şıklığı ile tayt rahatlığını buluşturan Flora Tayt hem spor hem günlük kombinlerine kusursuz bir şekilde uyum sağlar. Sen de Flora Tayt'ı New Atlet ile kombinleyerek şık bir takım elde edebilir sin.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver