Penny Board The Original Postcard Coast 22

3.667 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Penny Board The Original Postcard Coast 22

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FREEDOM Satıcı Ünvanı: POZİTİF BERSAN İNŞAAT TİCARET VE ISI SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0164002439800018 Vergi Kimlik Numarası: 1640024398
    Bu ürün FREEDOM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Penny board the original postcard coast 22 kaykayteknik özellikler: 22” penny boardpenny gizli plastik formül - Sağlamlık ve elastikiyetin mükemmel bileşimini sunarabec 7 rulmanlar - Paslanmaz çelikten yüksek kalite rulmanlar kullanılmıştır59mm 83a tekerlekler – pürüzsüz, hızlı bir sürüş sağlara sınıfı alüminyum truck'lar - 3” yüksekliğindedir, slalom ve dönüş performansınızı en üst düzeye çıkarırklasik “waffle” board – “waffle” tasarımıyla ayağınız board’a güzelce tutunur ve board kontrolonüz maksimize olurultra hafiflikeşsiz dengeömürlük kullanımher açıdan mükemmellik 22” penny board’lar hakkında: 22” penny board’lar hızlı ve atik bir sürüş sunar. Oldukça kıvraktır ve gerek bir yerden bir yere hızlıca ulaşım gerekse de keyifli bir gezinti için mükemmel bir seçimdir. Hafifliği sayesinde elde taşıması da oldukça rahattır. Penny sırt çantalarıyla tam bir uyum içindedir ve bu sayede zahmetsizce her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz. Ayrıca genç penny severler için de çok uygundurlar. penny skateboards australia, the original hakkında:Profesyonel kaykaycı ben mackay tarafından kurulan penny skateboards, 90'lar hissiyatını veren retro tarzı, bir sırt çantasına sığabilecek ebatı ve üretim kalitesiyle sörf, skate ve moda dünyasında kendine has, yepyeni bir kategori yaratmıştır.Penny boardlar günümüzde new york, tokyo, paris, barselona gibi bir çok metropol'de kent içi ulaşım amacıyla da kullanılmaktadır. Bu anlamda konserler, festivaller ve sokakların vazgeçilmezi olmuştur. Penny board'lar hafif, esnek, sağlam ve büyük tekerlek yapısıyla her yüzeyde kullanışlı ve yumuşak bir sürüş vaadeder.Orijinal penny board'lar üretim safhalarında yüksek kaliteli ham madde ve bileşimlerin kullanılması, hafifliği ve fanatik derecede detaylara gösterilen ilgiyle benzersizdir. Penny board'lar avustralya orijin'lidir. Arzu edilirse tüm bileşimleri ayrı ayrı seçilip, tamamen kişiye özel tasarımlar yaratılabilir. Tamamen doğada çözülen organik penny koleksiyonları ve underground sanatçıların tasarladığı özel penny koleksiyonları mevcuttur. Penny rasta, pastel ve fade modelleri birer klasik haline gelmiştir. penny skateboard'lar sörf ve kaykay dünyasının atak ve tehlikeli imajından çok eğlenceli ve barışçıl yanını yansıtır. Bu açıdan her yaştan erkekler kadar kadınların da rağbet gösterdiği bir ürün olmuştur.Penny skateboards, barefoot riding, yani çıplak ayak sürüş akımına da öncülük eder. Özgün yüzey yapısı sayesinde penny board'lar ile arzu edilirse barefoot riding te rahatlıkla yapılabilir ve oldukça keyiflidir.#escapethere #skatethere ve #pennymoments etiketleri altında tüm dünyadaki penny severlerin o özel penny anlarının paylaşımlarını takip edebilir ve arzu ederseniz kendinizinkileri de paylaşabilirsiniz.Penny skateboards australia, the original.

Ürün Özellikleri

  • Model Skateboard
  • Renk Bej
  • Çeşit Plastik
Geri Bildirim Ver