Penkid Kablolu Pvc Kapı Pencere Çocuk Emniyet Kilidi Gri 5 Li Set

399 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
3 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
510,76 TL
1.000 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Penkid Kablolu Pvc Kapı Pencere Çocuk Emniyet Kilidi Gri 5 Li Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UGURLUU TİCARET Satıcı Ünvanı: UĞUR DOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3060789702
    Bu ürün UGURLUU TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Penkid Kablolu Pvc Kapı Pencere Çocuk Emniyet Kilidi Antrasit Gri 5 Li Set PNKD5L

Ürün Özellikleri

  • Tip Pencere Kilidi
Geri Bildirim Ver

Penkid Kablolu Pvc Kapı Pencere Çocuk Emniyet Kilidi Gri 5'li Set

Çocuklu evlerde alınması gereken güvenlik önlemleri, rahat bir şekilde güne devam etmek için önem arz eder. Çocuklar tarafından kolay bir şekilde açılan pencerelerin kilitlenmesi, güvenli bir alan oluşturmak için sıklıkla tercih edilir. Pimapen üzerine montajını gerçekleştirebileceğiniz Penkid kablolu pvc kapı pencere çocuk emniyet kilidi gri 5’li set ev ortamlarının emniyetli bir hale getirilmesini sağlar. Pencereyi kilitleyen ve yetişkinler tarafından açılabilen klipsler, dayanıklı yapılarıyla öne çıkar. Pencereyi tamamen kilitleyen ve açılma ihtimalini ortadan kaldıran ürün çocuklu aileler tarafından sıklıkla tercih edilir. Evcil hayvanların bulundukları evler için de ideal bir üründür. Pencerelerin açılması sonucunda oluşabilecek olumsuz durumlar ortadan kaldırılır. Pratik kullanımı ve kolay kurulumuyla öne çıkan ürünü satın alarak evinizde güvenli bir ortam yaratabilirsiniz.

  • Pratik montaj özellikleri
  • Dayanıklı yapı
  • Pimapenlerle uyumlu kullanım

Kaliteli Yapısıyla Çocuklar için Emniyet Kilidi

Kaliteli Yapısıyla Çocuklar için Emniyet Kilidi

Evde bulunan tüm pencereler için ayrı ayrı kullanabileceğiniz ürün, set halinde satılır. Bir set içerisinde 5 adet kilit bulunur. Çocuk odası, salon ve mutfak gibi sıklıkla kullanılan alanların pencerelerinin başarılı bir şekilde kilitlenmesini sağlar. Gövdeyle pencere kolu arasında bir köprü oluşturarak pencerenin açılmasını engeller. Pencere kolunun yer aldığı bölgeye kilit geçirilir. Pencerenin açılması gereken anlarda yetişkinler tarafından bu kilit çıkarılır. Gövde kısmına sabitlenen ürün, kilitleme işlemi esnasında devreye girer. Çocuklu ailelerin ev ortamında güvenliği sağlaması için tercih ettikleri Penkid çocuk emniyet kilidi pratik mekanizmasıyla kolay bir kullanım sağlar. Yalnızca ihtiyaç durumunda pencerelerin açılmasıyla beraber çocuklar bu alanlardan uzak tutulur. Bir köprü görevi gören gövdesiyle bir gerilim yaratarak pencerenin kazayla açılması gibi ihtimalleri ortadan kaldırır. Ev ortamında kontrolü elinizde tutmanıza yardımcı olur.

Penkid Emniyet Kilidi 5’li Set Özellikleri ve Yorumları

Penkid Emniyet Kilidi 5’li Set Özellikleri ve Yorumları

Set halinde tasarlanan ürün, çok odalı evlerde ihtiyaçları nitelikli bir şekilde karşılar. Evin güvenliğini sağlanması ve çocukların pencerelerden uzak tutulması için sıklıkla tercih edilir. Pimapende ilgili bölgelerin delinmesiyle beraber ürün, bu alana sabitlenir. Set içerisinde bulunan vidalar, montaj işlemlerinin pratik bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlar. Nitelikli materyallerin kullanılması ile tasarlanan ürün dayanıklı bir yapıya sahiptir. Gerilme gibi durumlara karşı dayanıklı yapısıyla güvenlik sağlar. Montajının gerçekleştirildiği alana sabit bir şekilde tutunarak uzun süreli kullanım imkanı sunar. Avantajlı özellikleriyle öne çıkan ürün hakkında yazılan Penkid kablolu pvc kapı pencere çocuk emniyet kilidi gri 5’li set yorumları aracılığıyla kullanım ve görüntü gibi çeşitli özellikler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ürünü satın alıp kullanan müşterilerin ürünle ilgili görüşlerine göz atarak bilgi edinebilirsiniz.

Penkid Emniyet Kilidi 5’li Set Fiyatları

Penkid Emniyet Kilidi 5’li Set Fiyatları

Ürün sayesinde çocukların pencereleri açması, rüzgar gibi durumlarda pencerenin kontrolsüz bir biçimde açılması ve zorlama sonucu meydana gelebilecek durumlar engellenir. 5 adet kilidin yer aldığı set, ev ortamlarında güvenli bir alan yaratır. Pencerelerin kontrolsüz bir şekilde açılmasını engelleyen ürün kedi, köpek sahipleri tarafından da olası kazaları engellemek için sıklıkla tercih edilir. Farklı odalarda pencerelerin güvenli bir şekilde kilitlenmesini sağlar. Vidalar aracılığıyla pimapenler üzerine montajı yapılır. Pratik kullanımıyla öne çıkan ürün, uzun ömürlü yapısıyla ekonomik bir seçenektir. Dayanıklı yapısıyla öne çıkan ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Bütçe dostu Penkid kablolu pvc kapı pencere çocuk emniyet kilidi gri 5’li set fiyatı üzerinden avantajlı bir şekilde alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Ev ortamlarının rahat ve huzurlu bir şekilde dizayn edilmesini sağlayan ürün aracılığıyla yüksek güvenlik önlemleri alabilirsiniz.