Penguen Spatula Silikon Saplı Png-1533

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Penguen Spatula Silikon Saplı Png-1533

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Penguen Spatula Silikon Saplı PNG-1533 Uzunluk: 27 cm Üç farklı renktedir. Stoktaki ürün gönderilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Penguen Spatula Silikon Saplı Png

Yemek hazırlık ürünleri arasında bulunan silikon saplı spatula çeşitleri mutfaklarda sıklıkla ihtiyaç duyulan ürünler arasında yer alır. Kullanışlı bu ürün, yüksek sıcaklığa sahip olan yemeklerinizi karıştırmanıza ve tava, tepsi gibi yerlerden kolaylıkla çıkarmanıza yardımcı olur. Penguen spatula silikon saplı PNG-1533 PENG.0015 ile lezzetli yemeklerinizi servis etmek ve omletlerinizi çevirmek çok daha kolay hale gelir. Bu ürünün boyu 27 cm’dir. Farklı renkleri ile müşterilerin beğenilerini toplayan bu ürün, sağlıklı olmasıyla da öne çıkar. Bulaşık makinesinde yıkanmaya uygun olan ürün, senelerce gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Aynı zamanda bu ürün rengini ve şeklini uzun yıllar sonrasında bile korumaya devam eder. Siz de bu kullanışlı ürün sayesinde işlerinizi pratik şekilde halledebilir, sevdiklerinize kusursuz görünen lezzetler sunabilirsiniz.

  • Estetik görünüm
  • Pratik kullanım imkanı
  • Silikon sap avantajı

Konforlu Tasarımı ile Penguen Silikon Spatula Özellikleri

Konforlu Tasarımı ile Penguen Silikon Spatula Özellikleri

Pratik kullanım avantajı sunan ve işlerinizi kolaylaştıran Penguen spatula silikon saplı PNG-1533 sahip olduğu kullanışlı özellikleri sayesinde sizi her anlamda memnun eder. Hazırladığınız lezzetli yemekleri bu araç ile kolay şekilde servis edebilirsiniz. Modelin yapışmaz tavalara ve tencerelere zarar vermemesi müşteriler için bir avantajdır. Bu avantajı sayesinde güvenli kullanıma imkan tanır. Spatula modeli, estetik görünümü ile öne çıkar. Bu modelin sapı ile birleşik olarak üretilmesi oluşabilecek kopma ya da çıkmaların önüne geçer. Penguen spatula, uzun yıllar boyunca dayanıklılığını ve şeklini koruyarak müşteriler tarafından beğeni toplamayı başarır. Aynı zamanda bu araç sağlığa zararsız silikon malzemeden tasarlanır. Sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlamanıza yardımcı olan bu ürün ile yemeklerinizi kolaylıkla hazırlayabilir ve servis edebilirsiniz. Penguen silikon spatula, ergonomik tasarımıyla rahat ve kolay kullanım imkanı sunar.

Kullanışlı Penguen Silikon Spatula Avantajları

Kullanışlı Penguen Silikon Spatula Avantajları

Evin en önemli bölümlerinden biri olan mutfaklarınızı spatula silikon saplı PNG-1533 ile daha işlevsel hale getirebilirsiniz. Kullanımı ve tutuşu oldukça kolay olan bu ürün ile pastalarınızı, omletlerinizi ve daha birçok yemeğinizi pratik şekilde hazırlayabilir ve servis etme avantajına sahip olabilirsiniz. Silikon spatula; tencere, tava ve tepsi gibi mutfak ürünlerinde rahatlıkla kullanılabilir. Yıpranmayan, dayanıklı malzemeden üretilen bu ürünü uzun seneler boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz. Silikon spatulanın ısıya dayanıklı olması ürünün en önemli özellikleri arasında yer alır. Görünümü ve kullanışlı özellikleri ile beğeni toplayan model, sağlığa zararsız malzemeden üretilir ve güvenle kullanılabilir. Penguen spatula silikon saplı PNG-1533 yorumları sayesinde ürünü kullanan müşteriler tarafından yapılan yorumları inceleyebilir ve ergonomik tasarımı sayesinde beğeni toplayan bu ürün hakkında aradığınız ayrıntılı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Penguen Silikon Spatula Fiyatları ve Yorumları

Bütçenize Uygun Penguen Silikon Spatula Fiyatları ve Yorumları

Penguen spatula silikon saplı PNG-1533 fiyatları sayesinde servis ve yemek hazırlık ürünleri arasında öne çıkan bir üründür. Mutfaklarınızı daha işlevsel bir hale getiren ve işlerinizi kolaylaştırmaya yardımcı olan bu ürün, sahip olduğu estetik görünümü ve renkleriyle beğeni toplar. Ürünün boyutu 27 cm’dir. Tencere, tava gibi ürünlerde rahatlıkla kullanılabilen bu ürün ısıya dayanıklıdır. Bu model, silikon sapı sayesinde kolay tutma avantajına sahiptir. Silikon spatula tava, tencere gibi yapışmaz ürünlere zarar vermez ve bu özelliği sayesinde güvenli kullanım imkanı sunar. Ergonomik tasarımı, göz alıcı renkleri ve kullanışlı özellikleri ile öne çıkan bu ürün hakkında Penguen spatula silikon saplı PNG-1533 kullananlar tarafından yapılan müşteri yorumlarını inceleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz. Pratik kullanım imkanı sunan bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla kolay şekilde sahip olabilirsiniz.