Pembe Potin Kadın Siyah Misafir Çeyiz Günlük Panduf Sıcak Rahat Ev Terliği

199,99 TL
Beden:
36
37
38
39
40
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pembe Potin Kadın Siyah Misafir Çeyiz Günlük Panduf Sıcak Rahat Ev Terliği

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pembe Potin Satıcı Ünvanı: PEMBE POTİN AYAKKABI İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0728039526000013 Vergi Kimlik Numarası: 7280395260
    Bu ürün Pembe Potin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Evde konfor ve şıklığı bir arada yaşamak isteyen kadınların beklentilerini karşılayacak olan bu kadın Siyah terliği, dolabınızın vazgeçilmezi olacak. İster evde kullanın, ister günlük yaşamda
  • rahatlık ve tarzı bir arada sunan bu terlik, kadınterlik koleksiyonunuzu tamamlayacak bir parça. Ürün Adı: Kadın Siyah Terlik Genel Özellikler: Rahat ve şık bir kadın ev terliği modelidir. Evde ya da dışarıda, her türlü casual kombinlerle kullanabileceğiniz bu ürün, soft renk tonu ile de ev giyimine aydınlık bir hava katıyor. Materyal: Yüksek kaliteli ve dayanıklı malzemeden üretilmiştir ki bu kadın ev terliğinin uzun süreli kullanımını garanti eder. Özellikler: Ayakları tamamen saran ve maksimum konfor sağlayan bu Siyah terlik, ayak sağlığına özen gösteren kadınların tercihi. Serin yaz günlerinde ayaklarınıza hafiflik ve rahatlık sunacak olan bu ürün, evde kendinizi şımartmanın en keyifli yolunu sunar. Kullanım Kolaylığı: Bu terliği giymek ve çıkarmak son derece kolaydır. Ayrıca, rahat yapısı sayesinde ayaklarınızı sıkmadan gün boyu giyebilirsiniz. Stil: Minimalist dizaynı ve nötr rengi ile her türlü kıyafetinize rahatlıkla uyum sağlar. Sadece ev terliği olarak değil, günlük yaşamda da rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürün, stil sahibi kadınların tercihi. Renk: Bu stylish kadın terliği, tüm renklerle uyum sağlayan Siyah tonunda tasarlanmıştır. Her renk kıyafetinizle zen renge sahip terliğinizi rahatlıkla kombinleyebilir, tüm gözleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Bu özel kadın Siyah terlik, ev giyiminin yanı sıra günlük yaşamınıza da konfor ve stili bir arada getirecek. Ayak sağlığınızı düşünerek tasarlanan bu ürün, gün boyu rahatlık sunar. Şimdi kendinize bir mola verin ve bu rahat kadın ev terliği ile evde konforun tadını çıkarın! Kadın Siyah Terlik özellikle evde kullanım için mükemmel bir seçimdir. Trendyol.com'da terlik kategorisinde yer alan bu ürün, kadın terlik kolleksiyonumuzun en çok tercih edilen parçalarından biridir. Yumuşak dokusu ve rahat tasarımı ile ayaklarınızı sararak maksimum konfor sağlar. Bu Siyah renkli kadın ev terliği, evde geçirilen uzun sürelerde bile konforunuzu düşünerek tasarlanmıştır. Evin içindeki hareketliliği kolaylaştıran hafif yapısı, pratik kullanım imkanı sunar. Siyah rengiyle de ev ortamına sıcaklık katar. Ürün, kabarık ve yumuşak malzemesiyle ayağınızı tam olarak sarar ve yüksek kaliteli kauçuk tabanı sayesinde kaymayı önler. Kadın Siyah Terlik, tüm ev tip terliklerde olduğu gibi dört mevsim rahatlıkla kullanılabilir. Ayrıca birçok farklı beden seçeneği bulunmaktadır. Trendyol.com'daki Kadın Siyah Terlik, şık tasarımı ve kullanışlılığıyla, evdeki konforunuzu bir üst seviyeye taşıyacak. Evde rahatlık ve konfor arayan kadınlar için ideal bir seçim olacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Taban Kauçuk
  • Renk Siyah

Materyal Bileşeni

  • Materyal BileşeniSuni Deri
Geri Bildirim Ver