Pembe Potin Siyah Batman Betmen Peluşlu Su Geçirmeyen Erkek Unisex Çocuk Yağmur Bot Çizmesi

499,99 TL
Tükeniyor!
Beden: 28
28
29
30
31
32
33
34
35
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pembe Potin Siyah Batman Betmen Peluşlu Su Geçirmeyen Erkek Unisex Çocuk Yağmur Bot Çizmesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pembe Potin Satıcı Ünvanı: PEMBE POTİN AYAKKABI İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0728039526000013 Vergi Kimlik Numarası: 7280395260
    Bu ürün Pembe Potin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Trendyol.com'da sunduğumuz bu enfes Kız Erkek Unisex çocuk bot, kızınızın yağmurlu hava koşullarında bile tarzını korumasını sağlayacak. Siyah yağmur bot, her türlü hava durumuna karşı güvenli ve konforlu bir seçenek oluşturuyor. Kızınızın küçük ayaklarını kuru ve ısınmış tutar, modadan ödün vermeden oynamasını sağlar. Siyah Kız Erkek Unisex Çocuk Yağmur Botunun Eşsiz Özellikleri: Kolay takıp çıkarılabilir yapısı ve hafifliğiyle çocuklar için idealdir. Kızınızın bağımsızlığını ve özgüvenini artırır. Sıçramalara karşı ek koruma sağlayan yüksekliği ve su geçirmez özelliği ile kızlar için en uygun yağmur botudur. Yumuşak iç astarı sayesinde ayakları rahat ve sıcak tutar. Daha iyi bir kavrama sağlayan kaymaz tabanı vardır, böylece çocuklarınızın güvende olmalarını sağlar. Kaliteli ve dayanıklı malzemeler yapısı, uzun ömürlü kullanım sağlar. Siyah rengi sayesinde, tüm giysilerle uyumlu olan şık ve zamansız bir görünüm sunar. Siyah Kız Erkek Unisex Çocuk Yağmur Botu, çocukların tüm yağmur çizme ihtiyaçlarını karşılar. Hem işlevsel, hem de şık bu botu kaçırmayın. Trendyol.com'dan hemen sipariş edin! Ürün Adı: Kız Erkek Unisex Çocuk Siyah Yağmur Botu Trendyol.com'da sizlerle buluşturduğumuz Kız Erkek Unisex Çocuk Siyah Yağmur Botu, yağmurlu ve soğuk hava koşullarında çocuklarınızın ayaklarını sıcak ve kuru tutmak için ideal bir seçimdir. Şık ve klasik siyah rengi ile her türlü dış giyime uyum sağlar. Ürün, kaliteli PVC malzemeden üretilmiştir ve dayanıklılığı ile bilinir. Güçlü dikişler, botun sert hava koşullarında bile dayanıklı olmasını sağlar. Kız Erkek Unisex çocuk botumuz, çocuğunuzun ayağını tam olarak sararak maksimum konfor sağlar. Tabanı kaymaz özelliktedir, böylece yağmurlu havalarda bile çocuklarınızın güvenli bir şekilde yürümesine yardımcı olur. Ayakkabının içi yumuşak bir malzemeyle kaplanmıştır ve ayakları özel bir şekilde sararak çocukları rahat ettirir. Ebeveynlerin en büyük endişelerinden biri olan pratik kullanım, bu yağmur botunda standart hale getirilmiştir. Çizme, çocuğunuzun ayaklarını kolay ve hızlı bir şekilde giyip çıkarabilmesi için tasarlanmıştır. Kız Erkek Unisex Çocuk Siyah Yağmur Botunu tercih ederek, çocuğunuza hem tarzını yansıtan hem de fonksiyonel bir hediye verebilirsiniz. Yağmurlu günler artık sorun olmaktan çıkacak ve çocuğunuz yağmur botunu giymek için sabırsızlanacak! Hızlı ve güvenli teslimat avantajıyla Trendyol.com'da bulunan Kız Erkek Unisex Çocuk Siyah Yağmur Botu'nu hemen sepetinize ekleyin. Çocuklarının konforu ve mutluluğu için en iyisini arayan ebeveynlerin tercihi Trendyol, daima sizinle!

Ürün Özellikleri

  • Materyal Suni Deri
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Renk Siyah

Materyal Bileşeni

  • Materyal BileşeniSuni Deri
Geri Bildirim Ver