Pella-EU Pella Eu Microfiber Temizlik Bezi 3'lü Paket

119,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pella-EU Pella Eu Microfiber Temizlik Bezi 3'lü Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Practice Home Satıcı Ünvanı: SELDA LEKESİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7800239874
    Bu ürün Practice Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Microfiber Temizlik Bezi 3'lü Paket

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 1 - 5
  • Çeşit Cam Bezi
Geri Bildirim Ver

Microfiber Temizlik Bezi 3'lü Paket Alternatifi ile Sizlerle

Etkili temizlik için microfiber temizlik bezi 3'lü paket kullanımı çok önemlidir. Yüzeyi çizmeyen veya zarar vermeyen yapıya sahip özel bu Pella-EU mikrofiber temizlik bezi 3'lü paket, kolay bir temizlik deneyiminin anahtarıdır. Hijyene ve temizliğe önem veren tüm kullanıcılar için kullanım alanına göre özel bir dokuda üretilen bu ürün, yüzeydeki yağ, kir, toz ve diğer maddeleri kolayca temizler. Ayrıca çeşitli yüzey tiplerinin temizliğini kolaylaştırmakla kalmaz, uzun süreli kalıcı temizlik de sağlar. Bu açıdan pellaeu3lü temizlik bezini seçmek yaptığınız işlemi daha pratik hale getirir. Ekstra hijyen sunan bu ürün ayrıca cilt dostu yapısı ile de öne çıkar. Bu sayede ellerinize zarar vermeden temizliği kolaylaştırır. Geniş alanlarda tek seferlik temizleme alanı oluşturan bu ürün, hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyor.

  • Pratik Kullanım
  • Eğlenceli Temizlik
  • Ekstra Hijyenik

Microfiber Temizlik Bezi 3'lü Paket Pellaeu3lü

Microfiber Temizlik Bezi 3'lü Paket Pellaeu3lü

3’lü paket halinde sunulan microfiber temizlik bezi 3'lü paket özellikleri sayesinde tasarruf etmek mümkündür. Microfiber temizlik bezi 3'lü paket içeriği her biri aynı amaca hizmet eden farklı renklerde üç temizlik bezi içerir. Bu ürünleri kullanırken temizliğini yapmak istediğiniz lokasyona göre sınıflandırabilirsiniz. Örneğin gri, siyah ve mavi renkleri içeren paketler, griyi mutfaklar, siyahı banyolar ve maviyi diğer kullanımlar için ayırabilirsiniz. Bu sayede daha hijyenik sonuçlar alarak işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Üstelik bu bezler cam üzerinde kullanıldığında da etkili sonuçlar vermektedir. Bu açıdan bu ürün ile camı iz bırakmadan temizleyebilirsiniz. Ayrıca microfiber temizlik bezi 3'lü paket kullananlar tarafından da beğenilmektedir. Bunun en büyük nedeni ise temizlikte en büyük yardımcınız olmasıdır. Bunlara ek olarak bu bezi evlerde ve ofislerde yaygın olarak kullanabilirsiniz.

Temizliği Keyifli Hale Getiren Microfiber Temizlik Bezi

Temizliği Keyifli Hale Getiren Microfiber Temizlik Bezi

Kullandığınız her yerde tatmin edici sonuçlar almanıza yardımcı olan microfiber temizlik bezi 3'lü paket aynı zamanda ortamın atmosferinde de büyük bir fark yaratır. Bu açıdan siyah ve mavi seçeneklerin yanı sıra paket içeriğinde bulunan gri mikrofiber bezi de kullanabilirsiniz. Bir dekorasyon işlevi görme açısından bu ürünleri kullanarak kullandığınız alanda daha etkili temizlikler yapabilirsiniz. Bu bağlamda değerlendirmek gerekirse araç temizliklerinde de kullanılabilir. Ürünün yüksek su emme oranı, ıslak zeminlerin çabuk kurumasında da etkilidir. Klasik kumaş tasarımının ötesine geçen, bu ürünler, hızlı temizleme seçenekleri sunar. Bu sayede zamandan tasarruf ederek hızlı bir şekilde temizliği bitirip kendinize bolca vakit ayırabilirsiniz. Ayrıca bu ürün sayesinde zaman kaybetmeden verimli ve etkili bir temizlik yapabilirsiniz.

Microfiber Temizlik Bezi Özellikleri ve Fiyatları

Microfiber Temizlik Bezi Özellikleri ve Fiyatları

Çeşitli amaçlara uygunluğu ile öne çıkan mikrofiber temizlik bezi ile birden fazla yüzeyi kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Son teknolojik gelişmelerle üretilen bu mikrofiber bez, yüksek temizlik performansı sayesinde sıklıkla kullanılır. Her yerde etkili sonuçlar veren bu ürün, temizlik ihtiyaçlarınızı karşılamanıza büyük ölçüde yardımcı olur. Zararlı maddeler içermediği için temizliğinizi tereddüt etmeden yapabilirsiniz. Ayrıca bu bezi doğru kullanırsanız temizlik için uzun süre dayanır. Araba yıkamadan cam temizliğine kadar çeşitli amaçlarla kullanılabilen bu ürün, sağlığınıza zararsız olmasının yanı sıra alerjik kişiler için de uygundur. Çünkü bu mikrofiber ürünler tozu tutar. Bu açıdan kullanım yüzeyindeki toz bezin içeride kalır, böylece diğer yüzeyde kullanılsa dahi toz taşınmaz. Bu ürüne ve microfiber temizlik bezi 3'lü paket yorumları ve değerlendirmelerine ulaşmak için ise Trendyol'u ziyaret edebilirsiniz.