Pelikan Beyaz Jolly Mutfak Çöp Kovası Orjinal Plastik 6 Litre

400 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pelikan Beyaz Jolly Mutfak Çöp Kovası Orjinal Plastik 6 Litre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: innoshop Satıcı Ünvanı: BC İNOVASYON ELEKTRİK ELEKTRONİK EKİPMANLARI İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0160067973600016 Vergi Kimlik Numarası: 1600679736
    Bu ürün innoshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PELİKAN JOLLY ÇÖP KOVASI 6 LT RENK SEÇENEKLİ Ürün ölçüleri ek resimlerde verilmiştir. Bulaşık makinesinde yıkanabilen, kokuları önleyen ve dolap kapağının ön yüzüne takılacak Şekilde tasarlanmış olan bu harika çöp kovası çok amaçlı kullanıma uygundur. Şık tasarımı ile mutfağınızı süsleyecektir. Tam tezgah altına denk geldiği için tezgah üstünde biriken anlık çöplerin doğrudan kutunun İçine atılmasını sağlar. Kapağı koku ve atıkların dışarı çıkmasını engeller. Boyutu lavabo ve bulaşık makinesinde kolaylıkla yıkanabilmesine olanak verir. Renk: Beyaz, Antrasit ,ve Açık Gri Ola4rak 3 Renk Seçenekli Malzeme: Plastik Kapasite: 6 lt Genişlik: 31 cm Derinlik: 18,4 cm Yükseklik: 18 cm Jolly, çöp kovası dolap kapısının dışına asılabilir veya mutfak tezgahı üzerinde Kullanılabilir. Dolap kapağı kapatıldığında, çöp kovası mutfak tezgahı hizasına gelerek, çöplerin doğrudan çöp Kovasına atılmasına olanak sağlar. Joker, çöp kovası kapasitesi 6 lt. dir. Ergonomik yapıda ve kullanımı kolaydır. Çöp kovasının boyutu, kullanılmadığı zamanlarda dolap içerisinde saklamak için uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver