Pelikan Yayınları Pelikan Kpss Dgs Ales Yks Paragraf Tecrübe 15x15 Deneme Çözümlü - Rüştü Bayındır

79 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Pelikan Yayınları Pelikan Kpss Dgs Ales Yks Paragraf Tecrübe 15x15 Deneme Çözümlü - Rüştü Bayındır

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pelikan Kitabevi Satıcı Ünvanı: PELİKAN TIP VE TEKNİK KİTAPÇILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0843003941600019 Vergi Kimlik Numarası: 8430039416
    Bu ürün Pelikan Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YAZAR’DAN… Değerli Arkadaşlarım, Zorlu sınav maratonunda size eşlik edecek, size ciddi anlamda katkı sağlayacak bu denemeleri hazırlarken sınav soruları odaklı hareket etmiş olup “çıkması en muhtemel tarzda sorular” hazırladım. İlk denemeden itibaren bunu açık bir şekilde hissedeceksiniz. Her denemenin hemen hemen her sorusu farklı bir paragraf sorusu olarak karşınıza gelecek. Doğal olarak denemeleri bitirdiğinizde görmediğiniz bir soru kalmamış olacak. Ayrıntılı olarak yazdığım çözümleri okurken de “Taktiklerle Paragraf” adlı kitabımda verdiğim taktikleri bir kez daha sağlamlaştırmış olacaksınız. Hız esasına göre hazırladığım taktikler, bu denemeler sonrasında artık zihninizde kesin bir yer tutmuş olacak. Birinci denemeden on beşinci denemeye kadar soru tarzlarının tamamında kullanacağınız taktiklerin tek tek her çözümde tekrar anlatıldığını göreceksiniz. Kısacası bu denemeleri bitirdiğinizde sınavdaki soruların hiçbiri sizin için sürpriz olmayacak. Son olarak, her zamanki gibi denemelerin yazılış aşamasındaki anlayışlarından ötürü sevgili eşim Sezen BAYINDIR’a ve canım oğlum Berat BAYINDIR’a teşekkürlerimi sunuyorum. En “HIZLI” ve en “DOĞRU” yapanın siz olması dileğiyle…

Ürün Özellikleri

  • Boyut Cep Boyu
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Rüştü Bayındır
  • Kitap İçeriği Deneme
  • Basım Yılı 2024
  • Sayfa Sayısı 51-100
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Türkçe/Edebiyat
Geri Bildirim Ver

Tüm Sınavlar Tecrübe Paragraf Denemeleri ile Sınava Hazırlık

Paragraf soruları, öğrencilerin en zorlandığı soru tiplerinden biridir. Gerek uzun paragrafların yorucu olması gerekse okuduğunu anlama konusunda öğrenciler pek çok hatalar yapmaktadır. Bu yüzden Pelikan Yayınları paragraf oldukça etkili bir kaynaktır. İçinde tamamen paragraf soruları bulunur. Bu sayede tek bir alana odaklanarak öğrencilerin eksiklerini gidermesini sağlar. Rüştü Bayındır tarafından hazırlanan kitap, TYT ve AYT sınavlarına yönelik çalışma imkânı sunar. 15 soruluk 15 adet deneme sınavı, öğrencilerin dikkatlerini toplamaları ve okuduklarını anlamaları konusunda son derece başarılıdır. Pelikan Yayınları tüm sınavlar tecrübe paragraf denemeleri yalnızca ortaokul öğrencilerine değil, paragraf konusunda sıkıntı çeken herkese hitap etmektedir. Her dönemde yapılan sınavlarda yer alan paragraf soruları göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır. Kapsamlı bir çalışma imkânı sunduğu için deneme formatı sayesinde pratik kazandırır. Hızlı okuma, okuduğunu anlama ve doğru yanıtlama konusunda deneyim sahibi olabilirsiniz.

  • Okuma Hızı Kazandırır
  • Sınava Pratik
  • Farklı Soru Tarzları

Hızlı Okumaya Katkı Sağlayan İçerik

Öğrenciler paragraf sorularında okuduğunu anlama alanında yaşadıkları zorluk kadar, yavaş okumadan kaynaklı da hata yapmaktadır. Tecrübe 15x15 çözümlü paragraf denemeleri oldukça fazla ve farklı konularda paragraflar sunduğundan okuma konusunda ister istemez hız kazandırır. Bu sayede sınav esnasında daha hızlı okuma yaparak tüm soruları yetiştirebilirsiniz. Ayrıca günlük hayatta da hızlı okumanın sunduğu pek çok avantajdan yararlanabilirsiniz. Hızlı okumanın yanı sıra okuduğunu anlamayı da geliştiren bu kitap sayesinde paragraf sorularında hata yapma oranınız düşer. Arka kısmında bulunan cevap anahtarından yanıtlarınızı kontrol edebilir ve gelişiminizi görebilirsiniz. Farklı düzeylerdeki öğrenciler için hazırlandığından rahatlıkla tercih edebilirsiniz. İnce yapısı sayesinde dilediğiniz yere giderken yanınızda taşıyabilir ve her yerde soru çözme imkânına sahip olabilirsiniz. Pelikan Yayınları Rüştü Hoca paragraf öğrencilerin ve öğretmenlerin beğenisini kazanmış bir kaynaktır.

Deneme Sınavları ile Pratik Kazanma

15 adet deneme sınavından oluşan tüm sınavlar tecrübe paragraf denemeleri 15x15 çözümlü içeriği sınava hazırlanmak açısından oldukça etkili bir kaynaktır. Deneme formatında olduğu için tıpkı gerçek sınavdaymışsınız gibi sorulara odaklanabilir ve art arda çözebilirsiniz. Deneme kitapçığını çözerken kendinize belli bir süre belirleyebilir ve zamanla kendinizi geliştirebilirsiniz. Bu sayede gerçek sınavdaki paragraf sorularını çözme konusunda hızlanabilir ve diğer sorulara da vakit ayırabilirsiniz. Deneme sınavı içeriği sayesinde sınavlara hazırlıklı olmanızı sağlar. Yanıtlarınızı kontrol ederek hangi sorularda hata yaptığınızı da görebilirsiniz. Pelikan Yayınları paragraf Rüştü Bayındır paragraf sorularına çalışmak için tercih edebileceğiniz en iyi kaynaklardan biridir. Rüştü Bayındır’ın özenle hazırladığı sorular, farklı öğrencilere ve sınavlara hitap ettiğinden geniş bir kitleye ulaşmıştır. Oldukça fazla sayıda soru tipi görerek sınavda her türlü soruyu kolayca çözebilirsiniz!

Çeşitli Sorularla Detaylı Hazırlık Uygun Fiyatlarla

Hız kazandırmaya yönelik hazırlanmış paragraf deneme kitabı sayesinde paragraf çözmeye yönelik pek çok pratik kazanabilirsiniz. Elde ettiğiniz bilgiler kalıcı olur. Böylece sınav tarihi gelene kadar farklı soru tiplerini çözerek net sayınızı artırabilirsiniz. Tüm sınavlar tecrübe paragraf denemeleri 15x15 çözümlü yorumları öğrenciler için etkili bir kaynak olduğu yönündedir. Öğretmenler tarafından da önerilen kaliteli kaynaklar arasında yer alır. Sınavda karşınıza farklı uzunluklarda paragraflar çıkar. Bunu göz önünde bulundurarak, paragraf deneme kitabındaki ilk paragraflar kısadır; gittikçe uzunlukları artmaktadır. Denemeyi tamamen bitirdiğinizde sınavdaki sorular sizi şaşırtmaz. Farklı konular ve temalardaki paragrafları okuyarak kendinizi sınava daha iyi hazırlayabilirsiniz. Tüm sınavlar tecrübe paragraf denemeleri 15x15 çözümlü fiyatı kazanım açısından oldukça uygundur. Sınavdaki net sayınızı artırmanızı sağlayan bu kitap ile başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.