Pelikan Yayınları Tecrübe Taktiklerle Paragraf Soru Bankası Tüm Zamanların Tüm Sınavları Için - Rüştü Bay?

214,37 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
3 Adet ve Üzeri %4 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,81 TL
2. Ürüne 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
269,90 TL

Ürün Bilgileri

Pelikan Yayınları Tecrübe Taktiklerle Paragraf Soru Bankası Tüm Zamanların Tüm Sınavları Için - Rüştü Bay?

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tecrübe Taktiklerle Paragraf Soru Bankası Tüm Zamanların Tüm Sınavları İçin - Rüştü Bayındır

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi KPSS
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Rüştü Bayındır
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2024
  • Sayfa Sayısı 301-350
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Türkçe/Edebiyat
Geri Bildirim Ver

Tecrübe Taktiklerle Paragraf Soru Bankası - Pelikan Yayınları

Üniversite sınavının Türkçe bölümünde paragraf çok önemlidir. Her alan için önemli olan Türkçe testinde yüksek netler yapmak için bütün soruları hızlı ve doğru çözebilmek gerekir. Pelikan Taktiklerle Paragraf kitabı sınava hızlanmanız ve doğru sayınızı artırmanız için gereken taktikleri içerir.

  • Pratik yöntemler.
  • TDK ve MEB’in kaynaklarına uygun sorular.
  • Orijinal metinler.

Taktiklerle Paragraf Soru Bankasının İçeriği

Taktiklerle Paragraf Soru Bankasının İçeriği

ÖSYM’nin son yıllardaki konu yönelimleri dikkate alınarak hazırlanan tüm zamanların tüm sınavları için Tecrübe Taktiklerle Paragraf Soru Bankası Pelikan Yayınevi tarafından basılarak öğrencilerin sınavı rahatça anlayarak çözebilmelerine yardımcı olur. Pelikan paragraf soru bankası zorlu sınav maratonunda öğrencilere eşlik eden ve çözümüne ciddi katkılar sağlayan denemeler içerir. Taktiklerle Paragraf kitabının özellikleri şunlardır:

Sınav odaklı hazırlanan denemelerle çıkması muhtemel soru tipleri içerir. Hemen her soru farklı bir tarzda olduğu için birçok farklı çeşidi görerek öğrenmenizi sağlar. Ayrıntılı çözümleri inceleyerek çözme taktiklerinizi geliştirmenize yardımcı olur. Hız odaklı hazırlanan Türkçe çözme taktikleri, sınavda zamanı yönetmenizi kolaylaştırır. Sınav sorularına aşina olmanızı sağlayarak sınavda karşılaşabileceğiniz sürprizleri en aza indirir. Her soru dört farklı Türkçe öğretmeni tarafından kontrol edilerek hazırlanmıştır. ÖSYM’nin son yıllardaki soru tarzları dikkate alınarak kurguları hazırlandığı için sınava yönelik çalışmalarınızı destekler.

    Taktiklerle Paragraf Kitabının Avantajları

    Taktiklerle Paragraf Kitabının Avantajları

    Pelikan Yayınları Paragraf Rüştü Bayındır tarafından hazırlanarak öğrencilerin paragraf sorularını daha hızlı çözmeleri için geliştirir. Her seviyeden öğrencinin başucunda bulunması gereken Pelikan Yayınları Taktiklerle Paragraf kitabı, bu soruları doğru bir şekilde analiz ederek hızlıca çözmenizi sağlar. ÖSYM’nin soru tiplerine uygun hazırlanan bu kitap, sınavlarda karşınıza çıkabilecek zorlayıcı paragraf sorularını pratik yöntemlerle çözerek doğru sayınızı artırmanıza yardımcı olur. Sınav odaklı çalışmalarınız için Pelikan paragraf kitabı birçok avantaja sahiptir:

    Tüm zamanların tüm sınavları için hazırlanan bu kitap, her sınavda Türkçeye olan hakimiyetinizi artırır. Paragraf çözümü için pratik yöntemler içermesi sayesinde her seviyedeki öğrencilere hitap ederek çözüm hızınızı artırır. Anlaşılması kolay yöntemler sayesinde zorlu ve uzun olanları bile analiz etmenizi sağlar. Sınavların Türkçe testi bölümünde zihninizi yormadan ve fazla vakit kaybetmeden doğru sayınızı artırmanızı sağlar. Her tarzdan soru içermesiyle Türkçe çeşitlerine aşina olmanızı kolaylaştırır.

      Taktiklerle Paragraf Kitabı Trendyol’da

      Taktiklerle Paragraf Kitabı Trendyol’da

      Özellikle üniversite sınavına çalışan öğrenciler için önemli bir kaynak kitap olan Pelikan Yayınları Paragraf Soru Bankası sınava hazırlıklı olmak için doğru bir tercihtir. Öğrencilerin özellikle zorluk yaşadığı soru tipleri dikkate alınarak ÖSYM’nin son zamanlarda sorduğu sorulara paralel şekilde hazırlanan bu kitap hem çözüm pratiği açısından hem de paragrafları kolay analiz etmek açısından oldukça faydalıdır. Karşınıza gelebilecek soru tarzlarını özgün bir biçimde ortaya koymasının yanı sıra özellikle uzun ve karmaşık olanlara nasıl yaklaşılması gerektiğine dair taktik ve ipuçları içerir. Bu sayede soruların doğru çözüm yöntemlerini öğrenirken sınav esnasında zamanınızı dikkatli kullanmak için kendinizi geliştirebilirsiniz. Pelikan Yayınları Rüştü Hoca Paragraf kitabı öğrencilerin zorlandığı soru tipleri dikkate alınarak hazırlandığı için sınavda karşınıza çıkabilecek paragrafa yönelik nokta atışı çözümler sunar. Paragraf konusunda hızlanmak ve doğru sayınızı artırmak istiyorsanız Taktiklerle Paragraf kitabını inceleyebilir, uygun fiyatıyla satın alabilirsiniz.