Pelikan Kitapevi Pearson Hemşirelik Tanıları El Kitabı

569 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pelikan Kitapevi Pearson Hemşirelik Tanıları El Kitabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pelikan Kitabevi Satıcı Ünvanı: PELİKAN TIP VE TEKNİK KİTAPÇILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0843003941600019 Vergi Kimlik Numarası: 8430039416
    Bu ürün Pelikan Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pearson Hemşirelik Tanıları El Kitabı

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2024
  • Sayfa Sayısı 1000+
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Pelikan Kitapevi Pearson Hemşirelik Tanıları El Kitabı

Pelikan kitapevi Pearson hemşirelik tanıları el kitabı Kuzey Amerika Hemşirelik Tanıları Birliği tarafından 2015 - 2017 yılları arasında analiz edilen tüm tanıların bir araya getirildiği özel bir kaynaktır. İlgili tanılar alanlarına göre sınıflandırılarak NIC girişleri ve NOC çıktıları ilişkilendirilmiştir. Nanda tarafından belirlenen hemşirelik tanıları hemşirelik girişimleri ve çıktılarını Türkçe diline uygun, özel üretim safhalarından geçirilerek hazırlanmıştır.

 
  • Rehber niteliğindeki bu kitap akıcı dil, orijinal kapak tasarımı ve özel içeriğiyle öne çıkar.
  • Hemşirelik öğreti sistemini ele alır.
  • Orijinal kapak tasarımı ve özgün içeriği sunar.

Pelikan Kitapevi Hemşirelik Tanıları El Kitabı Özellikleri

Pelikan Kitapevi Hemşirelik Tanıları El Kitabı Özellikleri

Pearson hemşirelik tanıları el kitabı Judith M. Wilkinson tarafından kaleme alınmıştır. Pek çok konuya yer veren bu kitabın içeriğinde hemşirelik bakım süreçleri ve girişimleri gibi detaylar bulunur. Ürün çeviri bir kitap olup 44 öğretim görevlisi olan hemşirenin katkıları ile hazırlanmıştır. Türkçeye hassas bir şekilde çevrilen bu ürün orjinalliğine sadıklığını korur. Hemşirelik mesleği deney, bilgilerine dayandırılarak profesyonel ve akıcı dille anlatılan eser dünya genelinde oldukça yoğun ilgi görür. Hemşirelik mesleğiyle alakalı kafanızdaki tüm sorulara cevap bulabileceğiniz bir kaynaktır. Yaşanmış ve doğruluğu kanıtlanmış bilgilerden oluşur. Geniş kullanıcı kitlesine hitap eden yazar, farklı alanlardaki deneyimlerini paylaşarak okuyucunun okurken sıkılmayacağı akıcı ve özgün bir üslup kullanmıştır.

 

Pelikan Kitapevi Hemşirelik Tanıları El Kitabı Kullanımı

Pelikan Kitapevi Hemşirelik Tanıları El Kitabı Kullanımı

Pearson hemşirelik tanıları el kitabı yorum ve değerlendirmelerini analiz ederek ürünün yüksek marka kalitesi, sayfa ve kapak tasarımı ve özel içeriğiyle öne çıktığını fark edebilirsiniz. Her dönem rahatlıkla okuyabileceğiniz bu başyapıt okurlarını oldukça etkileyerek düşüncelerine hitap edebilir. Geniş kitleye hitap eden bu eser son çıkan kitaplar listesinde oldukça rağbet görmüştür. Günlük hayatın karmaşası içerisinde yaşadığınız stres ve olumsuz etkenlerden uzaklaşmanıza olanak sağlar. Hemşirelik mesleği hakkında konu anlatım zenginliği ve anlaşılır dil yapısı sayesinde kolay ve hızlı şekilde bilgi almanıza yardım eder. Dünyanın pek çok noktasında okuyucularıyla buluşan, mesleğin tüm ana hatlarını ele alan bilimsel veriler ışığında kaleme alınan çok yönlü ve fayda sağlayan bir kitaptır. Sadece tavsiye edici nitelikleriyle değil mesleki anlamda da yol gösterici bir kaynaktır. Uzman onayından geçirilen, aydınlanabileceğiniz en son sistem yeni nesil bir kitaptır. Türkçe diline çevrildiği için kelime ve cümleleri kolay ve net şekilde anlayabilirsiniz.

 

Pelikan Kitapevi Hemşirelik Tanıları El Kitabı Fiyatı ve Yorumları

Pelikan Kitapevi Hemşirelik Tanıları El Kitabı Fiyatı ve Yorumları

Kampanyalı, indirimli Pearson hemşirelik tanıları el kitabı fiyat seçenekleri ile bütçenize hitap edebilir. Ürün miktarı ve marka kalitesine göre fiyatları değişkenlik gösterebilir. Okuyucunun psikolojisi üzerinde iz bırakan bu eser okuyucuya vermek istediği mesajı doğrudan akıcı bir üslupla iletir. Hemşirelik girişimleri aşaması nesnel ölçütlere göre değerlendirilerek doğru ve güvenli kaynaklardan esinlenerek hazırlanır. Kolektif çevirmenler vasıtasıyla çevrilen bu eser ideal, hafif yapı özellikleri sayesinde istediğiniz her yere yanınızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Herkesin zahmetsiz, pratik şekilde okuyabileceği yeni nesil bir üründür. 2018 yılında basılan Pelikan yayınevinden çıkan kitap 2015 ve 2017 yılları arasında derinlemesine analiz edilen tüm tanrıları kapsar. İlgili tanılar kategorize edilerek maç girişimi ve notch çıktıları ile ilişkilendirilir. Anlaşılır bir dille yazılan kullanım kolaylığı sunan seri, ihtiyaç ve beklentilerinize cevap verir. Hemşire öğrenci, öğretmenleri ve meslektaşları için oldukça yararlı, rehber niteliğinde bir kaynaktır. Kullanıcı yorum ve değerlendirmelerini analiz ederek ürünü Trendyol'dan hemen sipariş verebilirsiniz.