Pelcare Square Gua Sha PLCR-152-50-00003

715 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pelcare Square Gua Sha PLCR-152-50-00003

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pelcare Satıcı Ünvanı: MERSİ KOZMETİK SANAYİ TİCARET PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0618071358800001 Vergi Kimlik Numarası: 6180713588
    Bu ürün Pelcare tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gua Sha vücuttaki tıkanan enerjiyi, engellenen kan ve lenf dolaşımını serbest bırakmayı aktif şekilde yardımcı olur. Alt tabakadaki toksinler baskı uygulanarak, yüzeye atıldığında hücrelerin çalışmasını daha aktif duruma getirir. Ama en güzeli ise saniyeler içinde cilt bakımından çıkmışçasına dipdiri ve aydınlık bir surat! Kan dolaşımını hızlandırarak daha sıkı, daha pürüzsüz ve daha genç bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur. Muhteşem bir stres-savardır, cilt rutininizin dışında evde, ofiste de aklınıza geldikçe yüzünüze uygulamanızı öneririz. Vazgeçemeyeceksiniz! Kare şeklindeki Gua Sha, tam çene bölgenize oturarak, çene bölgenizin boydan boya daha çok şekillenmesinde yardımcı olmaktadır. Bu sayede daha keskin bir çene çizgisi elde ederek, daha ince bir yüz şekline sahip olursunuz. Yüz ve boyun kıvrımlarınızı kavrayan bu kalp şekli, geri dönüşümlü keseler için uzun zaman cildinizin en iyi arkadaşı olsun! Rose Quartz Gua Sha Yararları: + Cildin elastikiyetini hızla güçlendirir. + Çeneyi kavrayan köşeleri sayesinde, yüzde incelmeye yardımcı olur. + Ciltteki çizgilerin oluşumunu ve enflamasyonun oluşumunu engeller. + Kan dolaşımını hızlandırarak ciltteki sarkmalara engel olur. + Ciltte zamanla büyüyen gözeneklerinizin küçülmesine yardımcı olur. + Hücrelerin oksijen alma kapasitesini maksimum seviye getirir. + Pürüzsüz ve ışıltılı bir cilt yüzeyi yaratır, siyah noktaların oluşumunu engeller. Kullanım Şekli: Öncesinde PelCare Detox Maske'nizi uygulamanız gözeneklerinizi açacağı için hızlı bir iyileşmeye yardımcı olacaktır. Bir kaç damla yağ bazlı nemlendiricinizle yüzünüzü nemlendirin. Yüzünüzü ortadan ikiye böler gibi düşünerek, dış tarafına doğru hafif baskıyla ittirmelisiniz. İçeri doğru olan kısmını çenenize oturtup, yukarı doğru ittiriniz. Yüzünüzün kızarıklığı lenf dolaşımının aktifleştiğini gösterir, lütfen korkmayın. %100 Rose Quartz taşıdır. Rengi farklılık gösterebilir, Rose Quartz taşı saydam renkten pembeye kadar farklılık gösterir. Kendi saklama kesesi içerisinde gelir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Gua Sha
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Sıkılaştırıcı
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver